Erkekler toplaşın mevzu var?

Erkeklerin psikolojisini merak ettigim için onlara sorucam fakat kızlar da fikir verebilir. Çok uzun ilişkim vardı 6 sene falan neyse biz ayrıldık ama digerleri gibi degldi net ayrıldık. 5 ay falan ayrı durduk ama bu süreçte beni birilerinden biyerden aramaya çalıştı yetmedi ıbandan not yolladı vs ben asla geri adım atmadım evimin önüne gelmiş falan ama görmedim bişeyler gönderiyo vs. Neyse bu seferde atmayınca gelmeye başladı ilk geldiginde kötüydü agladı falan ama ben birileryle konuştm dedi bişi yaşamamış ama konuşmuş ben onun yalancısıyım barışmamız imkansızdı olaylar yeni oldugunda aldatma fakan degil ailevi sorunlardan ayrıldık. Bende buna bilendim niye milletle görüştün diye o da psikolojisinin kötü oldugunu sürekli içtigini insanlara bile benim ismimle falan seslendigini söyledi. Egosunu tatmin etmek için onlara kötü davrandıgını falan söyledi dedklerine inanıyorum yaptıgı şeyleri söyleyen dürüst biri ama erkekler cidden böyle misiniz hu sebeple görüşülür mğ? Şimdide peşimi bırakmıyor hala ben seninle evlencem kimseyi sevmem diye beni aydınlatın bi yaaa

Erkekler toplaşın mevzu var?