Veteriner, çocuğun cesedini parçaladı ve suya attı 18 yıl hapis aldı ve hayvan öldürdüğüne dair görgü tanığı var karar bozulurmu?

22 yaşında gencecik çocuk öldürüp 9 parçaya ayrılarak veteriner tarafından baraja atıldı yaklaşık 20 gün sonra barajın üzeirnde kesik kol bulan halk polise haber verdi veteriner fidye mektubu yazıp gönderdi en son kabul etti gönderdiğini ilk önce suçunu kabul etmedi daha sonrasında kabul etti. ve bugünkü habere göre 18 yıl verilmiş. bu konu gündemde değil gündeme sokmaya çalışacağım. veteriner hakkında hayvanları öldürdüğüne dair birçok görgü tanığı ve iddialarda var. cenazeyi gördüm kendimi tutamadım ağlayarak yazıyorum bu cümleleri şu an. paramparça. çocuğun ailesi sessiz sakin babası izlenmlerime göre cümle kurmakta bile zorlanan bir saflık derecesinde.22 yaşında bir çocukcağız ve hayalleri bitti. üniversite okumadığı için veya erkek olduğu içinmi bilmiyorum gündemde değil. kamuoyu baskısı ne gerekirse paylaşıcam LÜTFEN DESTEK OLUN içim yandı. ailesini zaten düşünemiyorum. huzur içinde yat mekanın cennet komşun Hz. Muhammed olsun. hakkını elimden geldiğince arayacağım. seni koruyamadık çok üzgünüm:'((((((((((((((((((((((
BİR HAYATIN DEĞERİ 18 YILMIDIR?
BİR HAYATIN DEĞERİ 18 YILMIDIR?
evet
maalesef hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
BİR OLAYA BUKADAR KAYITSIZ KALMAYIN. YARIN SİZİNDE BAŞINIZA GELEBİLİR.
Veteriner, çocuğun cesedini parçaladı ve suya attı 18 yıl hapis aldı ve hayvan öldürdüğüne dair görgü tanığı var karar bozulurmu?