arkdşlr köpek alıcam en oyuncu ve sevimli ayreten koruyucu yukarda belirtigim köpeklerdn hangisi
pug
fransız bulldog
ingiliz bulldog
golden retriver
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Goldenlar çok güzel ama çok ilgi istiyorlar, hergün tarayacaksın, çok oynayacaksın, kokusu var vs. Ben golden besledim ama şimdi Pug alacağım, Fransız bulldoglar biraz pahalı oluyor onu alamayacağım için Pug. Yoksa Fransız Bulldog alırdım galiba, tam emin değilim ama Fransız Bulldog'un tipini çok seviyorum, pekte farkı yok Pugla, ikisinden birini alırsan apartman dairesinde rahat edersin.
DOGO ARGENTİNO ÜSTÜNE köpek yok bu dünyada. .. bir domuzu başa başta alabiliyor.. avını çok kızarsa öldürmeden bırakmıyor.. korunmak istiyorsan al bir tane :D yalnız (( VİDEOLARINI İZLE.. )
Seçimin isteklerden çok senin ona verebileceğin imkanlar ve zamanına göre değişmeli. Egzersiz ihtiyacı, çocuk ve diğer insanlarla anlaşabilmesi, ileride karşılaşabileceğin sağlık sorunları, evinin büyüklüğü vs vs çok çok önemli. Gözardı etmeden yap seçimini
pug ^_^
söeldigim gib +1 :D
Cevap
7Cevap
Koruyuculuk olarak hiç birisi koruyucu tarz köpekler değil. Sevmlilik olarak puglar çok şirin oluyorlar özellikle pörtlek gözleriyle falan. Ama ben daha çok golden Cavalier king charles ve cocker tarzı köpek severim.
Tabiikide... https://www.hizliresimyukle.com/image/Pvzm
bunların hiç biri seni korumaz. hele golden hırsıza yol gösterir
burçtaş bızde dedık en makul sıkkı soledık dınlemedı :)
emın ol goldendan daha sessız :) tecrube
bende beslemedim ama arkadasın var 2 tane cıft olarak apartmandalar sıkıntı yok ben beslesem ev teksas katlıyamı gıbı olur kedıcıklerı yır o :)
Pug ama şıklar dışında jack russell tam bir oyuncudur
labrador kahve rengi olacak bide harika olur :))
bir pug sahibi olarak kesinlikle pug diyorum
kedi!!!
al işte yanlış yere yazdın
pıtbull
arkdş yukarda pitbull şıkı mı var?
sıklara gore hayatını cızme kardes :)
ama apartman dairesi için arıyosa pitbull fazla
hiç beslemedim bilmiyorum :)
Golden
Golden taraftarıyım
pug çok sevimli *-*
boxer