Hiç evlenmedim çünkü gerek yoktu. Evimde kocanın yerini doldurabilen üç hayvan besliyorum : Her sabah hırlayan bir köpek , bütün gün küfür eden bir papağan ve geceleri geç gelen bir kedi..
-Marie Corelli
-Marie Corelli
para kazanbilyorsan, ailen yasıyorsa ve mutluysan evlilk? arada gönül fırtınası yasıyorsan mutlaka bir adam bulursun dahası... muhteşem üçlyü kurmuşsun tamamdır.. düşündüm simdi, karmaşık kız beni davet etse nasıl girerdim içeri :)
mezar taşı değil mezar duvarına sığar anca o sen şimdiden kefen ve mezar taşı parası biriktir, uzun bir işçilik gerektirecek ölüne lanet bile edebilirler
Öyle düşunüyorum durumumuz iyi birazcık paraya yaparlar diye düşünüyorum şimdiden yaptırmak istiyorum birine söylesem ben ölünce yaptır diye beğenmiyebilirim falan derdi var
Bu benim kendi tercihim ama istesem yalnız olcak son kişilerdenim birde şu var yazık benle evlenecek adama hayatını çürütürüm o yüzden kendim ve toplum için en iyisi yalnız olmam
Mezar taşına yazdırmak biraz anlamsız olur. Ama ölmüş gitmişsin yani artık insanların ne diyeceğini düşünme.
Mezarına gelip '' Madamın dibisin '' yazıcam.. söz.
Cevap
18Cevap
Böyle kafir sözlerine, isyankar hallere özenmeyin be gençler ya. Peygamberimizin onlarca hadis-i şerifi var daha bugün okudum kitabı evlilikle ilgili : Evlilik benim sünnetimdir. Kim sünnetimi terk ederse benden değildir. Evlenin ki ben sizin neslinizin çokluğuyla ahirette övüneceğim. Aklıma gelenler bunlar. Feministllik yapma gece gece. Niye böyle yapıyorsun?
Sen bu Marie Corelli sözündeki fiilleri yapan kadınlar yok mu sanıyorsun yoksa? Az uzakta kendi kendini avut bence :)
Niçin kendimi avutuyorum onu anlamadım
Yazdır yazdırmamı dedik
bu nası bir zihniyet erkeklere kedi köpek dedin senya. yakışıyomu bir bayana bu kelimler. bence yeni yetme türk bayanlar annelerini hiç örnek almıyolar. yazık
Benim annem türk değil zaten
İyi kadındır kendisi bana pek karışmaz tatilden tatile ülkeye dönerim ondada gene işe gider çalışır zaten
Yalnız geldim yalnız giderim hesabı var bende birde evlenmek için neden bulamıyorum sessizliği severim hesap vermek bir yere bağlanmak bana göre değil bebek severim ama çocuklardan nefret ederim daha sonra sinirliyimdir birde lafımı hiç esirgemem ama çevrem kalabalıktır haddinden fazla kalabalik değerde verirler yeterki işleri düşsün
Akıl sağlığın için yol yakınken vazgeç kaç kurtar kendini derdim
Farklı olduğumuz için özeliz...
Hayır anne -,-
Bakırköyü arama sakın ! :D
Bak sana kendimi özetliyim
Ben cinselliğe ihtiyahtiç duymam
Ben bir erkeğe ihtiyaç duymam
Ben allahtan başka kimseye ihtiyaç duymam
Dışarıdan ruhsuz soğuk görünürüm
Ama bir olay günlerce beni etkileyebilir
Atatürk idolümdür.
Bilmem düşünmedim hiç neyse konudan iyice saptık hayırlı geceler size :)
bu sözün sahibi böyle bir genelleme yapabilmek erkekleri tanıyabilmek için kim bilir kaç kişiye vermiştir
Gereksiz ve saçma , her insan bir olmazki ne erkekler war bir erkeği köpeğe bnzetmende ayrı bir saçmalık , babandan mı gördünde bu fikir geldi aklına
İşiniz çoooook zor piyasada bukadar odun varken iyi bir marangoz olsan bile baya yontman gerekecek :)
Bence aynı soyadıyla doğdu ve öldü yazdır hem anlaşılır hemde kısa olur:)
Oda iyi teşekkürler
illaki bu üçünün karışımı bir hayvan o mezarı açıp "demek kadın kıtlığı çekmemin sebebi sendin der ve cesedini
parçalar" demedi deme ;)
Her erkekmi öyle be marie corelli sorarım sana aşk nedir be nedir
Kedi gec mi bosaliyormus? ben anlamadim
asbdaksnlsakdlas :D
YAşın kaç ki daha hiç evlenmedim diyorsun
20 ama bana kimse katlanmaz zaten evlilik meraklısı biri değilim hayatımı yalnız ve sakin geçirmek istiyorum
Pardon zaten alıntı yapmışsın adamın ismini görmemiştim :)) Her insanın bir ruh ikizi vardır onu bulmak önemlidir...
Çok uzun bu... hadi ben öldüm yazdır...
sen öl sonra düşünürüz.
o değilde marie kimse artık bahtsız kadınmış
benden önceki tipik kız portresi =D
lafı koydu gitti derim :D
ve uyurken çakan bir ayı :DD
#Yok daha neler
Sacmalama panpa
Yazmazlar umutlanma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar