Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık şu konuları tartışmayı geçsek? Kapalı ama pantolon giyiyor makyaj yapıyor falan filan insanın birden feraceye dolanması ya da birden gerçekten kapanmış olması ne kadar zor biliyomusun? bu duyguyu yaşasaydın böyle konuşmazdın kapanıyosun ve etrafından bazı arkadaşların seni bırakıyor birden herkes sana daha uzak duruyor daha önemseniyorsun cevren dindarsa çok değişik bir duygu utanıyorsun biraz artık ergenliğe girdiğin anlaşılıyor daha acemisin ben ilk kapandığımda sal takmayı bilmiyordum :D sonra yaşamaya çalışıyosun o ayeti eski hayatından birşeyler eksiliyor daha sakin olmaya calısıyorsun filan bunlar birden olmuyor tamam cok abartılısı artık ne sacmalıyor ama cidden birinde olmasa birinde nefsine yeniliyorsun
37 Yorumla- +1 yıl
Haklısın, böyle önyargılar oluyor bazı insanlarda. Allah sabır versin, ama benim sorduğum makyaj ve türban ikisi bir arada olanı :D yoksa normal türbanlı bayana saygım sonsuz :)
Cevap sahibi+1 yılbende onu diyorum ya? kapalı olup makyaj yapar dindar insanlarla seytan daha cok uğraşır bend makyaj yapıyorum bazen tutamıyorum bide kadının nefsi 3tür erkeğinki 1 bu yüzden anlayamazsınız :D
- +1 yıl
Teşekkürler salak muameleni de yaptın :D. işte dindar madem bence ya 1 günlük hem saçını hem makyajını yapsın, veya hep kapalı hem makyajsız olsun, böylesi daha iyi değil mi diye sormak istedim diyelim :D
Cevap sahibi+1 yıliyide iştee olmuyor ben cok makyaj yapan biri değil hatta hep yapmayı unuturum bu benim doğamda var bazıları öyle değil yapıyo makyaj tamam cok abartılısına bende kızıyorum ama yinede bu tür seyler kul ile Allah arasındadır. Senin karışmaman gerek seni günahkarbile yapabilir
- +1 yıl
Yok zaten sadece çelişkili geldiği için sordum, yoksa benim haddime değil.
Cevap sahibi+1 yılEğer kapalıları eleştircek olursanız çoook sey cıkar ben feraceliyim ama yinede benim bile yanlışlarım oluyor mesela en basitinden düğüne gitmek hoş değil yani çalgılı düğüne :D
- +1 yıl
ya aslında niye sordum ben de bilmiyorum, kınamıyorum ama sanırım sorucak soru bulamadım o yüzden onlara taktım kafayı :D
En İyi Cevaplar
+1 yılTesettürlü bir bayan olarak biyerimle gülüyorum onlara. Deve hörgücü gibi koca bir topuz üzerine başörtüsü, altına dar elbise, surat badanadan çıkmış gibi. Tesettür felan değil onların giyinişi, yüzüne belli belirsiz bir makyaj ile, bol şık bir abiye ile nice açıklara bin basılacak şekilde tesettür olur ama bizim millet alışmış oranı buranı belli etmeden, maymuna benzemeden güzel hissetmiyorlar.
10 Yorumla
- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBü türban meselesini çok abarttılar türban kurban olduğum ya Rabb'imden gelmiş olabilir amma ve lakin öyle değildir bu konuda burada kapandı
02 Yorumla- +1 yıl
bundan sonra eyyorlamam! :D
o bişimi turkıye bunuda gordu
https://www.youtube.com/watch?v=oGMDl4mZ6as25 Yorumla- +1 yıl
Ahaha öldüm :D
- +1 yıl
hayır ama komikmiş :D
- +1 yıl
yok yav ben kaçırmışım valla :D ama komik kız ya :D :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
sadece saçını kapatıyor, kendini manastıra kapatmıyor ki. hem belki ailesinin zoruyla kapandı? belki nefsine yeniliyor bu konuda? kapanmak, kusursuz bir müslüman olma akdi imzalamak değildir. herkes gibi onların da hataları günahları vardır.
