Diğer Ben giderim İstanbul senin olsun Neden böyle demiş? ErayCsrr Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şarkıyı seviyorum ama bi kedi alırım ananı çağır falan olmuyor böyle sertab ablaa Güncellemeler+1 yıl Sertab erener dinlemeyen de ne bileyim Ben giderim İstanbul senin olsun Neden böyle demiş? Cevapla Fal Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Jaqen_hghar Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben bir kedide bulurum sende bulacağım sevgiyi ama sen ancak annende bulabilirsin sana olan sevgimi demek istemiş olabilir. 1 9 Yorumla ErayCsrr +1 yıl Hiç böyle düşünmedim pop olduğu için fsndusbc Yorumla Jaqen_hghar +1 yıl 😂 can bonomo dinler misin? Yorumla ErayCsrr +1 yıl Yok mk asla Yorumla Jaqen_hghar +1 yıl Yapma bee çok güzel şarkıları var aslında. Yorumla ErayCsrr +1 yıl Bana reple gel moruk dhdhsnc Yorumla Jaqen_hghar +1 yıl Ben rap sevmem reis ama Can Bonomo'nun ruhum bela şarkısı biraz rape benziyor. Yorumla ErayCsrr +1 yıl Bana direk rep lazım dhsbxnac Yorumla Jaqen_hghar +1 yıl Kanka *direk rap* diye bir şey yoktur direkt raptir o olsa olsa.😂 Türkçe'yi doğru kullanalım. Yorumla ErayCsrr +1 yıl Tdk mısın sen mk direk rep dinliyom ben Yorumla
_jfjsjf_ Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aşağıdaki arkadaşın görüşünü yazıcaktım o benden önce yazmış sözün anlamı oymuş yani geçen Twitter'da görmüştüm ayrıca o şarkı pop değil yavrucum 😯 1 3 Yorumla ErayCsrr +1 yıl Neee o zaman Yorumla _jfjsjf_ +1 yıl Sonra söylerim jdjdd Yorumla ErayCsrr +1 yıl Tamam djanduac Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben bir kedide bulurum sende bulacağım sevgiyi ama sen ancak annende bulabilirsin sana olan sevgimi demek istemiş olabilir.
Hiç böyle düşünmedim pop olduğu için fsndusbc
😂 can bonomo dinler misin?
Yok mk asla
Yapma bee çok güzel şarkıları var aslında.
Bana reple gel moruk dhdhsnc
Ben rap sevmem reis ama Can Bonomo'nun ruhum bela şarkısı biraz rape benziyor.
Bana direk rep lazım dhsbxnac
Kanka *direk rap* diye bir şey yoktur direkt raptir o olsa olsa.😂 Türkçe'yi doğru kullanalım.
Tdk mısın sen mk direk rep dinliyom ben
Aşağıdaki arkadaşın görüşünü yazıcaktım o benden önce yazmış sözün anlamı oymuş yani geçen Twitter'da görmüştüm ayrıca o şarkı pop değil yavrucum 😯
Neee o zaman
Sonra söylerim jdjdd
Tamam djanduac