Kırdığın kalbi belki Allah seviyordur Bilemessin ki
Goruyorum cevrede insanlar cok acimasiz olmus ne kadar iyi olursan ol olmuyor...
Goruyorum cevrede insanlar cok acimasiz olmus ne kadar iyi olursan ol olmuyor...
evet bencce haklısın en iyisi sen kendin olmak lazım nasıl yaratmışsa şükrediyoruz oda o halde olabilirdi sonuçtaaa insan oğlu çok nankör pek cıkar olmasaydı cenneti var eden allaha bile şükretmez cenneti istemezdi demekkki neymiş kanks herşey menddat kalp kırmak üsten bakma olmuş sen kendin olda boşver insanları
koy götüne rahvan gitsin bacııımm
cdn.zapkolik.com/.../...i_446364_56-1375342464.jpg
aynen bende çok şikayetçiyim herzman keşke eski zamanlarda yaşasaydım diyorum o zaman insanlar birbirlerinin kıymetlerini biliyorlardı şimdi kimse kimseden utanmıyor insanlar birbirlerini öldürüyor düşünüyorumda insan hayatı nekkadarda ucuz olmuş :( malesef böyle bir zamanda böle bir insanlıkta yaşıyorum :(
Burada çok var öyle tipler birini kırmaktan korkarım her zaman. Kırılmazsam kırmam kimseyi
Al geldi bir tanesi
Ben kimseye öyle bişey yapmıyorum bu yüzden bana bu şekilde saldıramazsın. Şimdi git sana bunu yapanlara sor o kişi ben değilim
Sen niye bana kafayı taktın ya hayırdır? burada bir sürü kız cevap verdi geldin bana bunları diyosun kimin nasıl göründüğü umrumda değil
Cevap
19Cevap
ben okula basladigimdan beri bu durumu yasiyorum 13 sene gecti yolda tanimadigim insanlarin tepkilerine bile maruz kaliyorum. insanlar kendilerinde bu hakki nerden buluyorlar merak ediyorum. allah hepsinin belasini versin
Sinirliyken biri geldi hoşlandığını söyledi o an tutamadım kendimi çirkinsin işim olmaz seninle dedim pişmanda oldum aslında öyle biri değilimdir...
kimse dıs görünüşünü secemez hem güzellik-cirkinlik göreceli bir kavram bosver takma kafana insanlar konusur sadece fikirleri var ama beyinleri yok işte
Yüzüne asla diyemem o kadar hayasız ve görgüsüz değilim.
Dış görünüşüyle değil ama bazen eşşege eşeklgini bildireceksin kırmak lazım ki bazı insanlar ne dediğini anlamayacak kadar aptal olabiliyorlar
aynen dediğin gibi. birinin tipini yorumlamam bizim işimiz değil. Allah öyle yarattıysa bir bildiği vardır :)
Aynen öyle, çok acımasızlar. :(
Kalp kırmamaya çalışıyorum. Yoksa gece bile uyuyamam:(
başkalarını küçümsemeye kalkan kötü ruhlu insanları yerin dibine sokmak gibi bir huyum var. paçavraya çeviririm, hiç de pişman olmam.
cok çirkinsin
boş, niteliksiz cevaplar vererek xper seviyesini yükseltenlerden biri :)
valla arkadaşlık teklif ettim diye bana hırbo diyen kız gördüm kişilik birazda boşver takma
çok yanlış hakka girer insan bir tek kul hakkı affolmaz
valla ben çirkinim. çirkinsin de diyorlar hiç kırılmıyorum. güzele güzel demek iltifatsa çirkine çirkin demek de iltifattır
senin çirkinlikten başka meziyetlerin de var demek ki insanları kaçıran. ya da komplekslisin çirkinim diye. insanları rahatsız ediyorsun.
Aile terbiyesi almayan birisi yapabilir bunu..
Ama aile terbiyesi düzgün ve ahlakli yetismis bir insanin böyle bir sey demesi cok zor ^^
sizler benim kalbimi kırarken iyiydi ne ara elinizi vicdanınıza koydunuz? sizde kalp vicdan denen şey var mı acaba onu bir test etmek lazım.
Yaptıkları o kadar gurur kırıcı ayıp bir durum ki. Bende çok yaşadım bunu. Yaptıkları büyük terbiyesizlik
Ben dusuncelerimden bile utanirken nasil soylerim baskasina cirkin? ;(
Herkes sızın gıbı degıl kucuk hanım naparsınız. Vijdan sahıbı olmak ta zor artık
evet ne kadar iyi olsanda bir hatanda kötü sanıp gidiyorlar :(
ALLAH islah etsin demekten baska birsey gelmiyor elden malesef insanimiz kopuk
çok yanlış. öyle insanlardan nefret ederim. bunu diyerek eline ne geçiyosa artık :d
Hayır şimdi ne alaka? Çok mu düşündünüz bu saçma soruyu sormak için?
benim için çirkin insan yoktur. güzel ahlaklı insan vardır. dalgınlıkla, bilmeyerek birilerini kırmış olabilirim ama bilerek assla kimseyi kırmadım.
Doğru bir şey olmadığı kesin.
Allah iyilerle karşılaştırsın:)
Kırmadım. Kıranları kırdığım doğrudur.
çirkinsin yerine güzel degil daha iyi gider :D
çokmu çirkinsin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar