Kendim yaptım nasıl olmuş? Bunun gibi değişik ahşap şeyler yapsam satılır mı sizce? Evde birşeyler yapmak istiyorum bu sistemin saatli kölesi olmayı sevmemeye başladım artık ömründen ömür gidiyor insanın...
Şöyle ki ahşaptan değilde kendin elinle tütsülük yapmak için bazı hamurlar alıp oluşturabilirsin internetten bak dediğim sadece malzemelerine bak şekillerine bence kendin krar verebilirsin
Bu aralar bir çok kişi mum toka yaparak para kazanıyorlar kendilerine küçük işletme açmışlar ve sosyal medyada tanıtımını yaparak ilerliyorlar eğer küçük işletme benzeri bir şey açacaksan sosyal medyayı kullanmayı bilmen lazım ve bir çok sosyal medya platformundan olabilir mesela tiktok uygulamasını sevmem fakat bir kadın tiktoktan gördüğü kızdan 7 bin tllik alışveriş yapmış ya da 700 sanırım
Evet doğru haklısın artık herşey teknoloji oldu sosyal medyaya gayet hakimim gerektiğinde kullanabilrcek bilgiye sahibim buralarda birleyler tutturabilirsen yürür gidersin mesela akıllıca bir ern sitesi bir kurabilsen kurtuldun demektir yani iyi düşünmek lazım artık herşey yapılıyor senn daha olmayan bir ihtiyaca hitap etmen lazım
Evet internet bazen çok ucuz bazense 3 5 katı akıllı oşmassan kazıklanırsın mesela bazı ürün nette 150 ise normal reelde 90 lira bazense tam tersi güzel oyun yapıyo o tarz siteler mesela ürün normalde 90 lira bunlar 178 üzeri çizgi 120 ye düştü yazıyo sende hemen kanıp alıyosun herkes tutturabildiğine
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok yaratıcı bir tütsülük olmuş yanlış anlama ama korku filmlerindeki eve iyi gider ama beğendim ben
Sence satılır mı bu kendime öylesine yaptığım şey dahad özenirim aslında
Şöyle ki internetten daha iyi nasıl tütsülük yapılır bakabilirsin ve yaratıcılığınla birleştirip daha satılması kolay eşyalar yapabilirsin
Aslında bir yere bakmak değilde bakmadan kendi yaratıcılığımı kullanmak istiyorum
Şöyle ki ahşaptan değilde kendin elinle tütsülük yapmak için bazı hamurlar alıp oluşturabilirsin internetten bak dediğim sadece malzemelerine bak şekillerine bence kendin krar verebilirsin
Evet fikir yürütebilirsin tabi onlardan bakarak sadece saatli maaşlı köle olmak istemiyorum azıcık kazanayım iş stresim olmayayım yeter
Bu aralar bir çok kişi mum toka yaparak para kazanıyorlar kendilerine küçük işletme açmışlar ve sosyal medyada tanıtımını yaparak ilerliyorlar eğer küçük işletme benzeri bir şey açacaksan sosyal medyayı kullanmayı bilmen lazım ve bir çok sosyal medya platformundan olabilir mesela tiktok uygulamasını sevmem fakat bir kadın tiktoktan gördüğü kızdan 7 bin tllik alışveriş yapmış ya da 700 sanırım
Evet doğru haklısın artık herşey teknoloji oldu sosyal medyaya gayet hakimim gerektiğinde kullanabilrcek bilgiye sahibim buralarda birleyler tutturabilirsen yürür gidersin mesela akıllıca bir ern sitesi bir kurabilsen kurtuldun demektir yani iyi düşünmek lazım artık herşey yapılıyor senn daha olmayan bir ihtiyaca hitap etmen lazım
Şöyledeki yurt dışından ucuza ürün alıp buradan trendyol gibi sitelerde pahalıya satabilirsin çünkü çoğu satıcı 2-3 katına satıyor eşyaları
Evet internet bazen çok ucuz bazense 3 5 katı akıllı oşmassan kazıklanırsın mesela bazı ürün nette 150 ise normal reelde 90 lira bazense tam tersi güzel oyun yapıyo o tarz siteler mesela ürün normalde 90 lira bunlar 178 üzeri çizgi 120 ye düştü yazıyo sende hemen kanıp alıyosun herkes tutturabildiğine
Yani evden birşeyler tutturmak kendi işini yapmak şart uzun yaşamak için değilse çürütürler el işinde adamı
Cygchvydt olm cok iyi
İyi yapim bari ben bunlardan 😄
Bissuru yap
Tamaö teşekkürler
Büyü yapar gibi bir şey olmuş
korkutucu. d
Ya nesinden korktunnn 😄 diğer b bebek kafası var sakallı bıyıklı sakal bıyık çizdim yarında onu uapayım sorayım bakalım ahah
Korkunç
Ya nesi korkınç 😣