Aklımda hep zekamı geri görüyorlar mıdır düşüncesi var biri konuşurken dinlediğim sıradada bu sürekli aklıma gelir duruşumu oturuşumu elimi kolumu nereye koyacağımı bile şaşırırım Bü yüzden
Evet var bir anım biri bana senin ıqunda bir problem var bence demişti baska biriside telefonları algılamıyomuşsun falan filan gibi laflar etmişti bunlarda bende etki yaptı
Corona var şimdi hastaneye gitme sen ortam düzelsin git sonra pskiloğa git psikiyatriste değil pskilog seni dinler seni anlar psikiyatrist ilaç yazar gidemem deme git sen bence zeki birisin sadece kafanı takıyorsun ve çok iyi konuşuyorsun
Zeki biri olduğumu nerden çıkardın sanmıyorum ya takıntılı biriyim ama taktığım şey sadece bu zeka konusu işte geri görmem falan zekamı onu takıyorum sadece
O insanların dediklerini hafızana kazımissin onların dediklerini hatırlıyorsun zaman geçmesine rağmen 50 yıl geçse de unutmazsın çünkü ve insanların konuşmalarını anlamıyom diyon anlayamazsın tabi kafan orda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Biraz dinleme pratiği yap
Baska düşünceler varsa zihnini meşgul Eden sohbete odaklan
Bende de oluyor arada takma sen☺️
Kafana birşey mi takiyon
Aklımda hep zekamı geri görüyorlar mıdır düşüncesi var biri konuşurken dinlediğim sıradada bu sürekli aklıma gelir duruşumu oturuşumu elimi kolumu nereye koyacağımı bile şaşırırım Bü yüzden
Yok takıntılılık var sende yaşın kaç kusura bakmazsan
Başarı ile alakalı sorun yaşadın mı veya insanlar bu yönünü yüzüne vurdu mu
24...
Evet vurdu çok başarılı çalışkan olduğum halde yetersiz olmakla yargılayan yaşıtlarım oldu beni
Abla senin bir anın var ben öyle düşünüyorum kafana taktiğin psikiyatri dersi alıyorum
Evet var bir anım biri bana senin ıqunda bir problem var bence demişti baska biriside telefonları algılamıyomuşsun falan filan gibi laflar etmişti bunlarda bende etki yaptı
Samimi olmadığım kisiler dedi bana bunu onlar daboyle hissetmeme sebep oldu ibunu diyenler isyerindendi
Eski calıstıgım yerde denmisti
Corona var şimdi hastaneye gitme sen ortam düzelsin git sonra pskiloğa git psikiyatriste değil pskilog seni dinler seni anlar psikiyatrist ilaç yazar gidemem deme git sen bence zeki birisin sadece kafanı takıyorsun ve çok iyi konuşuyorsun
Benimle konuşmak istersen yaz abla ben seni dinlerim
Zeki biri olduğumu nerden çıkardın sanmıyorum ya takıntılı biriyim ama taktığım şey sadece bu zeka konusu işte geri görmem falan zekamı onu takıyorum sadece
Tamam canım ben seni takip ettim psikiyatri dersi alıyormuşsun anlarsın bunlardan
xper 1 im once sen mesaj yazarsan çok memnun olurum
O insanların dediklerini hafızana kazımissin onların dediklerini hatırlıyorsun zaman geçmesine rağmen 50 yıl geçse de unutmazsın çünkü ve insanların konuşmalarını anlamıyom diyon anlayamazsın tabi kafan orda
Psikiyatri okumuyorum ders alıyorum zevkine
Aynen haklısın da dikkatimi versem de anlamıyorum çoğu zaman özellikle bu ailemle misafirliğe gittiğimizde konuşulanları anlamakta güçlük çekiyorum
Biliyorum dersi aldığını söyledim zaten özelden konuşalım istersen
Sen dha iyi anlarsn beni
Tamam