AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ülkenin yarısı amaçsız diğer yarısı da neye hizmet ettiğini bilmiyor. Anlayacağın yalnız değilsin.
Yalnızım çünkü bireysel amaçsızım yani ne okuma ne iş hayatla bir alakam yok
Aga yaşar ta ki 2022 yaşlarına kadar sonra hayatına ya sülük olarak ya da intihara meyilli insannlar
Yaşarda çok mutsuz olur
Biraz öyleyim işte
Bir çok kişi bu durumda
Benim 9 yıl ve ben hayata hiç bir şekilde başlamadım yani sosyalleşmeye
Niye sorunun ne
Sorunum Özgüven eksiliği , Güvensizlik , Karakter - hayat uyuşmazlığı gibi şeyler..
Aşılamayacak şeyler değil.
bir kaç fiziksel kusurumda var , bunlar üstüne bir de beynini kullanamayınca 9 yıldır aşılmıyor neye elini atsan kalıyor..
Adım atarsan yolun açılır ama beklemeye devam edersen karşına çıkacak fırsatlarıda kaçırırsın.
İşin kötüsü bunun böyle olmasından da zevk almaya başladım en son 5 sene önce attım o adımı ama 2 ay kadar sürdü ve sonra yine burdayım en az 9 yıldır bu yanlış hayatı yaşadığım için de çok alıştım , Her ne kadar yanlış olsa da her insan gibi belki de herşeyden faydalanmak varken ben kendi evimde kendimin esiri oldum şimdi düzelse bile herşey en iyisine varsa bile mutsuz olucam anlatabildim mi
Evet anladım. Acıdan beslenmek zevk verir ama doğru değil.
Ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum uçsuz bucaksız yaşıyorum yarın yokmuş gibi , iyi yönleride var kötü yanlarıda... hiç iş güç ve evlenemeyecek biri olarak söylüyorum bu hayata hiç düşmeseydim ve aklımı kullanabilseydim çok rahat hissederdim ama bir şekilde geriye gittik ve bunu böyle kabul ettik ve zevk alıyorum resmen dibe dibe batmakdan doğru değil biliyorum ama çok tatlı öbür türlüsünü de kaldıramadım en iyisi o hayat her halukularda , Ama ben onu hiç bir zaman gerçekleştiremedim şimdiye kadar istesem de istemesem de sonunda gerçeği kabul ettim ve şimdi çıkmakla çıkmamak arasındaki çizgide çırpınıyorum...
Ben böyleyken kuzenim resmen beni kıskandıracak bir şekilde bir yaşam sürdürüyor tek eksiği gelip bana hava atması eksik..
Kuzeni boşver. Sen kendinden sorumlusun ve kendine bakmalısın senin ruhun bu bedene ait bir başkasından sanane. Hepimiz için bu böyle olmalı. Hepimiz farklı şekillerde deneyimler yaşıyoruz ona göre bizim hayatımız olur. Kendine çeki düzen ver arada kalınacak bir durum yok. Tek seçenek var o da kendini sevmek
İşte ben Kendimi sevmiyorum 9 sene önce hayatla bir işim olduğu zaman seviyordum , her kötülük bana zevk gibi geliyor Artık , Şöyle ki gerçekden hak ettiğim hayat bu gibi Hissediyorum şimdi , tembellik yan gelip yatmaklık 9 senedir yaptığım için bir gün bunları yapmasam yine huzursuzum... dış görünüşüm bu hayatın yanlış olduğunu gösteriyor ama ben içimi rahatlığı seçiyorum yeri geliyor sıkıntıya düşüyorum ama bazen yeri geliyor a-sosyalliğinin dibine vurmakdan zevk alıyorum sonu yok ama..
Depresif birisin anlaşılan. Benzer düşünceleri paylaşacağın birileri olursa hayata değer verebilirsin. Bir de hiç bir şey yapmayınca yapamayası geliyor insanın. Her şeyi boşver ve gereksiz görüyorsun. Hızlı hareket edip yavaş düşünmelisin. Bu şekil yaşamak sağlıklı değil. En azından kendini geliştirmeye çalış.
Ya hiç bir şeye yeteneğim olmadığını düşünüyor ve sonuçu da öyle alıyorsam , Galiba ben içine düştüğüm bu hayatı o hayattan daha çok seviyorum yanlış ve kötü.. 9 Yıl alıştım böyle böyle sonunda huzursuz ölüme ama napim benden bi halt olmaz
Ne diyeyim ki bilemedim
Kendimi bir dev aynasında görsem..
Nasıl ne bakımdan
Her bakımdan , Kendimi bir şey sanmıyorum... Karakterimi koyamıyorum herkese gösteremiyorum , kendi başıma bir iş yapamıyorum , yabancı gibiyim hayata , okumadım çalışmıyorum yıllardır evimde odamdayım bir gün olup da kendimi dışarı çıkıp , cafe , bar hiç gitmedim hiç bir arkadaşım yok , hiç bir arkadaş grubuna katılmadım sosyalleşmedim , kendime bir şey sanamıyorum olmuyor , kendimi büyük bir adam olarak görmüyorum.. kısaca benliğimi yitirdim 9 yıl kadar oldu..
Durumum böyle
Yaşamıyorsun sadece nefes alıyorsun
benim ki öyle işte
Doğrudur
Okulda yok iş de hiç bir özel hayatımın ö sü yok ve olmayacak
bende yasiyorum
Sen yine okuyorsundur benim okulda yok iş de yan gelip yatıyorum
Okumak denirse buna
yine okuyacaksınız işinizin başında olacaksınız evleneceksiniz benim kafam bomboş hiç bir zaman adım atamadım
yok be kanka boş
hayattan en ufak lezzet almiyom yillardir
ben daha hiç tatmadığım için bilemem neyin doğru neyin yanlış olduğunu
he sen dahada bossmussun o zaman pardon
9 sene önce hayatla işi olan biriyle konuşuyorsunuz
Üzüldüm adina boş adam
bende üzüldüm yeri geliyor sorguluyorum ama boş binbir zorluk bi de adım atmaya korkan ben
Huzurluysa yaşar.
yarı huzurlu yarı huzursuzsa
Zamanla gecer her insanda vardır baze n huzurluyuzdur bazen huzursuz
zamanla geçer dediğin 9 yıl oldu geçmedi
Bir de geçmesi için çabalamak lazım. hedefsizsen hedef belirle amaçsızsan amaç. Birazda kafada bitiyor. kendine deger ver.