21 Yorumla- +1 yıl
günahları yoktur demiyorum, ama uç nokta bir çelişki bence :) ailesinin zoruyla kapanıyosa ailesi makyaja niye ses etmiyo?
Evet tesettüre hakkını veremiyorlar. s
Ama kınamıyorum insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmez.
Herkesin nefsi var. Herkes her hataya düşebilir.19 Yorumla- +1 yıl
Hayır kınamıyorum vallaha, o anlık sinirden böyle oldu, pişman oldum ben de. Kınamıyorum ama sadece öğrenmek istiyorum şuan.
- +1 yıl
bir de yöneticisiniz sanırım başlığı düzenler misiniz?
- +1 yıl
ona nasıl atucuk ki mesaj nerde linkini gönderir misin sana zahmet :D burada sadece soru sormayı ve cevap yazmayı biliyorum hiç kurcalamadım :D
- +1 yıl
veya kural dışı diyerek silme şansınız varsa silelim, kınamak deyince tuhaf oldum çünkü. Kınama niyetiyleydi belki ilk baştaki ama şu an çok pişmanım.
- +1 yıl
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/kizlarsoruyor
Bak buraya meşaz atabilirsin :) - +1 yıl
Teşekkürler, dinle alakalı biriysen şunu sorucam, şu an pişman oldum ve konunun silinmesini istiyecem. başıma gelmez değil mi?
- +1 yıl
gerçekten oldum, Allah affeder inşallah , konunun silinmesi için de mesaj attım tekrar teşekkürler.
iyi geceler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAma bak kendi bile diyorsun, dugunde sadece. Biz açiklar, kiyafetimizle saçimizla kadinsi olmaya çalisiyoruz... onların da hakki kendilerini bakma ve kadin hissetmeye. sadece dugunlerde çok gormemen lazim.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet ama hani çelişkiyi bir nebze kaldırmak için bence en azından düğün günü hem saçı açık hem de makyajlı gelse daha uygun olmaz mı?
Cevap sahibi+1 yıltabi ki olmaz, kendi dugunleri olmadıktan sonra saçı açık gelemezler (ki kendi dugunlerinde bile çogu kapali gelinlikler seçiyor)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsize ne oluyor anlamiyorum? neden insanlarin surekli birseylerini elestirmek zorunda hissediyorsunuz ki? o oyle mutluysa oyle mutlu, gunahsa kendi gunahi, napiyorsa kendi yapiyor sizene yani? size mi dustu bunun bekçiligini yapmak hayret bisi.
bide erkek olcaksin17 Yorumla- +1 yıl
bunu ben zaten söyledim beni ilgilendirmiyor ama siz ne düşünüyosunuz bunu merak ettim :D
Cevap sahibi+1 yılsen git once kendi yaptiklarini baskalarinin dusuncelerine aç sonra baskalarinin dusuncelerini iste cahil insanlar!
- +1 yıl
ya ben yapıyorum ama ben dinime bağlı değilim zaten :D
Cevap sahibi+1 yılsus ya bide piskin piskin konusuyor
Cevap sahibi+1 yılyol mu gostermeye çalisiyor? adam alt yorumlarda dugune gitmisken birde kafasini açsalar diyor
- +1 yıl
tamam işte ya kafanı aç makyajını yap, ya da hiç makyaj yapma saçını kapa diyorum, daha uygun gözükür gibi geliyor bana ne bileyim :)
Onları ben de anlamıyorum.. Örtüneceksen adabıyla örtüneceksin. Allah için örtünüyorsa kişi Allah için makyaj da yapmamalı. Bizim toplumumuzun medeniyet zihniyeti!
