Ben bir gelinin düğününde "aman sanki bir kere evleniyorum. Her şey en iyisinden olsun." bu tarz laflarına aşırı gıcık oluyorum nedense. Düğünde bence abartı hoş durmuyor.Eğer ki İnstagram modeli değilse bir kişi gün boyu bu şekilde gezmesine de anlam veremiyorum. Ben şahsen düğünde makyaj diye tutturulan kaplama boyaya sıcak bakmıyorum. Gelin düğününde rahat olmalı bence. Kuğu gibi olmanın bir sebebi de budur aslında. Ben çok az ile yok arası makyaj yaptırmalarının taraftarıyım. Siz abartılı gelin makyajına nasıl bakıyorsunuz?
Herkesin kendi tercihi. Ama şöyle bir gerçek var: Gelin ne isterse istesin, kuaför kafasındakini gerçekleştiriyor. Bir arkadaşım evlenirken, sözüm ona make up artist olan tanıdığının kurbanı olmuştu. Kız zaten güzel bir kız, mavi far nedir aga? Ben ise, kuaföre ÖZELLİKLE kendi fondötenimi getirmeme rağmen ve sade ama şık bir makyaj istememe rağmen 3 saat badanadan sonra firavunla aynada karşılaştım. Türkler hakkaten bu konuda çok zayıf, zevksiz ve eğitimsiz.
Kesinlikle makyaj yaparım çünkü her şeyi geçtim fotoğraflarda daha iyi çıkarım. Ten rengim ruh gibi beyaz o yüzden yüzüme renk lazım. Fakat abartılı makyajlardan kaçınırım. O aşırı konturler, takma kirpikler vs beni rahatsız ediyor. Yıllar sonra fotoğraflara bakarken de ne yapmışım kendime böyle demek istemem. Yüzüme en çok yakışan makyaj benim için en iyi makyajdır. Görseldeki makyajlar çok güzel.Özellikle birinci fotoğraftaki kadın melek gibi olmuş yıllar geçse de abes durmayacak bir makyaj.Öyle bir şey tercih ederdim sanırım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En sagdakine biraz benziyordu makyajım. Gelin ayakkabısı bile almadım allah için o beyaz topuklu ayakkabıyı daha nerde giyecem. Giymicegim şey için niye para verim adı sırf gelin diye sisiriyorlsr fiyatı zaten. Beyaz spor ayakkabı aldım iyi ki iyle yapmışım kullanıyorum günlük hayatımda da. Düğün anında da çok rahat etmiştim. Dış çekiminde de bir patlatıcı bir rimel. Saçım doğaldı kuaföre gitmeden çekime gittim gayet memnunum
Tabii ki de abartmamak gerekiyor bazı gelinler maalesef abartıyorlar hevesle ama kötü duruyor ya da hiç rahatsız etmiyor mu merak ediyorum. Ben sade şık bir makyaj yapardım o yeterli olurdu zaten gecenin sonlarına doğru makyajdan eser kalmıyor.
- Gelin, abartılı makyajıyla mutluysa o makyaja soğuk bakmam için neden yok. Evlenecek olsam o gün için sade bir makyaj da yaptırmam, abartılı bir makyaj da. Beğendiğim, renkli makyajlar var; "gelin makyajı" olarak geçmese de birini yaptırırım.
Makyaj yapmamakta abartı bence yani o düğünün en dikkat çekeni gelin olmalı, görümcen senden daha çok dikkat çekecekse ne anlamı var helede bir kere evleniyoruz ondada makyaj yapmayalımmı özel günlerde makyaj yapılır sade veya abartı tercihtir
Makyaj yapmayı sevmiyorum. Kendi düğünümde de yapmayı düşünmüyorum, hatta ben düğünde istemiyorum. Sade bir nikah yeterli ki bana. Makyaj yapacak olsam bile yokmuş gibi olsun benim makyajım 🌺
Abartılı makyaj abartılı gelinlik abartılı organizasyon eğer birbirlerini tamamlarsa çok büyük sorun olmaz diyr düşünüyorum Sonuçta herkesin zevki kendine
Benim tercihime kalmış bir durum istersem yapmam istersem yaparım. O gün benim günüm insanların düşünceleri beni ilgilendirmez istediklerini söyleyebilirler ben mutlu olduktan sonra açıkçası çok da umurumda değil.