desenize hayvanlar bizden daha medeni..
Açık kızlardan sevgilisini kıskanan var mı?
dikkat çekmek isteyen ve özgveni eksik olan biri açar bence orasıni burasıni. ne yazık ki genelde erkekler o tarz kizlarla aldatir sevgililerini ve gercekten ona deger verip seveni kaybederler. erkek iste çok yoruma gerek yok bir öyledir bir böyle. kim icn kimdn vazgectklerini cok snra anlarlar belki ama o zamanda cok gec olur..
Canim bak ben kendim de cok açık giyinen bir insan degilim. Ama kimseyi böyle elestirmem. Bu onun tercihi, onun kararı. Ilerde esi de bunu bilecek saygı gosterecek biri olmalı zaten. Hem ben sevgilimi neden kiskanayim ki onlardan. Güvenliğin sürece sorun yok. Zira onu etkileyen bir açık kiz degil de kapalı kiz da olabilir...
bu karaktere dini anlayışa bağlı. ruhunda ve karakterinde kapanmak varsa ve amacı gerçekten vücudunu örtmekse sorun yok.
ama asla karakterin üstünü bir şeyle örtemezsiniz. kapalı da çarşaflı da olsa aklınıza gelmeyen şeyleri yapabilirler. ;)
tersine açık kızlar bu konularda genel olarak daha ciddilerdir
biri sana niye kapalısın böyle, kapatma şu başını üstünü vs dese hoşuna gider mi. Sanane arkadaşım milletin açıklığından. o sana karışmasın, sen ona karışma.
Sen ve senin gibilerin oturduğu şehirler-semtler dışında inan bana kimse kadına öyle yiyecek gibi bakmıyor..
Cevap
18Cevap
ben katılmıyorum sana. herkes istediği şekilde giyinebilir. madem türban ya da çarşaf takılınca kimse bir şey demiyorsa yani dışarıdan müslüman içeriden fesat çıkan kızlara ne demeli.
onlar ayrı bir konu ama mininin de bir sınırı var bari pazarda gyme..
giyebilir ya neden giyemesin? o zaman yazın da çarşaf giymesinler. sen ondan rahatsız oluyorsan ben de bundan rahatsız oluyorum.
Etekli eteksiz bir kıza dikkatlice baktığını yakalarsam bozulurum ve soğurum.
açık kıza bn bile bakıormm
erkeğin tesettürü gözkapaklarıdır bakmayacak nokta
memleketin kadınının beyni de erkek gibi çalışıyor erkekten alıp kadına monte etmşsin gibi bir de nasıl itici oluyorrr :((
arkadaş bu ten ruhtan bile önemli artık nasıl bir boşluktaysa millet :))
Abi ne alaka? O az önceki mini etekli kızlardan nefret ediyorum sorusunu sen mi sordun? Cevabım hazırdıda sorun kalkmış.
resminden belli sennde genişliğin :D burada o kadar erkek görüo seni
Görüyo tamam afedersinde noluyo görünce namusuma mı geçiyo? Bakireyim bu zamana kadar kendimi ne ellettim ne okşattım, açıkta giyinirim kimse karışamaz, kapalılarada sonsuz saygım var ama onlardan gereken saygıyı göremyince gerçekten sinirleniyorum, kesinlikle geneli için konuşmuyorum ama kapalı olup o***nun önce gidenide var açık olup muhafazakar olanıda, açıkta olsak kapalıda olsak bir ölçüde olmak lazım, önce kafa yapısını değiştirmeli buraya fotoğraf koymakla yollu olunmuyo, kendimi teşhir etmiyorum sanaldanda hayat yaşanmaz, bakmaklada namus bozulmaz, denize bikini veya mayoyla giriyorum kusura bakma benim için normali bu, o günden bir fotoğraf çekip buraya koymamda suç değil, neyse daha ben bişey demiyorum bu kadarı bile fazla
kmseye özelimi göstermeye nyetm yok g*t sensn :D
Kızım hadi canım git işine az ilerde kıskan
tipine bir bak sen :D güzelliğin on par etmez şu üstünde ki bikini olmasa byeee:D
Teşekkürler deadia/ hadi canım avut sen kendini tamam mı, ben çok güzel olduğumu iddia etmedim ama sende çok fena bir kuyruk acısı var anlaşılan :D hadi kızlar bırakın yazsında sanalda avunsun bari zavallı
ahahaha emin ol senden bin kat daha güzelim :D
G*tün yiyosa çık gizliden öyle konuş, bak ben gizli değilim noldu yemiyo mu? Bende bilirim gizlenip dünya güzeli havaları atmayı. Çık hadi
çıkarsam utancndan ayrılırsın siteden sosyal aktiviteni bozmiim terbiyesz ağzı bozukkk :D
Allah aşkına çık l*n :D laf yapmakla olmuyo çık hadii, bu düşüncenden sonra kimse yüzüne bakmaz kızım senin. g*t yemez yani
açık gymediğim için mi :D şaka mısın l*n sen nereye gdioz huhuuuu :D
Bak ben sana ilk yazdığım yazıdan itibaren kapalılara saygı duyduğumu söyledim ama senin gibi insanlar yüzünden nefret ettiriyosunuz kendinizden, benim kapalı o kadar çok yakın arkadaşım varki, senin gibi kıskançlıklarından oraya buraya laf atmıyolar ama farkınız bu
bn kapalı deilim ama açık gymiorm ve bunun kıskançlıkla ilgisi yok bzde de var en güzeli göstermek mi lazm sınırını blmiosan gymiceksn :D
Mini etekten bahsediyoruz dimi çıplak gezenlerden değil? Mini etek bende çok fazla giymem rahat hareket edilmiyo ama mini şort giyerim, bacaklarımı görürlerse geniş mi oluoyum ben şimdi? Bacak l*n bacak herkesde var hani.
