internet yoktu ama her şeyin tadı vardı sevmenin sevilmenin :)
15.10
15.10
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla hiçbir şeyin tadı yoktu. Bok gibiydi. Keşke ben çocukken de internet olsaydı. Her şeyi çok daha rahat öğrenirdim. Çocukken ödevim için İstanbul valisinin adını öğreneceğim bir kaynak bile bulamıyordum. Etrafıma soruyordum kimse bilmiyordu. Aşağıdaki markete indim marketçiye sordum onlar da bilmiyordu. Kafayı yemiştim. Şimdi bir tıkla derinlemesine bilgiye ulaşabiliyoruz. Büyük bir nimet internet.
İnternetin büyük bir nimet olduğunu biliyoruz onda hiç şüphemiz yok ama internet faydalı olduğu kadar topluma bir o kadar da zarar vermiştir
@ƘƲƦƬƘıԼıƇı Ben kendi açımdan konuşuyorum. İnternet sayesinde yabancı gazeteleri okuyabiliyorum, üniversiteler ve düşünce kuruluşları tarafından yayınlanan zibilyon tane konu hakkında makalelere ve tezlere ulaşabiliyorum, çok rahat dil öğrenebiliyorum, film izleyebiliyorum, belgesel izleyebiliyorum, ansiklopedi okuyabiliyorum. Kısaca dünya avucumun içinde gibi. Zararlı şekilde kullananlar varsa bu kendi sorunlarıdır. Böyle kişiler internet olsun veya olmasın zaten kolayca iflah olmaz.
L☺️☺️☺️
Anladım kardeşim
Hayırlı ramazanlar dilerim.
Hayırlı ramazanlar dilerim derken bile düşünüyorum ki o dönemlerdeki Ramazan ayları bile çok güzeldi düşünün Ramazan olacak imsakiyeler basılırdı insanlarla bir heyecan Ramazan alışverişine çıkılır neler alınmış diyerek torbalara bakılırdı. Çocukluğumuzda gece oruç tutmayacak olsak dahi sahura kalkıp o heyecanı yaşamak ve sahur yemeği yemek için elimizden geleni yapardık pencereden davulcu izlerdik en sallandık davul sesini duyduğumuzda pencerelere koşardık ve insanlar birbirini o kadar saygılı o kadar seveceksin davranırdı ki kalabalık iftar sofraları Güzel insanlarla doluydu tabii o dönemler kral TV vardı raks müzik vardı güzel çizgi filmler vardı sokakta oynayan çocuklar çocukluğunu yaşayan insanlar vardı küçücük bir para ile bile bakkala gidip dünyanın şeyini alarak mutlu oluyorduk internet yoktu keşke olmasaydı insanların birbirine saygısı adabı vardı televizyonda bir insan öpüştüğü zaman gözlerimizi kapatır halıları seyrederdik annemiz babamız yanında ayıp olur diye müstehcen şeyler konuşamadık internet çok lüks gelirdi internet kafeye giderdik o dönemler sevgiler gerçekte insanlar birbirini gerçekten sever aşıklar birbirine gerçekten aşık olurdu ama şimdi bakıyorum da insanların ne birbirine saygısı kaldı ne sevgisi kaldı doksanlar gitti gerçek mutluluk bitti. Bizlere de kalan sanal hayatlar sahte sevgiler ve menfaat üzerine kurulu ilişkiler oldu.
Sakin, gösteriş ve riyadan uzak, samimi, kadirşinas ve temiz insanlara ihtiyacı var dünyanında bizlerinde. 🌸
Cevap
3Cevap
Aynen öyle çok güzeldi
evet teknoloji git gide daha da gelişiyor.
MSN vardı sadece yetiyordu be
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?