1 yılı aşkın bir birikimim var 15 tam altın 1 yıldır yanımda taşıyorum. Artık evde saklamayı düşünüyorum sizler değerli eşyalarınızi evde nere saklarsiniz bana bir fikir verin?
Evime hırsız girmişti yastık kılıflarına kadar her şeyi talan etmişlerdi, belki mutfak olabilir orayı fazla karıştırmamışlardı ama o da tabii insanın düşünce yapısına göre değişir. Bence evde güvenli yer yok.
Bakın bu saksıya pano arkasına vs vs saklamak artık çare değil, neden biliyormusunuz, hırsızlar artık profesyonel olmuşlar, ellerinde altın arama dedektörü ile evlere giriyorlar, benim fikrim evde balkon varsa balkonda bir yer bulun oraya saklayın, neden diyeceksiniz çünkü hırsız balkona çıkmaya cesaret edemez yani korkar, yinede siz bilirsiniz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
abi siz manyak mısınız evde veya üzerinizde neden altın taşıyorsunuz? bankaya yatırmak en güvenlisi. benim de yatırımım var asla ne evde ne üstümde nakit bile fazla taşımam hırsızı var yangını depremi bilmem nesi var. bankaya yatırmak her zaman daha güvenli. 70 amcalar teyzeler gibi bankaya güvenmiyorum falan demeyin lütfen