madem öyle de öyle bir konusuyorsun ki en açık senmişsn gbi ne bu saldırı anlamadm ki :D al giyin tamam tamam :D
Çünkü yaptığın yakıştırmalara sinirleniyorum kaldıramıyorum bunun kendimle hiçbi ilgisi yok giyenide savunurum, birisi gelse kapalıları aynen bu lekilde eleştirse aynen bu şekilde onlarıda savunurum, haklının yanındayım ben her zaman, sana doğruları söylemem benim öyle olduğum anlamına gelmiyo
yakıştrma yapmadm dediğim şeylerde de haklıyımm o kadar açık gyerler sonrada erkekler abaza derler yok yaaa ve aldgm cvplarn çoğu kapalılar daha fena tarzında tabi cnmm öyle kesin.. sen gymiosan kndine yapıosun gyiyosan da bn bir kız olarak yanlarından gecmeye utanıyorm ona bakan erkek bni de öyle düşünür mü die açıkçası evet ssevmiorm..
yanımda senin gibi ucubeyi dolaştırıp kendimden utanıcağıma o laf attığın kızları dolaştırırım güzelliğiylede gururlanırım benim karım olduğu için
eminim hepsnden daha güzelim vücudumla değil güzelliği ve kişiliğimle öne çıkarım insallah..
Yürü bee, norveçli bilim adamı konuşuyo kızım duy bak bunları :D
en cok senin zoruna gtti heralde marshmalllll her yerden cıkıon:D
Benim ne zoruma gidicek lan? Kapalılara saygım olduğunu söyledim ama araya senin gibi yediği bokları çarşafla örtmeye çalışanlar giriyo ya heh işte sizin gibilere ne saygım ne sevgim var.
bilip blmeden konuşma d n g l :D
Nerde yasiyorsun bacim açık adresi ver yarin mini etekle pazarda dolascam sif sen ve senin gibilere inat
dolaş dolaş olan bna oluyor zaten :D
Dolasiyorum zaten fizigim iyi. Sirf kapalisiniz etek giyemiyonuz diye bu kadarida olmaz. Bu kadar istiyosaniz acilin sizde kurtuln bizde?
Çok iticiler heralde çirkinlerini o şekilde kapatmaya çalışıyorlar tenezzül edip bakılacak bir yerleri yok Kahveci Mahmut abi film izler gibi izler onları. d
sitede geniş olmayanlar varmıs saol:D
Yobazım ben :D ;) amannnn salla gitsin hakkıyla görüp gözetleyen var. önce kendi kusurlarımız. ayrıca ne haddimize bırak nefislerini doyursunlar. doğruluk ile sapıklık birbirinden apaçık ayrılmıştır.
öyle tabi..
Timurtaş uçar hocayı dinlersen ne demek istediğimi daha iyi anlarsın :)
Görünmek istemiyorsan kendini evde bir odaya kapatmalısın. Bildiğin hücre hapsi. Ayrıca ben türbanlıları çok daha sxy buluyorum. Buna ne diyeceksin?
