ateistim diye yanacakmışım. olsun kısmet sıcak iyidir. korkmuyorum hiç.
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Rabbim diyor ki''KARŞIMA NASIL GELİRSENİZ GELİN MAHŞER GÜNÜ MERHAMETİM SONSUZDUR YANLIZ KUL HAKKI İLE GELMEYİN.. Kimin cehenneme kimin cennete gideceği belli olmaz.. Uhud savaşında peygamberin hizmetin deki bir kişi okla vurulup ölür.. Derler ki ne mutlu alalhın resulu yanın da şehit oldu cenente gitti diye.. Peygamber derki hayır o cehennemin kör kuyusuna gitti çünkü beytullahın mallarını açlıp evine götürüyordu der.. Anlatabildim mi... Yüreğin de vatan sevgisi, merhamet ve insanlara saygı duyan biri olmak yeterli.. gerisi rabbime kalmış..
11 Yorumla
Soran+1 yılyihuuu o zaman eğer allah var ise cennete gidiyor muşum:)))))))))
En İyi Cevaplar
KAFANA GÖRE TAKIL HERKES FARKLI FARKLI HAYATINI YAŞIYOR ZATEN DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKTI BOŞVER
00 Yorumla
yanacaksın aç kuranın türkçesini oku ama gerçekten anlayarak oku o zaman nasıl boş bir hayat içinde olduğunu anlayacaksın. Ayrıca ben anlamıyorum ateistleri nasıl sizi yaratan biri olmadığına inanabiliyorsunuz bu bence iman edebilmekten daha zor ve bence ateist olduğunu iddia eden bir çok kişi ne olduğunu bilmeden söylüyor belki hava olsun diye belki dikkat çekmek için bilmiyorum orasını. Ama evet yanacaksın inanmayanları sonsuz bir azabın beklediğini ve onların affedimeyeceğini allah kesin şekilde bildiriyor bize
00 Yorumla
+1 yılCok sakilsin inanmıyorsan dalga geçmene sebep yok eline sıcak su deydiğinde bağıran aptal kalkmış yanacakmışımm diye dalga geçiyor git ötede oyna. Ayrıca Benim anlamadığım niye böyle bir soruyu gizli soruyorsun gizliliği açta görelim karşımızdaki aptalı.
01 Yorumla
Soran+1 yılaçsam sanki suratımı görecen sanane
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
74Cevap
Ateistler iyi insanlardır. Yarı Müslüman sayılırlar. Çünkü herhangi bir ilahın varlığına inanmazlar ve "ilah yoktur"derler.
Biz Müslümanlarda "ilah yoktur deriz" ancak başına bir sıfat ekleriz "Allah'tan başka ilah yoktur". Yani sevgili ufaklık, Allah var, Cehennem de var. Korkmuyorsan, şimdi git ve eline bir çakmak al. Yak ve baş parmağını yanan alevin üstüne getir ve 1 dakika bile değil öyle 30 saniye bekle. (aşş, uşşş sesleri...) dayanabilirsen, şimdi git mutfağa ocağın altını yak ve ateşin üstüne otur. Dayanabilirsen de gel yorum yaz (:11 Yorumla- +1 yıl
Helal keke benim yazacağımı yazmışsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem ateistsin hemde cehennemde yanarmışım dıyosun çelişkiye bak :)) Korkmuyomusun bir mumun ucundakı ateşe parmagını koy bakalım ne kadar dayanabılıyorsun :) ama şu var dyosunya ben tanrıya ınanmıyorum dıye ınansanda ınanmasanda hayatında bırsey degısmıcek ve sen yok dyosun PEKİ YA VARSA? o zaman napıcaksın :) ÖNYARGILI olmamanı öneririm
https://www.youtube.com/watch?v=B4U3iPedQFMŞUNU Bİ İZLE :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe mutlu o gence :)
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dinde zorlama yoktur bunu sana söyleyenler günah işler onlar ALLAH'ın kararlarını kendi kararları gibi söylerek günaha girmektedirler bu nedenle S. A. V. Hz. muhammed şöyle buyurmuştur , kim ALLAH la kendini eş değer koşarsa o cehennemliktir !!! bizler inananlar sadece bu yanlış yol dogru yol bu demeliyiz.. sadece yol göstermeliyiz sonuclarını ve cezasını söylemek dogru değildir...
