Çok özeniyorum?

Annem çok bakımsız instagramda bakıyorum bazen ortak arkadaşlarımızın annelerine sanki anne kız değil abla kardeş gibiler benim annem 40 lı yaşlarda bakım yaptığı zaman iyi oluyor ama yaptığı bakımda sadece eline yüzüne normal. krem sürmek onu bile zorla sürdürüyorum dişlerini fircalamiyo bazen 40. yilda bi zor zar dis fircalatiyorum dolabında 90lardan kalma 3 4 tane yırtık kıyafetler var onlari giyiyor hep normalde pis değil banyosunu eksik etmez ama ben artık bıktım bu durumdan söylüyorum cok bakımsızsın kotu duruyor bi kaç giysi alalım diye durumumuz kotu diyor yıllardan beri aynı laf ama durumumuz o. kadar da kotu değil istese alır bi kaç parça ya bi insan dişlerini. bile fircalamaz mi buna bile bahanesi var soğuk üşüyorum diyor ne giyinmesini biliyor ne de kendine bakmasını gercekten cok bunaldım dışarı çıkıyoruz surekli ayni kıyafetler surekli giydiği kıyafetlerle gerçekten çok kötü arada bi benim çizmelerimi giyiyor ya düşünün pazardan aldığı pembe 20 tllik ayakkabıyı giyiyor 2 yıldan beri aile dostumuz var dalga geçiyor cocuk gibi bu ne at artık şunu diye başkasının annesine bakıyorum yaşlarina bakmadan giydiği kıyafetler makyaj süsler duruslari herseyiyle çok güzel ama benim annem artık isin içinden cikilmayacak derecede saçmaladı çok kilo aldi diyorum ki yeme diyet yap diye dillerinde tüy bitti tamam diyor sonra ne varsa yiyor yürüyüş yapalım diyorum tm diyor cok az yapıyoruz 40 yılda bir eve bi geliyoruz yine herşeyi yiyor kalbini kırmaktan korkuyorum ama böyle ben kendimi kotu hissediyorum bende insan içine çıkınca çekinmeden annemle bir yerlere gitmek isterim ama yok olmuyor napıcam ben benide kendi gibi yapmaya çalışıyor ve bende onun kadar olmasada evin içinde koca karı gibiyim iş yap diye kavga ediyor her gun benimle ben artık gerçekten bıktım gelmişim 21 yaşıma hayatımı yaşayamadım en kötülere bile bakıyorum bizden çok çok iyiler beni hayata küstürdü bu davranışları ve hareketleriyle bazen
Çok özeniyorum?