Bi kadın alime gittim nazar varmış bende iste o yüzden gittim bana bi bardak su getirdi parmağımı o suya koydum ve bi fatiha okuyup suya üfledim kadina verdim kadinda üzerinde bi kac dua ve ayet okuduktan sonra benim için suya bakti , suda epeyce uzerimde nazar olduğunu söyledi ek olarakta önünde 7 tane kapı var dedi ne anlama geliyor ben onu anlamadım 7 kapi var ne demek?
Not: evli değilim bu arada onun için mi söyledi
Not: evli değilim bu arada onun için mi söyledi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sende 7 kapı, annende 6 kapı, anne annende 5 kapı... gibi, yani sen 7. kuşağa denk geliyorsun doığuştan ırsi olarak.7 Kuşak öncesi büyük annelerinde bulunan sıkıntılar ırsi olarak sana kadar gelmiş.
Ya inanmayın artık şu dolandırıcılara arkadaşlar yazık değil mi zamanınıza paranıza
Nazar için nas felak oku hocaya gitme öyle şeyler için bilmediğin biriyse sıkıntı doğurucak şeyler çıkabilir
Kendin ayetel kürsi oku
Yeterli
Okuyacam zaten
Hocaya falan gitmene gerek yok
Öyle değil yaklaşık 1 yıldır cok hastayım surekli yorgunluk bitkinlik hal hareketlerimde agirlasma vardı artık ayağa kalkacak gücüm bile yoktu ablam bize geldi seni o kadına goturucem sana bi nazar muskasi yapsın rahatlarsın dedi bizde gittik ek olarak sondakini soyledi
Anladım
Alim? Nerenin alimi acaba inanmayın şöyle şeylere