Kendimi gergin hissediyorum nedendir?

Selamlar dostlar şu an kendimi gergin hissediyorum ve göğsüm de resmen bildiğiniz üzere ağrı varmışcasına hissediyorum ve sanki o ağrı gitmiyormuş gibi duruyor bir yandan soğuk ve sıcak şeyler basıyor bacaktan başlayıp vucuda kadar ayrıca kendimi çok farklı açılardan görüyorum ve o tarz o durumlar da hareket etmek istiyorum ama sanki ben ben değilmişim gibi hareket etmek istiyorum bazen başıma öyle bir ağrı giriyor ki resmen böyle davulla zurnalarla vuruyorlar sanki o ağrı bilinmez açıkcası psikolojik bir durum olduğunu düşünüyorum veya atak geçiriyorumdur belki bu durumdan kesin kurtulmanın yöntemleri falan yok mudur gerçekten de önerileriniz nelerdir acaba teşekkürler şimdiden
Güncellemeler
+1 yıl
Sanki ben kendim değilmişim gibi hissediyorum farklı düşüncelerim oluyor ama kendimi başka işlere de veremiyorum haliyle hiç böyle göğsüm de sanki kalp krizi hep ölecekmişim gibi hisler doğuyor ama sadece bir his var açıkcası öyle söylüyeyim
Güncellemeler
+1 yıl
Bazen normalde düşünemiyorum açıkcası ellerim ve ayaklarım titriyor bazen nabız atışlarım yüksek atabiliyor.
Kendimi gergin hissediyorum nedendir?