00 Yorumla
+1 yılkapalı diye niye insan değil, kadın değil muamelesi yapıyorsunuz ne olursa olsun sonuçta o da bir kadın ve düğünde yani lütfen
11 Yorumla- +1 yıl
ya tamam da o zaman düğün için 1 günlüğüne saçını da açıver yani :D
Peki kapalı olup dugunde roman havası oynayanlara ne demeli :)
114 Yorumla- +1 yıl
evlenirken başı örtülü gelinlik alıp suratındaki boyadan tanınmayanlara ne demeliyse ona da bu demeli :D
- +1 yıl
Yok da hani evlenirken makyajı yapıyon madem saçını da 1 günlük açıver yani :D diğer türlü bana tuhaf geliyo :D
- +1 yıl
anammmm!! dövecekler bizi kaçın kaçın kimse cevap vermesin :D arkanızı dönüp kaçın :D
- +1 yıl
ne demek saçıda açıversin ya böyle saçma birşey yok. düğününde açacaksa hiç örtmesin, normalde yapılan makyaja bende kızıyorum ama kızın düğünü bu, fotoğraf çektirecek anı olacak, eşinin karşısına çıkacak tabiki makyaj yapacak. herkesde o videodaki dengesiz gibi değil. Başörtüsünü bilinçli takan bir insan kadınla erkeğin karışık şekilde oturduğu bir düğünde yapmaz zaten. Sitede kapalılıkla ilgili çok soru görüyorum bayanlarımızdan çok erkeklerimize dert olmuş durumda, kapalılardan hoşlanmıyorsan uzak durursun olur biter ;)
- +1 yıl
yok kapalılardan hoşlanmıyorum demedim yanlış anladınız. yani meraktan sordum diyourm ya, tabirim de kötüydü kabul, ama düzeltmek için elimden geleni yaptım zaten başlığın düzeltilmesini istedim. kusura bakma da dedim. tartışmanın da bir anlamı yok diye düşünüyorum.
- +1 yıl
tartışmalara meyilli bir soru sormuşsun, merakını gidermişsindir umarım. düşünce yapın bence yanlış arkadaşım. Kapalılar normal günlerde makyaj yapmamalı bunda haklısın evet ama kendi düğünündede bırakın yapsın. çok konuşupta aynı şeyleri tekrarlayıp durmayalım :) hayırlı geceler
- +1 yıl
1 dakka burdan sonrası tartışmaya giriyor, alttan aldım, düşüncemde pişman olduğumu söyledim, konunun silinmesi için mesaj attım, ama burada dur çok konuşuyosun şöyle böyle vıdı vıdı vıdı bu olmaz. yok merakını gidermişsindir vb... Haklısın dedim uzatıyosun, şimdi hayırlı geceler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılyapılan yanlış olsa bile sen kimsin de insanlara maymun gibi vs diyorsun. sana da biri bu üslubundan dolayı hakaret etse "adam gibi , insan gibi konuşmasını bilmeyenler" defolsun dese hoşuna gider mi?
24 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda haklısın bişey diyemem, lafımı geri alıyorum kusura bakmayın anlık olarak yazdım.
- +1 yıl
Belirtmesi gerekirde bu şekilde neden belirtiyor? Hem kime ne isteyen istediğini yapar sonuçta milleti yargılamadan önce kendimizi yargılamalıyız. Sanki biz mükemmelmiyiz? Egoist bir yaklaşım olmuş.
- +1 yıl
Egoist bir yaklaşım değil kusura bakmayın dedim bayan arkadaşa, haklı olduğunu da kabul ettim.
Bu egodan olmasa gerek. Benzetmem çirkindi kabul ediyorum, ve anlık böyle bişey oldu.
Bu yapılanı tamamen yanlış buluyorum. Herşeyin bir adabı var bence. Ama böyle bir benzetmede hoş değil doğrusu.
22 Yorumla- +1 yıl
evet benzetme konusunda ben de öyle yazınca pişman oldum. anlık yazdım öyle.
kapali die her seyi dórt dórtlúk yapmasi soz konusu deil;)
22 Yorumla- +1 yıl
ben de herşeyi 4 4lük yapsın demedim zaten :)
+1 yılKapali tanımına uyan varmıki tam anlamıyla bu devirde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic kimsenin boya badanasi seni ilgilendirmez kanks ailesi bisey demiyorsa Sanane. Bu sadece kız. avi
15 Yorumla- +1 yıl
Kız. avi değil dostum soruyu her iki cins için de sordum algı aktında problem mi var?
ayrıca ben de beni çok ilgilendiriyo demedim, bir çelişkiyle karşılaştım kendi düşüncemi söyledim, sonra da burdaki kullanıcıların düşüncesini sordum.
Cevap sahibi+1 yılOk kanks
Cevap sahibi+1 yılDoğru kız. avijl degil yanlis yazdım kiz. avi bu kadarı da maruz gör kanks
- +1 yıl
oy oy oy, hala kız avı diyon peki tamam kız avı rahatladın mı? ama istersen konu bitince sorarım burdan herangi bir kıza öm attım mı cevabı birlikte öğreniriz ;)
Cevap sahibi+1 yılok...
+1 yılHem erkekler bakmasın istiyorlar hemde baksınlar diye boyanıyorlar garip
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle valla :D çok tepki alacam diye korktum ama ilk 3 yorum benim düşüncemle aynı
+1 yılBende pek fazla hatta hiç beğenmem açıkcası hiç iç açıcı birşey değil bence...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlarınki kapanmak değil ki artık kapalılik moda olmuş dışlari kapalı ama içleri içler acısı
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsiz bütün kapalıları ermiş evliyamı zannediyorsunuz diğer bütün açık bayanlar dinsizmi
00 Yorumla
+1 yılGülesim geldi soru başlığına ya :D Evet biraz abartı ama bize laf etmek düşmez :)
00 Yorumla
+1 yılSenden izin alması gerekiyordu. Yazık olmus
11 Yorumla- +1 yıl
esyafirullah ben sadece gördüğümü aktardım
Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Kapali diye ermis degil ya kardesim
10 Yorumla
+1 yıl'Maymun gibi' tanımın iğrenç.
14 Yorumla- +1 yıl
Evet altta bunun için bir kusur mesajı attım, ben de yanlış olduğunu düşünüyorum anlık bişeydi.
- +1 yıl
İyi peki. Bende kapaliyim bu arada ve hassasim bu konuda iyi geceler.
- +1 yıl
Ben de hassasiyetinize saygı duyuyorum, tekrar kusura bakmayın. Kötü niyetle yazmış olsam bu şekilde bir cevap verip, güncelleme hakkıma lütfen başlığı değişelim yazmazdım.
- +1 yıl
:)) sorun degil. makyaj yapmiyorum ben.
- Diğer konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılKendi ayiplari diyecek pek bisey yok :)
01 Yorumla- +1 yıl
işte diyorum ya, beni ilgilendirmez ama çelişkili olunca meraktan sordum tek dikkat eden ben miyim, kimler benimle aynı fikirde diye :)
Düğünde yanlış başlık olmuş kanka
03 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani?
- +1 yıl
yani öyle oldu biraz sanki ben de yeni fark ettim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılsadece düğünde değil gündelik hayattta da aynılar
13 Yorumla- +1 yıl
çok tepki alacağımı düşünmüştüm benimle aynı fikirde olanlar da varmış :)
Cevap sahibi+1 yılkapalılara karşı değilim o örtüyü kirletmedikleri sürece :)
- +1 yıl
Aynı fikirdeyiz :)
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbkz:Tutarsızlık!
30 Yorumla
+1 yılEvet çok itici.
15 Yorumla- +1 yıl
nasıl bir tespit yapmışsam şimdiye kadar kimse karşı çıkmadı hadi hayırlısı :D
- +1 yıl
Ama eleştiri yapmak bişeyi değiştirmiyo. Millet takmış kafayı kapalı bayanlara. Tamam bu konu da haklısınız ama şu hem açık olup hem de bunu eleştirenlere uyuz oluyorum. Kapalıya günahta sana değil mi?
- +1 yıl
Yok benim kapalı arkadaşlarım var, o konuda sıkıntı yok ama komiğime gidiyo hep kapalı hem de açık bayandan daha çok boya var :D
- +1 yıl
Hayır da neden gülüyosun. Ben samimi bulmuyorum sizi gerçekten neyse iyigünler.
- +1 yıl
komiğime gittiği için gülüyorum bazen komik geliyo bu durum. Beni samimi bulmak zorunda değilsin teşekkürler :)
Çok itici.
00 Yorumla
+1 yılIyyğğk :)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem