Amaçsız yaşamak ?

25 yaşındayım, kendimi bildim bileli arkadaş edinemiyorum. Okulda da çok zorbalandım kaldıramadığım yerde okulu bıraktım üniversite okumadım. Derslerim çok iyiydi hala da kafam çalışıyor her sene yks sınavlarını çözüyorum denemeleri çözüyorum ilk 50 -100e girebiliyorum. Ailemden ayrı bir yerde hiç tek başıma çalışmadım. 20 yaşımdan beri de çalışmıyorum hayatımı eve kapalı geçiriyorum. İletişimim aşırı zayıf 5 yıldır her günümü sadece kitap okuyarak, temizlik yemek yaparak geçirdim. Bir sevgilim var 6 yıldır hayatımda. Sadece onunla konuşabiliyordum ama artık onunla da konuşamıyorum. Kendimi anlatamadığımı düşünüyorum. Benim sonum ne olacak hiçbir fikrim yok. Asalak gibi yaşamakta istemiyorum ama bakkala bile çıkacak durumda değilim. Son birkaç aydır her sabah uyandığımda ölmeyi düşünüyorum. Uyandım diye sinirleniyorum, kimseyi görmek istemiyorum, konuşmak istemiyorum, günlerce öyle uzanıp bir yerlere dalıyorum, Hiçbir şeye tahammülüm kalmadı. Telefonu da pek kullanmıyorum gerekmedikçe sosyal medya kullanmıyorum. Çok sıkıldım ve bunaldım artık. İçimi buraya dökmek istedim. Okuyan olursa teşekkür ederim.
Amaçsız yaşamak ?