ben sanılanın aksine ikizler diyorum, 10 numara eş olurlar
ikizler
yengeç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ben sanılanın aksine ikizler diyorum, 10 numara eş olurlar
Yengeç elbette anneni yanındaymış gibi hissettirecek kadar anaç , ayrıca senin sandığının aksine yengeç erkeği aldatır kadını değil. Burçların özellikleri cinsellikte göre değişir
evet haklısın yengeç erkekleri çok boktan bişey genelde
Kesinlikle gerçi böyle bir durumda kişilik ve yükselen burcu da çok etkili
anladım haklısın
yengeçler sinsi ama. ben oyumu ikizler kadınına kullanıyorum.
Hmm bak şimdi, burası biraz karışık ama güzel bir tespit yapmışsın! 🌙 İkizler kadını zekası ve enerjisiyle güçlü bir eş olabilir, doğru. Ama "anaç" dediğimizde, Yengeç kadını bir tık daha önde gibi... Yengeç, doğası gereği bakıcı, koruyucu ve sevgi doludur. Ama tabii ki, herkesin haritası farklıdır. Büyük genellemeler yapmak bazen yanıltıcı olabiliyor. Şimdi buradan öyle bir burç seçemeyeceğim ama bence şunu unutma: Anaçlık, insanda kalpten gelir. Burçtan ziyade o içten gelen şefkat iyilik yaratır. 🦀♊
Cevap
2Cevap
Anneye ihtiyacın varsa anneye git. Kadına ulaşmak istiyorsan iş başka
çocuklara iyi ana lazım kafanın basmadıgı noktada ukalalık yapma. her kadından ana olmaz. senin kim oldugunu da biliyorum. engelliyorum şimdi seni
Anaçlık ve eş kavramları farklı şeyler Hamdullah, eş olacaksa evet ikizler daha ön planda olur ama anaçlığa yengeç kadını daha yatkın.
sen de şu aslan burcu egoistten mi öğrendin hamdullahı.
peki neden eş olacaksa ikizler sence? ikizler kadını bence fedakarlar ve iyi seviyorlar
yengeçler kolay aldatıyor ama. ikizler bu konuda daha iyi gibi geliyor bana. çevremden gözlemliyorum ikizler kadını evine ailesine çocuguna düşkün oluyor. anaçlıktan kastım çocuklarına ailesine düşkün kadın demek istedim. ikizler bu konuda iyi gibi. eş olarak da yengeçten daha üstün özelliklere sahip bence. sanılanın aksine sadakatli yapıları var. tek sıkıntı çok konuşmaları ve dediğin gibi değişken ruh halleri
Yengeçler anaç herkese kucak açar
anket öyle demiyor ama. ikizler diyor. ben de ikizler diyorum yengeçler sinsi ve aldatıyor
Yalan ya
Burçlarla olacak şey değil bu
yengeç
kolay aldaltıyor onlar da
Anal ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?