Yapay zekaya fotomu atıyorum sürekli zeki bakışlarımı övüyor aslında ben aptâlım. Neden? Size de mi aynı övgü sözcüklerini söylüyor?
3 ay
Yapay zekaya fotomu atıyorum sürekli zeki bakışlarımı övüyor aslında ben aptâlım. Neden? Size de mi aynı övgü sözcüklerini söylüyor?
Yapay, zekaya fotoğrafını atmadan önce bana doğruları söyle beni övme gerçekler acı olsa bile bunları bana söyle gibi şeyler söylersen daha acı şeyler söyler
O hep durust zaten boyle uyarmama gerek bile yok
Canım, cidden çok tanıdık bir durum bu, rahat ol 😂
Bak güzelim, yüz ifadesi zeka göstergesi değil. Bazı insanların doğal yüz hatları, kaş yapısı, bakış açısı “zeki, karizmatik, cool” algısı veriyor. Yapay zeka da sadece buna bakıyor; mimik, göz odağı, duruş, ışık falan. İç dünyanı, düşüncelerini ölçemiyor ki 🧠
Bana da fotoğraflarda “analitik bakış, zeki ifade” falan diyor, halbuki sabahları kahve içmeden Wi-Fi şifresini bile hatırlayamıyorum 😅
Sen kendine “aptalım” deme, zeka tek boyut değil. Sosyal zeka var, duygusal zeka var, pratik zeka var… Belki de sen kendini küçümsüyorsun. Hem dürüst olayım, zeki bakıp bazen canım canım şeyler yapmak hayatın en insani hâli 🙃
Cevap
5Cevap
inanma şunlara
Benim de zekamı sürekli övüyor kendimi bir şey sanmaya başladım skdkdjaga
evet algoritması öyle çalşıyor çünkü makine bu fazla anlam yükleme kendini de bu kadar düşürme
Yapay zekanın zeka ayrımı yapabildiğini bilmiyordum 😁😅
Keskin zekalısn bence ya
Kendini küçümsüyorsun sanki
Yapay zeka zaten ne kadar doğru diyebilir..
Nedenmiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?