Açık kapalı hic fark etmez kadin olmasi yeterli her türlü kskanrım yani...
abi nasıl bir çekememezlik bu.. kendine niye dert ediyosun onun kocasına söyleyeceği şeyi..
hımm hiç çekemiom bnde bacak yok ya :D
Çekememezlik işte tam anlamıyla çekememezlik. Sinirleniyorum ya
bütün erkekler sana bakmak için yalvarıyor bacaklarını açsa da görsek diyor sanki * :D kendinizi özelleştirmeyin
abi bunlar tam troll ya bulunmaz hint kumaşları ya vucutlarını gostermyrlar. s. s.
sinirlenme canım makyajın akmasn :D
kezbanlığı bırakın artık la modası geçiyor
sayenzde şekerm..
yapma şekerm yha. s. s git yat bak saat 9'u geçti
peki moruk :D
kapanıp tenhada sakso çekenden iyidir
onlara zaten dicek laf yok ama bn hiç duymadm öyle bişi :D
ağzını topla:D
ahahahah +
Süpersin ne diyim +1 :D
Sanki kocası hic hayatında baska kadınlara bakmamış olacak ne bos kafalısın ya.
sende ne genişsn yaaa :D
Genişlik ile alakası yok sadece sen gericisin o kadar
sana cvbımı vercem dnle..
O türkçenden sonra cevap verme
kıskanmaya hakkı olduğu söylenemez hatta kıskanmaz zaten geniştir belki de..
bknz örnekler var burada
görüyorum alakası şu zaten madem her yeri açıyorsun sen yapmadığın kalmaz bu bir tenhada menhada da yapıyorsundur sen bu da 2 açmaktan kastın ne dur ben söyliyim zırvalamasınlar hiç aranıyorlar ortada illa başlarına bı sıkıntı gelsin biri kuytu köşeye bir çekecek ne verdiyse artık yoksa vay efendim ben tecavüze uğradım amaç oydu zaten bu da 3 ve bunların hepsini yapan sen karşındaki kişiyi hangi hakka sığacak bir şekilde kıskanmak istiyorsun bu sonuncusu..
açsam tamam dicem de kmseye bir yerlerimi göstermeye meraklı deilim açık gyenlerinde hedefi belli..
Sirda var anasini satayim bu kadar kompleksli olmayin dileyen diledigi gibi gezer sevgiline guvenmiyorsan ayrilirsin sacma sacma paranoyanin luzmu yok.
Açık veya kapalı fark etmez. Önemli olan ortam yaşananlar ve diyolaklar.
medeniyet dediğin açmaksa bedeni
kamaaaaaaan !
evet..
Görüp görmemek daha önce ilişki yaşaması yaşamaması hiç önemli değil. önemli olan o anki ilişkisi. sadıklığı.. Bu kadar basit..
Ben senin o güzel ellerinden öperim noktayı koyarım ;-) ilk defa sitede delikanlı dürüst bir kız gördüm
Tskler
bunu onlar düşünsün onlarda kendilerine göre bir erkek bulacak demek? kaldıki etrafımdaki herkes açık bunlardan bazılarıda kardeşim açık gezmesi veriyor anlamı taşımıyor
aman sizin götünüz de o kadar kıymetli ki görünüşü bile kıymetli.
Bende oyle katiliyorum sana kendileri gunaha girdikleri yetmiyor butun erkekleride gunaha sokuyorlar..
sonra erkekler abaza sensn abazaaa :D
Başörtu takan kendini dusunsun takmayan kendini dusunsun her kez kendine baksin milleti elestirmeyin lutfen
Kocası da en az onun kadar large olur merak etme sen canısı.
Güncelleme ye yazdığını beğendim biz erkekleri bu duruma getiren bu açık giyinen kizlar
Açiklara laf eden, perdesiz ev diyen ne kadar dinci varsa hepsinin nikahli basi kapali bacisini karisini s. keyim desem sikmis mi oluyorum?
Biri şu kızın iman kafasını söksün
:D.
annem göster ama elletme dedi derler :D
ahahah tobe yarabbı :D
derler mi derler :D
:))
ii yapmışım baksana bni yicekler nerdeyse ama açsnlar elalem dar beklio :D
benim sdc saçım açık
iimiş :D
bakman için giyiolar rahat ol :D
:)))
Aynen öyle haklısın
way be hak veren az kişilerdensn
O an öldrmemek icin zor tutuyorum kendmi
yok canım öldrme baktrmak isteyen çok napsınn:D
bnmde yok :D
zoruna gden cok oldu da hoşuma gtti :D
Bazıları kendini tatil beldesinde saniyor.
pazarda nie gyerler anlamıyorm ki :D
sanki kocası başka kızlara bakmamış
Kadin guzelligini gizlememeli.
Onlari alanda oyle sevendir onu dert etmez ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar