Bir uzvumu bir yere çarptığımda, biri bana vurduğunda vs. kesinlikle acı hissetmiyorum. Doktordan onay aldım CIPA hastalığım var. Küçükken bir kere karnıma bıçak sokmuşum ve hiç ağlamamışım, hiç acı hissetmemişim. Ailem hep tetikte yaşamış bir yerime bilmeden zarar veririm diye. Bu hastalığın iyi ve çok kötü yanları var. Bir yerime bir şey girince bir şey hissediyorum ama kesinlikle acı, ağrı gibi değil. Bazen farketmiyorum bir kere ayağıma büyük bir cam parçası batmıştı öylece gezmiştim daha sonra dikiş atıldı yine aynı hissizlik. Kafamı çekiçle kırsalar yine hissizlik. Sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz.
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca şunuda ekleyeyim. Sıcak, soğuk gibi kavramlarınız var ama ben sıcağın, soğuğun nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum her şey nötr geliyor. Bu da büyük bir tehlike oluşturuyor.
Fiziksel acı hissetmiyorum, sormak istedikleriniz var mı?
Hayır, vücudun verdiği tepkileri, dövüş sporlarında nasıl degerlendirebilirim diye düşünüyordum. Hatta belki eğitimli bir sporcu olarak başarılı olma ihtimalin olabilir mi diye de merak ettim
Dokunma hissin var mı yani bi bardagi tuttugunda nekadar sıktıgını anlayabiliyor musun?
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dokunma hissim var, ne kadar sıktığımı kısmen biliyorum ama elime acı verecek düzeyde sıkıyorsam hissetmiyorum acıyı hissetmiyorum sadece dokunma hissi olarak kalıyor.
iyi bari o olmasa sıkıntı olurdu baya. Hicbisey yapamazdin falan. Ama simdide isin zor kendini sakatlama ihtimalin yuksek ve vucudun cabuk yipranir. Kolayliklar dilerim🙏
Bu durumdan memnunmusun? Duygusal ve fiziksel olarak his etmiyorsun peki bilimsel olarak beyin hiç etkilenmiyormu
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Duygusal ya da psikolojik olarak tabiki hissediyorum üzüntü, mutluluk, kızgınlık gibi duyguları her insan gibi hissediyorum sadece fiziksel olarak bu rahatsızlığım var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Duymuştum onu
Marsili sendromu deniyor
Acı ve ağrı hissetmiyor şunu izlemiştim https://www.instagram.com/tv/CFu3tLYAxAA/?igshid=1vxxgx2oohvt2
O zaman çok rahat lazer epilasyon falan yaptirabilirsin
Evet bunlar gerçekten en iyi yönleri😄 ama mazallah yakarlar falan hissetmem
Abow oda var valla hiç düşünmedim onu. Aman dikkat et kendine
Teşekkür ederim, sende😆
Ooo çok ilginçmiş. Uzun yıllar dövüş sporlarıyla ilgilenmiş biri olarak, seni tanımak isterdim.
Beni mi döveceksin😄
Hayır, vücudun verdiği tepkileri, dövüş sporlarında nasıl degerlendirebilirim diye düşünüyordum. Hatta belki eğitimli bir sporcu olarak başarılı olma ihtimalin olabilir mi diye de merak ettim
Dokunma hissin var mı yani bi bardagi tuttugunda nekadar sıktıgını anlayabiliyor musun?
Dokunma hissim var, ne kadar sıktığımı kısmen biliyorum ama elime acı verecek düzeyde sıkıyorsam hissetmiyorum acıyı hissetmiyorum sadece dokunma hissi olarak kalıyor.
iyi bari o olmasa sıkıntı olurdu baya. Hicbisey yapamazdin falan. Ama simdide isin zor kendini sakatlama ihtimalin yuksek ve vucudun cabuk yipranir. Kolayliklar dilerim🙏
Gerçekten eğer dokunma hisside olmasaydı fazla yaşamazdım neyseki hala kendimi koruyabileceğim bir güdüm var. Teşekkür ederim😊
Bu durumdan memnunmusun? Duygusal ve fiziksel olarak his etmiyorsun peki bilimsel olarak beyin hiç etkilenmiyormu
Duygusal ya da psikolojik olarak tabiki hissediyorum üzüntü, mutluluk, kızgınlık gibi duyguları her insan gibi hissediyorum sadece fiziksel olarak bu rahatsızlığım var.
Yok beni yanlış anladın
Kolunu çarptığın anda oluşan fiziksel ve duygusal acıdan bahsediyorum
Kolumu çarptığımda fiziksel bir rahatsızlık veya acı duymadığım için duygusal olarakta duymuyorum.
Ölürkende acı hissetmezsiniz ozaman ya da kalp krizi geçirsen farkına varmaz misin
Orasını bilmiyorum. Kalp krizinde ağrı ve acı dışında titreme, terleme gibi semptomları oluyormuş belki hissederim ya da sorun olduğunu anlarım.
Peki bu hastalığın tedavisi yok mu. Gençken hadi dikkat edersiniz ama Allah korusun yaşlılıkda. Çok daha zor dönem olur ya
Tedavisi maalesef yok, sadece dikkat etmeliyim
Anladım Allah başka dert vermesin ozaman Sevgi ile kalın 😍🍓💓
sekste canının yanmaması nasıl tepkiler oluşturuyor partnerinde
Zevk alıyorum ama acı olmadığı için rahatlıkla farklı fantaziler deneyebiliyoruz.
merak ettim denediğiniz fantezileri özelden anlatabilir misin?
Anal seks ve bdsm denedinmi? Anal sekse can yakıcı diyorlar ve birçok kadın istemiyor.
Vaov gerçekten enteresan
Gerçekten partnerin cok sansli😊
Çok iyi ya
Seks?
Zevk alıyorum. Zaten kadınların zevk alması büyük oranla psikolojik, iyi tarafı bazen rahatsız olmadığım için değişik fantaziler deniyoruz. Acı yok.
Oo çok güzelmiş bu
Seninle bdsm çok iyi olur
Suskunlar gazanfer
İyimiş