Diğer Uykunuz derin midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yav şöyle uyuyamadım he :(( Uykunuz derin midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
LadyHeard Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Bunların uykuları muazzam tatlı oluyor ya 😅😍 Derindir yanımda top patlasa rahatsız olmam uykuma devam ederim 0 0 Yorumla
_StarryNight Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Halıda uyuyakalmışım annem kollarımı bacaklarımı kaldırıp süpürge yapmış. Yapmış çünkü haberim yok 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Halıda 🥲 Yorumla _StarryNight +1 yıl Yıkılmışsam demek ki... Yorumla Soran +1 yıl Yazık be 🥲 Yorumla _StarryNight +1 yıl Yorumla Soran +1 yıl Üzülüyorum... Yorumla _StarryNight +1 yıl Benim yerime de üzülür müsün 🥺🙃 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla _StarryNight +1 yıl tse2.mm.bing.net/thBeni maffeettin Yorumla Soran +1 yıl Ama sen de beni 🥺 Yorumla _StarryNight +1 yıl Ben sana iyilikten başka ne yaptım 🥺🥺🥺🥺🥺 Yorumla Soran +1 yıl Çok şey... 🥺 Yorumla _StarryNight +1 yıl Çok şey hiç şey demek diil midir Yorumla Soran +1 yıl Değildir 🥺 Yorumla _StarryNight +1 yıl Hani filmmatiktim🥺🥺 Yorumla Soran +1 yıl Sorayım mı Yorumla _StarryNight +1 yıl Şey onu duygu sömürüsü yapmak için söylemiştim Yorumla Soran +1 yıl Tamam sormuyorum Yorumla _StarryNight +1 yıl Ama izlememen gereken bir tane söyleyebilirim Yorumla Soran +1 yıl Çabuk söyle Yorumla _StarryNight +1 yıl Çok mu çabuk az mı çabuk Yorumla Soran +1 yıl Az buçuk çabuk Yorumla _StarryNight +1 yıl Trendeki kız... Çok tahmin edilebilir Yorumla Soran +1 yıl Hemen izlemiyorum Yorumla _StarryNight +1 yıl Çok doğru bir karar.. Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum 🥲 Yorumla
BeyazGay Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hello,Uykum derin değildir. Danke schön. 0 0 Yorumla
apønia Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evet, top paylasa uyanmam, kafamı yastığa koyduğum gibi de uyurum. dd 0 0 Yorumla
isimegerekyoksanirim Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Valla derdim ne olursa olsun kafayı koyduğum gibi giderim 0 0 Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl O kadar derin ki uykuda boğuluyorum 😯 0 0 Yorumla
_BaşBelası_ Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Çok yorgun olduğumda olabilir ama genelde hayır. 0 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ölüden farksız uyurum 🤦♂️ 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 684 cevap paylaştı. Çıt çıksa uyanırım. 0 0 Yorumla
Katniss_Everdeen Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 611 cevap paylaştı. Derin 0 0 Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. ölü gibi 0 0 Yorumla
yatyanıma Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 37% +1 yıl Diğer konusunda 755 cevap paylaştı. Uyu sende 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 23,9b cevap paylaştı. hiç ama hiç değildir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bunların uykuları muazzam tatlı oluyor ya 😅😍 Derindir yanımda top patlasa rahatsız olmam uykuma devam ederim
Halıda uyuyakalmışım annem kollarımı bacaklarımı kaldırıp süpürge yapmış. Yapmış çünkü haberim yok
Halıda 🥲
Yıkılmışsam demek ki...
Yazık be 🥲
Üzülüyorum...
Benim yerime de üzülür müsün 🥺🙃
Hayır
tse2.mm.bing.net/th
Beni maffeettin
Ama sen de beni 🥺
Ben sana iyilikten başka ne yaptım 🥺🥺🥺🥺🥺
Çok şey... 🥺
Çok şey hiç şey demek diil midir
Değildir 🥺
Hani filmmatiktim🥺🥺
Sorayım mı
Şey onu duygu sömürüsü yapmak için söylemiştim
Tamam sormuyorum
Ama izlememen gereken bir tane söyleyebilirim
Çabuk söyle
Çok mu çabuk az mı çabuk
Az buçuk çabuk
Trendeki kız... Çok tahmin edilebilir
Hemen izlemiyorum
Çok doğru bir karar..
Biliyorum 🥲
Hello,
Uykum derin değildir.
Danke schön.
Evet, top paylasa uyanmam, kafamı yastığa koyduğum gibi de uyurum. dd
Valla derdim ne olursa olsun kafayı koyduğum gibi giderim
Bulut bey😄 derindir evet uykum
O kadar derin ki uykuda boğuluyorum 😯
Çok yorgun olduğumda olabilir ama genelde hayır.
Ölüden farksız uyurum 🤦♂️
Çıt çıksa uyanırım.
Hayır.
hiç değil
Derin
ölü gibi
Kuş sesine uyanıyorum
Uyu sende
Orta şekerli diyeyim
Değildir
hiç ama hiç değildir
Keşke derin olsa bee