12 Yorumla- +1 yıl
Iyide güzel kardesm dinde tabi ki zorlama yoktur ancak allahı yok saymak nasıl bir özgürlüktür yani illaki cezasi çekilecektir
- +1 yıl
Yanacaksın dediğinizde ateistler inanmış olmuyor? Zaten dinde yanacaksın diyor yanacaksa yanacak kardeşim siz mi yanacaksınız sanki yanacaksın diyerek milleti korkutmaya çalışıyorsunuz farkındayım
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q1572143-nasil-bir-hos-gorudur-bu-akil-vermek-isteyenler-aklini-kendine
Doktor Brown, Eger gercegi gormekten korkmuyorsan.. riske girmek istemiyorsan ahirette bu linkteki videoyu izle soran bayanda izliyecem dedi sende bu erdemli davranista bulun.00 Yorumla
+1 yılKışın suya girmeden ıslanamazsın, ıslanmadan soğuğu bilemezsin. Çok değil 1 saniye cehennemde kalsak camiden çıkmayız.
Herkes yanacak önemli olan ebediyen yanmak ya da cezañı çekip cennete girmek. Ölmedigin sürece kimse senin ebediyen yanıp yanmayacağını bilemez, zira her an inanmaya başlayabilirsin.00 YorumlaDiğer konusunda 328 cevap paylaştı. kusura bakma ama dengesizmisin sen korkmuyorum felan.. kimse senin yanıp yanacağını bilmez Allahtan başka bence tövbe et Allah seni bağışlasınn Cehennem sıcagı güneş sıcagının 700 bin katı artık sen düşün cehennem 7 tabakadır bunuda unutma herbir tabakada ayrı bir ızdırap var tövbe et Allah bağışlar inşAllah..
14 Yorumla
Soran+1 yılallah var mı ki şimdi yanı.
Soran+1 yıli dont believe in got
+1 yıl11 Yorumla
Soran+1 yılahahahah
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi sen cehennemde yanıp ölecekmi sanıyorsun ebedi zakkum yiyeceksin dirilip dirilip yanacaksın sonra nefes alamayacaksın catlayacaksın ölmüyeceksin üstünden kaynamış ziftler dökülecek aynan olcak orda yandıkca krndini göreceksin git elini şimdiden sıcak suya ya da közü elinde tut korkma senin ataistliğin korur seni Allah senin gibileri dönersen affetsin
02 Yorumla
Soran+1 yılinandırıcı gelmiyor allah falan yalan zaten
- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılZararsız bir test yap bakalım ateşle aran nasıl? İlk önce avucuna 2 cm kalınlığında kolonya dök ve yak alev çıkacak fakat elin kolonyanın içindeki su dibe çöktüğü için yanmayacak, sadece gözünün önündeki alave dayanabilecekmisin, sonrada bunun yakanına nasıl dayanırsın bir düşün.
00 Yorumla "yanar mıyım?" diyorsun, yanmaktan korkmuyorsun. Ateistim diyorsun soru sorma gereği duyuyorsun.. Bence inancını tekrar sorgula çünkü ateist değilsin, sadece kafan karışık.
14 Yorumla
Soran+1 yılateistim. soru olsun diye öyle yazdım
Soran+1 yılallah satanist mi?
+1 yılBen müslümanım. belki beraber yanacağız o ateşte. bende ateşten korkmuyorum. biz ateşten korkuyormuyuz diye müslüman olduğumuzu zannediyorsun. biz huzura çıkınca mahcup olmaktan korkuyoruz. Rabbimin huzurunda mahcup olmayayım, bir değil bin ateş olsun.
