Diğer En son kime kalp emojisi attınız? Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Yoksa hiç atmadınız mı? 🥺👉👈 Güncellemeler+1 yıl Sadece aşk manasında değil En son kime kalp emojisi attınız? Cevapla Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Savagexx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Tam da şimdi attım bi güzelliğe 😏 aşk manasında attım ben ama :) sen kime attın de bakalım 😌 1 2 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl SANAne yav! 😠 Yorumla Savagexx +1 yıl Neyse biliyorum ki zaten eheh 🤭 Yorumla
Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl @visnesuyuictibayildi bu güzelliğe dakika başı atıyorum zaten kendisiyle büyük aşk yaşıyoruz 4 0 Yorumla
Alonewolf002 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Genelde gül atıyorum. Ama @Elisatmr a atmışımdır muhtemelen. 2 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 580 cevap paylaştı. En son fotolara çift tık yaparak kalp çıkardım. Başka da yoktur. 1 0 Yorumla
bunaldumya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çok kişiye atıyorum ben yav. En son arkadaşıma attım galiba. 1 0 Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sevdiğim kadına attım. Müşteriye atacak halim yok ya 1 0 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl siteden birilerine atmıştım ama hatırlamıyorum 😏 😏 😏 😏 1 0 Yorumla
RafayelĞ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Genel olarak herkese atıyorum 3 5 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Puuuu bende bana Özel sanmıştım 😂😂😂😜 Yorumla RafayelĞ +1 yıl 😅😅 ayarlarız ablam sorun değil.Amaa Gül serbest dimi? 🌹🌹 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Serbest no problem 😂 Yorumla RafayelĞ +1 yıl ❤️❤️ Yorumla Karamelaaaa +1 yıl ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Yorumla
Kızçe_00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tam da şimdi görüşte sana attım djxhs 1 9 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl ❤️ Yorumla Kızçe_00 +1 yıl ❤️🌺 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Unutmadan nasıl geçti bu gün, beğendin mi yeni okulu 😂🤪 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Bugün çekim vardı kimseyi görmedim sınıfımı falan yarın görücem bakalım 🤪😆 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Şansına bak beaa 😆 Yorumla Kızçe_00 +1 yıl Sorma bea ben de şans olsa 😂😂 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Yarın anlatırsın artık sjdsnsjd Yorumla Kızçe_00 +1 yıl İlk işim sana anlatmak tabikiside 😏🤪 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl 😏🌺 Yorumla
cinsellikaşkı Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bayadır atmıyorum nişanlıma atmadım bugün 3 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Birisine bosver 🤭 3 2 Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Neler oluyor kız 😏 Yorumla külllkedisi +1 yıl Hiç bir şey kız 🙃 Yorumla
Bnçbn Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Kimse cilkler benim kalp emoji mi haketmiyor 1 0 Yorumla
cleanman34 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl @justelviraaa__ <3Al sana attım en son :D 1 1 Yorumla cleanman34 +1 yıl @justelviraaa__ sen kime attın en son? :) Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Çok yüzyıl geçti üstünden 😂 1 0 Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Hiç Kimseye Atmadım Sevgilim Yok Ki Atayım 1 0 Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 378 cevap paylaştı. Bi soruda beni eksileyenlere😄 1 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 518 cevap paylaştı. Attığımı hatırlamıyorum 1 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. Hergün atıyorum. kalp çok bende.❤ 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 58b cevap paylaştı. Sanırım bana küsen birine 1 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Sjokz'a attım xd 1 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kardeşime dün 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. dayıma 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Ben emoji kullanmam. 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Kalp malp atmam 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 18b cevap paylaştı. hatırlamıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Tam da şimdi attım bi güzelliğe 😏 aşk manasında attım ben ama :) sen kime attın de bakalım 😌
SANAne yav! 😠
Neyse biliyorum ki zaten eheh 🤭
@visnesuyuictibayildi bu güzelliğe dakika başı atıyorum zaten kendisiyle büyük aşk yaşıyoruz
Genelde gül atıyorum. Ama @Elisatmr a atmışımdır muhtemelen.
En son fotolara çift tık yaparak kalp çıkardım. Başka da yoktur.
Çok kişiye atıyorum ben yav. En son arkadaşıma attım galiba.
Sevdiğim kadına attım. Müşteriye atacak halim yok ya
siteden birilerine atmıştım ama hatırlamıyorum 😏 😏 😏 😏
Ben kalp emojisi atmaktan da Kontrolsüz nefret ediyorum.
Genel olarak herkese atıyorum
Puuuu bende bana Özel sanmıştım 😂😂😂😜
😅😅 ayarlarız ablam sorun değil.
Amaa Gül serbest dimi? 🌹🌹
Serbest no problem 😂
❤️❤️
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Tam da şimdi görüşte sana attım djxhs
❤️
❤️🌺
Unutmadan nasıl geçti bu gün, beğendin mi yeni okulu 😂🤪
Bugün çekim vardı kimseyi görmedim sınıfımı falan yarın görücem bakalım 🤪😆
Şansına bak beaa 😆
Sorma bea ben de şans olsa 😂😂
Yarın anlatırsın artık sjdsnsjd
İlk işim sana anlatmak tabikiside 😏🤪
😏🌺
Bayadır atmıyorum nişanlıma atmadım bugün
KS de yorumunda Bmw için
Birisine bosver 🤭
Neler oluyor kız 😏
Hiç bir şey kız 🙃
Müslüm babaya en son sorumda :/
Kimse cilkler benim kalp emoji mi haketmiyor
Bluz önce sevgilime attım.
@justelviraaa__ <3
Al sana attım en son :D
@justelviraaa__ sen kime attın en son? :)
arkadaşıma hocalarıma vsvsvs
Çok yüzyıl geçti üstünden 😂
Hiç Kimseye Atmadım Sevgilim Yok Ki Atayım
Bi soruda beni eksileyenlere😄
Hatırlamıyorum atmayalı baya oldu
Attığımı hatırlamıyorum
kalp atacak kalbim yok
hiç atmadım sanırım..
Kime attım hatirlamiyorum
Hergün atıyorum. kalp çok bende.❤
Sanırım bana küsen birine
Hiç atamadım