Diğer Erkekler kavanoz kapağını açabiliyor musunuz? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor Bence çok havalı😁 Güncellemeler+1 yıl Ben açamıyoyumm Erkekler kavanoz kapağını açabiliyor musunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Tabi ki..Hem açarım hem de sıkarım (kapatırım)Komposto, salça vb ürünleri her sene kendim yaparım. :) 2 0 Yorumla
06romeo Takip Et Master Yaş: 60 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 346 cevap paylaştı. Evdecsadece ben açabiliyorum. 💪Başkası açamayınca plastik kavanoz kapağı açacağı aldım, artık herkes açabiliyor. Rahatladım. Tavsiye ederim... 😎🌸 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 613 cevap paylaştı. Evet , itinayla ve layığıyla 😊😊. Kavanozun içindeki havayı biliyorum lakin , açmayı başarmak havalı mı bilemem, benim için çok normal. 😊 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl evet açabiliyorum hemde bir kerede :Dbilemedin ikincisinde :D :D 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Vay bee Yorumla SalvioHexia +1 yıl bak napacan biliyon mu derin bir nefes alacan nefesini bırakmadan kapağı çevirecen :)ama dikkatli olmak lazım bilek filan incinebilir Yorumla
CanerGök Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet, kapağı sıkışmış güç gereken kavanozları açıyoruz :) biraz ego tatmini oluyor herhalde bu erkeklerde. 0 0 Yorumla
CodyCross Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Evet önce avuç içimde kapağa vuruyorum sonra açılıyor. 0 0 Yorumla
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Erkek olmanın şanındandır zaten kavanoz kapağı alabilmek. 0 0 Yorumla
Haydut123 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Daha o level a gelemedim inşalalh gelecem İfjdbssbsh 0 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Kavonoz kapağı açmak ne ki Hayatın yolunu bile açıyorum. 0 0 Yorumla
imirzali16 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kavanozu açamayan erkeğe kız vermezler bazı yerlerde😂 0 0 Yorumla
Rafayeл Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Onun özel zımbırtısı var.Aliexpress'ten alabilirsiniz 0 0 Yorumla
Angaralı-iso Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Bikere konserveyi acacam diye inat ettim ama cam kavanoz kırıldı camlar elime girdi ama açamadim 😭😭😭 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Nazardan Yorumla Angaralı-iso +1 yıl Nazardan ya da inattan bilemedim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben açıyorum da sevgilimm bakış atti artik her şeyi ona yaptiriyorum 😂😂acamiyorumm canim acarnisin denesu daha cok hoduna gidiyor 🙄 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 14,9b cevap paylaştı. Açıyorum daha çok dolabın üstünde ki tencereleri indirmeden sorumlu bakanlık görevini yürütüyorum 😂 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 24,1b cevap paylaştı. bazen üçüncü denemede açıyorum (gözlerı kapalı maymun) 0 0 Yorumla
Hayatlarhayaller34 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Havasını alırsan sende açarsın, matrak yanı yok yani. 0 0 Yorumla
Elifelif7 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Evlenene kadar kasıla kasıla açarlar ama evlenince kaçacak yer ararlar bizim erkekler 0 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 673 cevap paylaştı. Evlenince eşim açsın beni uğraştırmasın hiç 😀 1 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Iymis😁 Yorumla Handsomehell01 +1 yıl Bencede çok havalı olur eşimin açması 😀 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Açamadığım olmadı bence de çok havalıyım 0 3 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Super Yorumla hiçsorma9999 +1 yıl Yalanınız batsın emi Yorumla ρнσєηιχ_ +1 yıl Batsın Yorumla
UgROzcN Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 65% +1 yıl anamın kavanoz kapakları benden soruluyor 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Superr Yorumla
scorpion1903 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 31% +1 yıl Turşu bidonu bile açarız 😁 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Oo super😁 Yorumla
hiçsorma9999 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Arasına bıcak sokarım hava girer acılır zaten 1 0 Yorumla
saasmerhabalaraq Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl bu güç, bu vücudun actıgı tek sey kavanoz degil. 0 0 Yorumla
Bis3svar Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ondan kolayı ne var yemegini bile yapıyorum 😃 0 0 Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 687 cevap paylaştı. Acıyorum. Ama sodayi çakmakla açamıyorum. 0 0 Yorumla
FurkanYaka Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl benim açamadığım yok. çünkü işim kavanozlarla :D 0 0 Yorumla
Good-_Bad Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl 😂. Etkilenmeye bahnemi arıyorsun 1 5 Yorumla Atlas01 +1 yıl harbi Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Evet😁😁 Yorumla Good-_Bad +1 yıl 😃 Bırak onlar etkilensin ya Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bıraktm😁 Yorumla Good-_Bad +1 yıl 😃 Sigarayımı Yorumla
EliteBeyefendi Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Evet, hem de üfleyerek... 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Oooo Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 393 cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. taktigi var basit 0 0 Yorumla
MissChucky Takip Et Guru Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 378 cevap paylaştı. Ben de açıyorum😎 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tek hamlede hemde 0 0 Yorumla
KimimBen48 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Evet açabiliyorum 0 2 Yorumla hiçsorma9999 +1 yıl Yalanınız batsın emi Yorumla KimimBen48 +1 yıl @hiçsorma9999 yalan olduğunu görmeden bilemezsin. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
Tabi ki..
