Hiç mutlu değilim. 18 yaşındayım üni sınavına hazırlanıyorum. 2 senedir evdeyim hiçbir aktivitem arkadaşım yok. Evde sürekli kavga, babam annemi aldatıyor annem sürekli huzursuz beni dövüyor babam tüm parayı kadınlara yediriyor... Bize vermiyor pek. Tüm gün evdeyim arkadaşım bile yok. Boşancaklardı diye başka yere taşındık annemle sonra geri döndük eve falan derken mecburen 5 tane okul değiştirdim. Ondan pek arkadaşım yok. Zaten psikolojim bozuk antidepresan kullanıyordum o da bitti bayadır. Kimsem yok kendimi çok değersiz hissediyorum çirkin salak falan. İnstagram dan birileri yazıyor onlarla da tanışmak istemiyorum hepsi aynı. Birine cevap verdim beğendiğim için o da cnsllk istedi... Buluşmadım ondan. Böyle saçma bir hayatım var işte beni seven hiç kimse yok sürekli ders çalış ders çalış. Ergen falan diyeceksiniz ama gerçekten emekliler bile benden daha mutludur. 2 yıldır evdeyim...
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayatın olumsuzluklarına rağmen hayatta kalabilmeyi dene.
Keşke senin yerinde olsaydım yahuuu hayatın derdini kahrını ben mi cekecem ya yanlız lık gibisi var mııı
Abş erkek olanlara kolay zaten en iyisi sizin için. Bak benim babam var mesela adam 40 küsür yaşında hergün başka kadınla parayı veren düdüğü çalıyor herkes namussuz olmuş. Cnsllk istemiyorum diyince cahil salak muamelesi görüyorsun
Bu kadar takıntılı olma babanında belli bir zamanı var yapar yapar eninde sonunda kendisi dökülür. Kim kötülükten kazanmış ki. O cahilliğine doymuyor sende çok takıntı yapma gün gelir gecer biter erkek sevdasına çok düşme. Secici ol çünkü her türlü insan karşına cıkacaktır
Ben okuduğum için okumuş işi olan birini istiyorum. Tek kriterim bu o da karşıma çıkmıyor çıksa da cnsllk istiyor. Birini gerçekten beğenmiştim ama o da dediğim gibiydi bende istemeyince ben böyle mutlu oluyorum dedi gitti. Benim anlayışa dinlenmeye ihtiyacım var. Öyle şeyler istemiyorum ama herkes öyle yaklaşıyor. Neyse işte kafayı yiycem artık... Bakıyorum diğer kızlara 2 şer 3 er kişiyle birden geziyorlar ben sap
Kendimi çok değersiz iğrenç hissediyorum. Beceriksiz. Etrafımdaki insanlar hep eleştiriyor
Aslında en değerlisi sensin de farkında değilsin. O 3 erkekle gezen kızın ben taaaaaammkk yanlız kız baş tacıdır baaaşş o kız gibi melek var mı dır yaa kendini öyle hissetme sen asıl gurur taşıyor cekingen duygusal bir kız olduğun için böylesin.. Erkeklerde maalesef ki cinselliğe herşeyden çok önem verirler. Şöyle ki hiç bir erkek keyfine sevmiyor yani gün gelecek bunları yaşayacam hevesi ile yaşarlar. Fakat bunların içinde iyi niyetli ve kötü niyetli erkekler vardır. Kimisi de sadece zevkini yaşamak için kullanmak ister
Demek bütün erkekler öyle... bende kendimi kötü hissettim ben daha kimseyle çıkmadım. Adam gelmiş bana şunu yapalım bunu yapalım diyor ben eblwnmeden böyle şeyler yaşamak istemiyorum diyince de sildi.. Ben utanıyorum, eşer öyle bir şey yapsaydım kendimi daha da değersiz hissederdşm kullanıp attı dşye düşünürdüm. Ama şimdi de keşke konuşsak diyorum
Ya boş ver cinsellik için seni kesip atan erkeği ne takıyorsun.. O bunun için gittiyse ilerde yine gidecek dolu sevenleri olur. İnsan bir kızı veya erkeği seveceğine inanıyorsa basit konular için onu kesip atamaz
Hayatim iki yildir biz de evden cikmiyoruz. Su an cogu kisi seninle ayni durumda. Canini sikma derslerine calis. Universitede cok daha rahat olacaksin
Hiç sanmıyorum ama sağ ol yine de
Kimse edinmeye çalış. Bir arkadaş bir dost bir hobi vs.
Evden çıkmıyorum ki
Tamam anladık. Çıkma zaten. Korona döneminde gezmenin bir anlamı yok. Ama illa ki düzgün istelerden düzgün sohbet arkadaşları edinebilirsin. Lakin içinzdeki yalnızlığın verdiği coşkuyla daha ilk konuştuğun sanal arkadaşına sanki hayatının en değerli kankisiymiş gibi hooopp hemen bağlanma. Adı üstünde sanal. Gerçek olmayan. Sadece ekrandaki bir yansımadan ibaret olan arkadaş. Ama yine de öyle ya da böyle birileriyle iletişime geçebilir, saçma sapan genç kız tripleri yerine o kişiyle hayallerini, duygularını, fikirlerini paylaşabilirsin.
