Güncellemeler
+1 yıl
Sanki ben kendim değilmişim gibi hissediyorum farklı düşüncelerim oluyor ama kendimi başka işlere de veremiyorum haliyle hiç böyle göğsüm de sanki kalp krizi hep ölecekmişim gibi hisler doğuyor ama sadece bir his var açıkcası öyle söylüyeyim
Güncellemeler
+1 yıl
Bazen normalde düşünemiyorum açıkcası ellerim ve ayaklarım titriyor bazen nabız atışlarım yüksek atabiliyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ahiret seni çağırıyeah.
Nasıl beni ahiret çağırıyor yav :D niye korkutuyosun ki? :D
Doktora gittiğim de panik atak var dedi açıkcası*
Evet şu an ben atak geçiriyormuşum o yüzden sakinleşmeliyim açıkcası :) ama nasıl sakin kalabilirim hiçbir fikrim yok doğrusu :)
Ahirete giderek
Arkadaş iyimisin :D?
Ahirete gitseydim eğer çoktan gitmiş olurdum :)
Gece gece bu soruyu sorma bana derim
Hastaneye gittiğim zaman kalbim her şeyim temiz çıkmıştı ve ayrıca sigara alkolüm bile yok.
Allah öldürmek isterse, istediğin kadar hastaneye gir çık, aldı mı alır, affetmez.
Orası gerçekten doğru ölüm korkusu gerçekten kötü birşey Allah kimseye yaşatmasın.
Bana yaşatsın da gidiyim gayri.
Ama benimkisi panik atak çünkü travmatik bir nedenden dolayı ölümden döndüm bundan 8 10 ay öncesinde.
Tamam ölümden korkuyorsun, anladım. Allah ile buluşmaktan bu kadar tırsanı da ne bileyim.
Bende kaygı bozukluğu var ya
Var belli, iki şaka yapalım dedik, ciddi ciddi korktun.
Ama arkadaş Allah biliyor ya kimin ne kötü olduğunu kimin ne iyi olduğunu kimin kalbinin temiz olduğunu biliyor ya gerçekten de o yüzden vicdanim rahat açıkcası sadece Allah bilir ne yapacağını gayet çok iyi bilir ben Allaha güveniyorum kim nederse desin Elhamdülillah müslümanim ibadetlerini yapamıyorumdur belki ama ilerleyen zamanlar da elbette yaparız gereken ne ise.
Sakin ol tamam 😀
Ama şunu söyliyeyim hiç kimseye şuana kadar bir pislik yapmamışımdır eğer yaptıysam hataları mı çok iyi biliyorum ve çok iyi de bir ders çıkarttım açıkcası birdaha yapmamak üzerine bazen sinirden öfkeden öfke kontrolünü bilmeden yaptığım hatalarım da oldu bilinçsizdim o sıralar çünkü ama bilseydim eğer ki sevmediğim insanlar olduğu zaman ben duramıyorum dayanamıyorum illa gidip sataşasım geliyor bu durumdayken açıkcası.
Hacı ben, mahşer gününün sahibi degilim ki bana anlatıyorsun🥺
Hayır eğer seni rahatsız ettiysem gerçekten özür dilerim amacım art niyet değil sadece sohbet etmekti. :)
Yok anladım da bu kadar detaya girmene gerek yok. Seni yargılama hakkım zaten yok. Tanımam etmem seni, iyisin kötüsün bilemem. Allah herkese güzellikler ihsan eylesin, rahmetinden yoksun bırakmasın.
Tabi ki evet doğru bende zaten sohbet için yazmıştım bazı strest veya kaygılı olduğum konular noktalar var o yüzden içimi boşaltmakta istedim içime atmayip yazmak istedim bilmiyorum hata mı ettim acaba yoksa ben? :D
Rahatladıysan ne mutlu. Paylaşmak güzeldir.
Evet hatta tanışabiliriz seninle benim için problem olmaz dert dinlerim tasa dinlerim problem olmaz yani ama tek sıkıntı kaygılı olduğum zamanlar da benden uzak durmanı rica ediyorum asdadad :D
Takip ettim seni bu arada sevdim açıkcası :D sürekli sorularıma falan görüş paylaşmanı sevdim.
Annem, yabancılarla tanışma diye tembih etti.
Ya ne güldüm ya eskiler de çok sıkı tembihler vardi gerçekten güvenlik açısından :D
Sen buradan karşı cins ile muhabbete gir, rahatlarsın. Onlar daha iyi dinleyicidir.
Neden sadece karşı cins ile sohbet edeceğim ki 1 tane yakın dostum var zaten onla konuşuyorum oda iyi bir arkadaş açıkcası
Sen bilirsin, öyle diyorsan
Aşktan
Aşık değilim?
Atak olduğunu biliyorsan daha ne b*kuma sorup duruyorsun bu soruyu yeter be
Burası soru sorma sitesi değil mi istediğim gibi soruyu sorarım engeller geçer gidersin veya bu soruyu görmemezlikten gelebilirsin illa ki yazman şart değil kardeş !