00 YorumlaSana bir ateist cebabı olarak : Bizi yadırgamayın sadece bizim hayalli arkadaşlarımız yok -,- diyebilirim
ama müslüman yanıtı olarak yazıktır günahtır yanarsın fıstık :D02 Yorumla
Soran+1 yıl:))
sen yanmazsın bence yananların altına odun atarsın oduncu olursun cehennemde
16 Yorumla
Soran+1 yılolur bir işe yararım hem
Soran+1 yılbuyur
Soran+1 yılçok şey istiyorsun bak:)
Arkadaşım sen cehennem sıcağında kısmet sıcak iyidir diye bir mantıkla yaşıyorsanız, diyecek hic bir şeyimiz olmaz san eyvallah deriz.
Yeterki sen mutlu ol01 Yorumla
Soran+1 yılpeki:)
- Diğer konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılKendinle çelişiyosun :D ateizme göre öteki dünya yok ki nerde yanacam demiyon mu?
Eğer ki islama göre konuşursak evet Allah haram ve şirk koşmayı kesin şekilde yasakladı.06 Yorumla
Soran+1 yılagnostik ateistim ben. ya varsa minizik ihtimal de olabilir yani :) ne bileyim ben
- +1 yıl
agnostikle ateistlik ayrı şeyler diye biliyorum ama.
Agnostik ve var ne de yok beni ilgilendirmez diyen kısım, ateistlik kesin olarak yok diyen kısım diye biliyorum. Sen de ateistim yazınca benim anladığım gibi anlaşılıyor :)
Soran+1 yılagnostik desem kim anlar ki:) allahı reddedemem ama varda diyemem benimki bu yani
- +1 yıl
o zaman bir seçim yapıcan :D deist veya ateist ikisinden birine transfer ol kafan rhat etsin :D
Soran+1 yılagnostik benimki. öbürleri değil
- +1 yıl
İşte ben de diyom ki agnostik olma madem bu kadar korkuyon ikisinden birine geçiş yapıver :D
+1 yılkorkmuyorsan ne diye kafaa takıp bu soruyu açtın canım benim :*
23 Yorumla
Soran+1 yılkeyif
- +1 yıl
bol keyifler sana ;)
Soran+1 yılthanks :)
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Öldüğümde tanrıyla karşılaşırsam "evet şimdi inandım sana" derim ve O da "hoş geldin" der. Çünkü evreni yaratacak kadar yüceyse sanırım bana da hoşgörü gösterirdi.
François Mitterrand02 Yorumla- +1 yıl
Din, insanın alt üst olmuş kendi hayal gücüyle yarattığı var olmayan yaratıkların korkusuyla, insanın yargılama yeteneğini yok ederek, bütün akli yeteneklerini kaybettirdi ve insanı en sefil, acınası köle haline getirdi. – Robert Owen
Din. . . temel olarak korkuya dayanır … bilinmeye karşı duyulan korku, yenilgi korkusu, ölüm korkusu. Korku her acımasızlığın anasıdır ve o yüzden acımasızlık ve dinin el ele gitmesine şaşılmamalı. Benim din hakkındaki görüşüm Lucretius’la aynı. Onu korkudan doğan bir hastalık ve insan ırkına büyük bir mutsuzluk kaynağı olarak görüyorum. – Bertrand Russell
Korku beyni felce uğratır. İlerleme cesaretten doğar. Korku inanır, cesaret şüphe eder. Korku yere düşer ve dua eder. Cesaret ayakta durur ve düşünür. Korku kaçar, cesaret ilerler. Korku barbarlıktır, cesaret uygarlık. Korku tanrılara, şeytanlara, ruhlara inanır. Korku dindir. Cesaret bilim. – Robert Ingersoll
+1 yılAteistsin ve cehennemde yanıp yanmayacağını mı dert ediyorsun? Ben olaya diyalektik materyalist yaklaşıyorum. Cehennem varsa deli dolu mutlu olacağıma eminim.
00 Yorumla
+1 yılkimse karar veremez kimsenin öyle bir şey demeye hakkı yok sanki başkalarına böyle saygısızlık yapmak cennete götürecek onları. Allah kendisine yapılan her yanlışı affeder ama sadece kul hakkını affetmez. diye de bir şey duydum.
