Şeyi hiç unutmuyorum ya babannem ilaç kutularının içine paralarını koymuştu birsürü altın para falan hacı olmaya gidiyodu yani evde baya 1ay falan yoktu sonra unutmuş babannem almış bütün ilaç kutularını atmış çöpe sonra aklına gelmiş ama çöp gitmiş yani atmış dışarı gitti paralar bence sende ilaç kutusuna saklayabilirsinde ama atma kdkfd
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir pedi açıp arasına koyuyorum sonra normal geri kapatıp yerine koyuyorum 🙊 Bulamazlar bence 😶
Su geçirmeyen poşet veya havası çekilebilinen poşetler içerisinde TUVALETTEKİ ki sifonun içi VEYA havalandırma boşluklarından bir ip ile baglanıp aşagı sallandırılması değerli ve önemli belge, bilgi ve eşyaları saklamak için birebir ve en gizli bir yerdir. Dikkat edin kendiniz de unutmayın :)
Çorabına sar katla diğer çorapların arasına koy ama unutma onu rengi farklı olsun hırsız kontrol lü degilde dağıtarak para arar iç içe geçmiş çorap aklına gelmez bile
Benim saklayacak param yok elhamdülillah. ama eskiden bir komşumuz, tül perdenin en tepesine diktiği bir kesede saklardı - hırsız oraya yaklaşamaz diye.
En İyi Cevaplar