Her türlü çıkıyorsun hemde her Allahın günü üstelik o bahsettiğin belirtiler sadece panik atak olmayabilir büyü musallat olabilir sende
Kardeş görüş paylaşma o zaman sende alla alla ne diyim sana sorarım sormam soru haklarım benim değil mi kötü birşey mi soruyorum onu da merak ediyorum sormuyorum halbuki ne büyüsü olabilir ki daha doğrusu kim bana niçin büyü yapabilir?
Ama bir yandan büyü yapılmadığı da düşünmedim değil biliyormusun onu da hissediyorum gibi sanki ama pek sanmıyorum büyü olduğuna dair.
Bak büyü dedin içime de kurt düşürdün biliyormusun? :D
Benim teyzeme yapılmıştı içi sürekli daralıyordu en sonunda musallat durumu oldu resmen kadının yüzü sesi değişti çok korkunçtu seni bilmiyom değildir belki de
şu an da 3 kere nas ve felak okudum içim rahatlamaya başladı sanki birden bire nedendir büyü diye birşeyler geçrekten doğru mudur pek bu tür şeylere inanmiyorum yalnız beynim çok rahatlamaya başladı hafiften neden bilmiyorum yeni okudum çünkü.
Kardeşim artık bilmiyorum psikolojik bir durum mu ya da açıkcası çok büyük bir nazara mı geldim gerçekten inan ki hiçbir fikrim yok benim bu konu da :)
Heeh şöyle içini ferah tut gündüzleri de daralıyo musun
Değil ama ya hiç sanmıyorum yalnız biraz ölüm travması yaşamıştım açıkcası sanki şu an karşımda birileri varmış gibi hissettim neden bilemedim açıkcası hiç.
Belki de bana öyle geliyordur belki de benim düşüncem o yöndedir bilemezsin ki.
Valla kardeşim gündüzleri arada bir yokluyor değil gerçekten de ya haklısın milleti böyle sorularla bunaltmak ta istemiyorum ama keyiften de sormuyorum ki be kardeşim inan bana :) zor durumda olmasam mesela yazmam yani sırf merak ettiğim için falan biliyorum birşeyler olduğunu da.. neyse
Ya ben bu soruyu sormadan o olayları yaşamadan evvel birşeyler olduğunu hissedebiliyorum kesinlikle ama kestiremiyorum işin ucunu hiç malesef.
Uyku düzeni yap kendine bu saatlerde uyumuş ol iyi gelecek
Sanki ben ben değilmişim kendimi hep farklı birisiymiş gibi yaşamak istiyorum hayatı oyun gibi düşünüyorum bildiğin üzere.
Bazen uyumak istemiyorum uyusam da uykudan zor uyanıyorum falan açıkcası.
Eğer nazar falan gibi şeyler var ise de nazardan eğer nazar inanç diye birşey varsa nazardan çok çabuk etkileniyorum...
Gerçekten nazar veya büyü gibi şeyler doğru mudur sana göre merak ettiğim şeylerden birileri bunlar gerçekten böyle şeyler var mıdır benim o eski ruh halim gitti sanki bambaşka daha çok sinirli ve çok öfkeli bir ruh haline girdim eskiden böyle değildim açıkcası daha çok neşeliydim sokağa çıkardım gezerdim tozardım ama şu an hiçbirisini yapamıyorum birde bu corona falan olayları da var tabi bir yandan açıkcası hep saçma sapan düşüncelerdeyim ne oldu bana hiç bilmiyorum üzülüyorum bir yandan böyle olduğu içinde tabi.
Kendimi ben değilmişim gibi hissediyorum demişsin o nasıl oluyor abi
Hiçte ne yaşadığını bilemeden konuşamazsın kardeşim yani süreklli birşeyler yapmalısın yani sürekli nasıl desem o hayatı yaşamak yerine başka hayat yaşamak gibi hayatını değiştirmek istemek gibi düşnüceler diyebilirim farklı açıdan algılar sana öyle söyliyeyim. :)
Bir de bunların hepsi sende olsa bende elbette sana öyle derdim niye bunları soruyorsun diye insan ne yaşadığını bilemez sonuçta psikologa gitsen ne fayda olcak veya hacıya hocaya gitsen?
Hacı hoca deyip geçme öyle paragöz dolandırıcılardan bahsetmiyorum kalp gözü açık Allahın hayrına sevap için yapanlar var bu işi çok güvenilir olması lazım eğer dediğim gibi büyü falansa kuş gibi rahatlarsın yok psikolojikse de hapı ilacı çevre bunlar önemli
Ya benimkisi psikolojik ve uykudan dolayı kaynaklanan bir sorun ya :D
Bazen gerçekten uyuduğum zamanlar da uykudan falan zor uyanıyorum büyük ihtimalle ondan kaynaklıdır diye düşüncelerim bu yönde açıkcası :) :D
Öyle olsun abim