Diğer Çocukken hiç babanızdan şiddet gördünüz mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor çocukken hiç babanızdan şiddet gördünüz mü? ben çocukken defalarca babam şiddet uygulardı hem de kılıcla Çocukken hiç babanızdan şiddet gördünüz mü? Cevapla Babalık Soruları Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mdeniz3827 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Bende ilk ve son kez dayak yedim oda hatalı olduğum için onuda sopayla yedim😅😅 0 0 Yorumla
Seray02020 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sözlüsü şiddetini de fiziksel şiddetini de gördüm dibine kadar 0 0 Yorumla
içsesiniixz Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Çok yedim yüzüme bir vurdu elektrik çarpmışa döndüm o günden beri burnum çok hassas 0 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Tamam tokat yemişliğim var lakin kılıç nedir yahu 0 0 Yorumla
hgtgshv66yvs6ysv Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yok babam bana kıyamıyor yapmadı yapmazda 0 0 Yorumla
can120 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 430 cevap paylaştı. Evet defalarca ama bir kıza yapilmamali bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet gördüm 0 14 Yorumla sentinel06 +1 yıl kıyamam :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yediğim dayağın etkisiyle ertesi gün okula gidemedim Yorumla sentinel06 +1 yıl en son ne zaman oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sentinel06 yıllar öncesinde kaldı Yorumla sentinel06 +1 yıl yazık ya sebebi neydi ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sentinel06 kredi kartı ekstresi 300 TL gelmişti arkadaşlarımla kafeye vs gitmiştik o zaman bana attığı dayağı kendi bile yememiştir Yorumla sentinel06 +1 yıl bu muydu yani belki o zaman 300 çok paradır ama benim kızım olsa öpmeye kıyamam be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sentinel06 buydu şimdi vurmuyor ama sözleriyle mahvediyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sentinel06 25 Yorumla sentinel06 +1 yıl evlilik düşünmüyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sentinel06 ben düşünüyorum babam vermiyor kimseye Yorumla sentinel06 +1 yıl ben ikna eferim :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @sentinel06 boşver Yorumla sentinel06 +1 yıl üzme kendini Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bende ilk ve son kez dayak yedim oda hatalı olduğum için onuda sopayla yedim😅😅
Sözlüsü şiddetini de fiziksel şiddetini de gördüm dibine kadar
Çok yedim yüzüme bir vurdu elektrik çarpmışa döndüm o günden beri burnum çok hassas
Bizim dönemlerimiz sopa yiyen dönemdi :)
Tamam tokat yemişliğim var lakin kılıç nedir yahu
Yok babam bana kıyamıyor yapmadı yapmazda
Evet defalarca ama bir kıza yapilmamali bu
Görmedim
Nasıl baba bu
Hayır bakısı yeter
Evet gördüm
kıyamam :(
Yediğim dayağın etkisiyle ertesi gün okula gidemedim
en son ne zaman oldu
@sentinel06 yıllar öncesinde kaldı
yazık ya sebebi neydi ki
@sentinel06 kredi kartı ekstresi 300 TL gelmişti arkadaşlarımla kafeye vs gitmiştik o zaman bana attığı dayağı kendi bile yememiştir
bu muydu yani belki o zaman 300 çok paradır ama benim kızım olsa öpmeye kıyamam be
@sentinel06 buydu şimdi vurmuyor ama sözleriyle mahvediyor
@sentinel06 25
evlilik düşünmüyor musun
@sentinel06 ben düşünüyorum babam vermiyor kimseye
ben ikna eferim :)
@sentinel06 boşver
üzme kendini