Diğer Akrep kadınımı ikizler kadınımı daha güzel? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Özellikle erkeklere sorum sizce akrep kadınlarımı daha güzel ve çekici yoksa ikizler kadınımı? Akrep İkiZler Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Akrep kadınımı ikizler kadınımı daha güzel? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları İkiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Alphonse55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 59% +1 yıl İkisi de güzel değil düşman başına kurşun aman aman 0 1 Yorumla merkürüm +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
Xyxy19 Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yok ya gerçekten bu burçlarla kafayı bozmuş bizim millet 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Bunun güzeli yok. Akrep kadını daha ateşlidir. 0 0 Yorumla
Speedybean Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Akrep tabiii 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla Speedybean +1 yıl Yengeç burcu olarak akrepler beni hep çeker Yorumla Soran +1 yıl Gercektenmi benimde beğendiğim bi yengeç Burcu erkeği var ben ona nasıl yaklaşacam nasıl davranıcam bilmiyorum sizce Yorumla Speedybean +1 yıl Bilmem kolaydır Yorumla Soran +1 yıl Ne kolaydırrr biraz detay verin siz bir kızın akrep olduğunu anlarmısınız akrep kızları bakışlarıyla etkilermiş sizce doğrumu ya da bir yengeç olarak nasıl bir kadın istersiniz kriterleriniz vs Yorumla
KSNamusBekçisi Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 88% +1 yıl Fare kadını 0 1 Yorumla Speedybean +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İkisi de güzel değil düşman başına kurşun aman aman
😂😂😂😂
Yok ya gerçekten bu burçlarla kafayı bozmuş bizim millet
Bunun güzeli yok. Akrep kadını daha ateşlidir.
Güzellikle burç aynı şey değilki
Akrep demiyem erkek yılan seviyordur
Akrep tabiii
Neden peki
Yengeç burcu olarak akrepler beni hep çeker
Gercektenmi benimde beğendiğim bi yengeç Burcu erkeği var ben ona nasıl yaklaşacam nasıl davranıcam bilmiyorum sizce
Bilmem kolaydır
Ne kolaydırrr biraz detay verin siz bir kızın akrep olduğunu anlarmısınız akrep kızları bakışlarıyla etkilermiş sizce doğrumu ya da bir yengeç olarak nasıl bir kadın istersiniz kriterleriniz vs
Ne alaka ya
Fare kadını
😂😂😂
Akrep
Memesi büyğk olan
Ikizler