Tabi bunu genel olarak söylüyorum. Sen saçma sapan bir kızsın demiyorum. Tutup da üstüne alınma. Ama illa ki bu sitedeki zavallı mercimek beyinlilere sen de rastlamışsındır. Hangi konunun muhabbeti sence daha tatlı ve daha anlamlı olur?
A) ARkadaşlar sagopa mı ceza mı?
B) Arkadaşlar bir insan kendini geliştirip daha mutlu olmak adına neler yapabilir?
Emin ol bu sitedeki mercimek beyinliler sagopa mı yoksa ceza mı diye tartışır. B şıkkını anlayamayacak kadar beyin küçük! Ama sen onlardan olma. Konuşurken ağzından bal damlasın. Ki hoş sohbetinle üç beş arkadaş edinesin. Ama bir kez daha söylemekte fayda var. Düzgün adamları düzgün sitelerde bulursun. Bu siteden çok nadir çıkar. Sana interpals ı tavsiye ederim.
Yok instagram da bile güven yok öyle bir site indirmem. Ya mesela bi çocukla insan gibi konuşmak istiyorsun hemen foto at buluşalım foto at. Daha tanımadan buluşunca cnsllk yaşamak istiyorum dedi birisi bende istemeyince bitti. Buluşcaktık da aklımda kaldı beğenmiştim onu ama öyle şeyler yapmak bana göre değil...
Sen bi gelsene özele :D korkma ne foto isteyecem ne telefon ne çıkma teklifi :D
Bu insanlar instagram dan falan tanışıp nasıl evleniyor anlamıyorum. Benim gerçekte tanıdığım bi çocuk vardı beni beğeniyormuş o bile kalçlarıma bakıyordu gözümle gördüm bütün erkeklerin aklı fikri cnsllk hiçbir düşünceni paylaşamuyorsun
Bende senin gibiyim desem sıradan gelecek ama İnan bende senin gibiyim
Herkes böyleyse bu dışarda hergün gezenler kim... Bütün tanıdıklarım gezme story si atıyor
O ayrı mesela bazıları dışarıya doğru çok neşeli esprili ama yalnız kalınca bambaşka birisi
Aynen öyleleri de var ama çoğu kişi hayatını yaşıyor bi ben böyleymişim gibi geliyor.
Ve kendimi çok değersiz hissediyorum. Bak mesela babamdan sadece 1 şey istedim. Hayatımın hiçbir anında yanımda olmadı sadece bir şey istedim. 2 gündür bahane bulup desiğim şeyi yapmıyor yarın yaparız falan diyor. Umrunda bile değilim annemde öyle
Bende zamanında istedim aynı senin gibi oldu. artık hiçbir şey istemiyorum onlardan hevesim yok eskisi gibi
Ya ben instagram açtım uzun zamandır kullanmıyordum orda insanalrı görünce sürekli jendşmle kıyaslamaya başladım. Herkes mükemmel falan.
Yalan onların hepsi gösteriş genelde
Bilmiyorum işte ondan galiba.
Bugün sürekli ağladım iyice salaklaştım ya kendime hiç yakıştıramıyorum böyle hareketleri. Ama iyice bunalmışım. Bi yandan haftaya sınavlarım var. Yarın çıksam iyi olur ama sınavlarım da var üff kafayı yiycem
Kafanı toparla ilk biraz gez dolaş etrafı milleti gözlemle, insan ilişkilerine konuşmalarına bak. Ama emin ol hayat ciddiye alınmayacak kadar kısa. Maalesef ki biraz bencil davranmak gerekiyor
Haklısın yarın moralim bugün ki gibi olursa çıkıp gezcem az napayımm ders ders diye delircem yakında
Derslerini de ihmal etme ama iki saat ders çalışacağına bir saate indir. bende bazen senin gibi geceleri yarın olsa da tek başıma şuraya gitsem diyorum ama yarın olunca bir yere gidemiyorum
Aynen bende öyleyim sen okuyomusun
okuyorum ama derslerle hiç aram yok kitap bile açmıyorum
Arkadaş edin o zaman ağlıyorsun sadece sanalda olsa konuşucak birini bul mk
Ama onlar da hemen cinsllk istiyor kız bulacak halim yok lez sanarlar istemem de zaten. E erkekler de arkadaşça konuşalım diyince bile hemen yürüyorlar yok buluşalım sana şunj alayım foto at
Kapalı mısın sen mk
Değilim de ne alakası var konuyla
Ve mk demeden cümle kuramıyor musun
Mükemmeliyetçilik sezdim sende o yüzden sordum mk ben sana arkadaş bulurum sıkıcı olma yeter mk
Kapalılar mükemmeliyetçi mi oluyor neyse işte
Bk gibi bir hayat neresinden tutarsan tut
Arkadaş bulucam sana ulaş bna mk
bana yazabilirsin çözüm bulabiliriz tamamen dostça umarm hallolur
Ha bide evlisin aboo sen aldatırsında
Neee
Konuşabiliriz istersen
Tipik ergenlik dönemi
Böyle diyeceğini biliyorum ama benden büyük çoğu insandan daha olgunum sadece şanssızım