Hem açarım hem de sıkarım (kapatırım)
Komposto, salça vb ürünleri her sene kendim yaparım. :)
Evdecsadece ben açabiliyorum. 💪
Başkası açamayınca plastik kavanoz kapağı açacağı aldım, artık herkes açabiliyor. Rahatladım. Tavsiye ederim... 😎🌸
Evet , itinayla ve layığıyla 😊😊. Kavanozun içindeki havayı biliyorum lakin , açmayı başarmak havalı mı bilemem, benim için çok normal. 😊
evet açabiliyorum hemde bir kerede :D
bilemedin ikincisinde :D :D
Vay bee
bak napacan biliyon mu
derin bir nefes alacan nefesini bırakmadan kapağı çevirecen :)
ama dikkatli olmak lazım bilek filan incinebilir
Evet, kapağı sıkışmış güç gereken kavanozları açıyoruz :) biraz ego tatmini oluyor herhalde bu erkeklerde.
Evet önce avuç içimde kapağa vuruyorum sonra açılıyor.
Erkek olmanın şanındandır zaten kavanoz kapağı alabilmek.
Daha o level a gelemedim inşalalh gelecem
İfjdbssbsh
Kavonoz kapağı açmak ne ki Hayatın yolunu bile açıyorum.
Kavanozu açamayan erkeğe kız vermezler bazı yerlerde😂
Onun özel zımbırtısı var.
Aliexpress'ten alabilirsiniz
Bikere konserveyi acacam diye inat ettim ama cam kavanoz kırıldı camlar elime girdi ama açamadim 😭😭😭
Nazardan
Nazardan ya da inattan bilemedim
Ben açıyorum da sevgilimm bakış atti artik her şeyi ona yaptiriyorum 😂😂acamiyorumm canim acarnisin denesu daha cok hoduna gidiyor 🙄
Açıyorum daha çok dolabın üstünde ki tencereleri indirmeden sorumlu bakanlık görevini yürütüyorum 😂
Alamazlarsa eminim kendilerini çok kötü hissederler smxmmsms
bazen üçüncü denemede açıyorum (gözlerı kapalı maymun)
Havasını alırsan sende açarsın, matrak yanı yok yani.
Evlenene kadar kasıla kasıla açarlar ama evlenince kaçacak yer ararlar bizim erkekler
Evlenince eşim açsın beni uğraştırmasın hiç 😀
Iymis😁
Bencede çok havalı olur eşimin açması 😀
Açamadığım olmadı bence de çok havalıyım
Super
Yalanınız batsın emi
Batsın
anamın kavanoz kapakları benden soruluyor
Superr
Turşu bidonu bile açarız 😁
Oo super😁
Arasına bıcak sokarım hava girer acılır zaten
Ondan kolay ne var ))
bu güç, bu vücudun actıgı tek sey kavanoz degil.
Kavanoz kapağı açmanın neresi havalı?
Yok valla açamıyorum 🤷🏻♂️
Ondan kolayı ne var yemegini bile yapıyorum 😃
bakışlarım ile kendi açılıyor
Ben açamıyorum, demek ki erkek değilim.
Evet. Çatalla havasını almak çok eğlenceli
Bıçakla havasını alıyorum ben.
Acıyorum. Ama sodayi çakmakla açamıyorum.
10 yasindaki çocukta acar
inan hiçte haval bir şey değil.
benim açamadığım yok. çünkü işim kavanozlarla :D
😂. Etkilenmeye bahnemi arıyorsun
harbi
Evet😁😁
😃 Bırak onlar etkilensin ya
Bıraktm😁
😃 Sigarayımı
Srn beni birde perde asarken gör 😂
İvit ivit açıyorum ben 😂😂😂
Evet, hem de üfleyerek...
Oooo
açabiliyorum :D
Bana ver ben açarım
Açabiliyoyum. 💪🏼
Evet.
Nesi havalı😀
Açamayan da ne bileyim valla?
Tabi ki de
Tebiki
Evet 😂
Acmasinda ne var
Açamayacağım kapak yoktur iddialıyım
taktigi var basit
Ben de açıyorum😎
Değişik 😂😂
Tek hamlede hemde
Ben de açıyorum?
Evet açabiliyorum
Yalanınız batsın emi
@hiçsorma9999 yalan olduğunu görmeden bilemezsin.
Güç değil akıl işi
ben kavanozu kafamda kırıyorum açmak ne kelime
Aynen