Reşit olmayanla suç?

bu hayat çok çok aşırı saçma ilk olarak bunun bir suç olduğunu bilmiyorduk 2 inci olarak yaşadığığım olayda kızı çok seviyorum kızda beni çok seviyor anlatıyorum kız arkadaşımla ilişkiye girdik buraları geçiyorum ailesi öğrendi şikayetçi oldu amma velakin kız 16 ben 17 yim bu bir suçmuş karakolda öğrendim bunu şimdi devletimiz 18 yaş altı bir kızı korurken 18 yaş altı bir erkeği neden korumuyor kızı seviyorum aşırı çok seviyorum hata yaptık ama neden bana hain sapık tecavüzcü gözüyle bakıyor devle hani eşitiz ya kız ifadede ben bu çocuğu çok seviyorum herşeyi ben istedim diyor ben ifade veriyorum zorlama yok tehtit yok ama devlet sen suçlusun diyor yav ben naptım adam mı öldürdüm banka mı soydum tecavüz mü ettim? kızın ailesi şikatçi oldu hayatımın en güzel zamanlarında kıza kraliçe muamelesi bana terörist muamelesi yaptılar kızla evleneceğiz bu arada bu olaylar oldu diye değil sevdiğimiz için olaylar olduğunda 17 dim hayla mahmemem olmadı ifademizi aldılar savcılıkta serbest bıraktı ama hayla mahkeme var bana bu çok koyuyor neden bütün herşeyi bana yıkıyorlar onuda anlamıyorum (BU OLAYDAN HAPİS CEZASI ALIRMIYIM YOKSA KEFALET ÖDERMİYİM) insan gibi yardımcı olup beni anlamaya çalışan bütün dostlarıma teşşekkür ederim
Reşit olmayanla suç?