00 YorumlaÖyleyse bir mum yak da parmağını yaklaştır. Cehenneme alıştırma olsun. Çünkü dünyadaki ateş hiç bir şeydir.
04 Yorumla
Soran+1 yılcehenneme nanmıyorum yahu ben iyilik meleğiyim müslğmankar milleti katlediyor karısını gebertiyor mini etekliy, dövüyor. ne iştir bu bilemedim
Soran+1 yılherkese yardımım dokunur diyelik kimseye kötü davranmam. üfür bile etmem. müslümanlardan çok küfür eden yok. müslüman görünmlü diyeceksin ama çoğu öyle
+1 yılKorkmazsın korkmazsın elin azcık yansa ağlarsın sıcak iyidir diyosun :D
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen ben çok sıcakkanlıyım alışıırım hemen zaten
- +1 yıl
Guzel ornek, ates dustugu yeri yakar daha dusmemis ona ates ne bilsin.. ateist olup ibretlik mucize yasayinca supeci duasi vesilesiyle Allaha inanan ve hristiyanligi arastirip sorularina net cevab alamayip papazlardan muslumanligi arastirip tum eksikleri dolduruyor islam cevaplar net dedi bu adam ABD DE PİLOT SUBAY VE DOKTOR KİZİNİN HASTALİGİNİN DUAYLA DUZELİNCE ANLADİ SENDE ANLA.. SORAN BAYAN SENİN İCİN UYARİMİZ.. kimsenin yanmasini istemeyiz sen hakliysan inananlarinda zarari yok aksiyse sen dusun ebedi cezani..
Soran+1 yılahahah duaayla düzelmiş hayatımda bunun kadar saçma bişey duymadım yeminle sesli güldüm. tüm tıpı hatta tüm bilimi yerle bir ettin şu an.
arkadaşım ölüme inanmıyorsan uyuma bakalım yok tekrar dirilmeye inanmıyorsan uyanma bakalım eğer bunlar senin elinde değilse anlakı sen senin elinde değilsin diyecek başka birşeyim yok inş sonumuz hayırlı olur :)
21 Yorumla
+1 yılyanayım yanayım ateşlerde yanayım o kırmızı dudağından bir öpücük alayım diye bir şarkı vardı bir zamanlar kim söylüyordu onu. neysee biz bu hayatta yaşayalımda öbür tarafta yansakta olur sıkıntı yok
03 Yorumla
Soran+1 yılevet ya :))
Soran+1 yılsıcak çok sıcak sıcak daha da sıcak olacak :))))))))
- +1 yıl
bu geceeeeeeee. fazla cıvıtmayalım yanarız sonra ^^
Sen yanmazsan, ben yanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?
20 Yorumlaateistsin kızım sen niye korkuyorsun ki cehennemden?
42 Yorumla
Soran+1 yılkorkmuyorum yazdım ya :)
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. valla senın yanman benı ılgılendırmez ama kandırıldıysak ve cehennem yoksa bızım yınede bı zararımız yok ama ya varsa?
06 Yorumla
Soran+1 yılzararın hayatını mutsuz yaşayıp geberip gitmek olur. ben ise hayatıı yaşamış olurum anlayacağım :)
Soran+1 yılben daha mutluyum :p gebermeden eğlen ha
Soran+1 yılsenin dinin müzik dinleme diyor tabi işine gelmez bilmiyormuş gibi yapın siz okurlı
:)))) sen yanmaycaksın kesinlikle sen cehennemin yakıtı olacaksınnn
06 Yorumla
Soran+1 yılolsun bir işe yararım
Soran+1 yılagnostik ateistim. allahın varlığı yokluğu bilinmiyor demek yani.
Soran+1 yılbilmiyorum dedim ya ana cehennem yok deyi imzalı kağıt göndermediler. ben görmediğime inanmam siz görmediğiniz herşeye inanıyorsunuz valla
atesitsen cehenneme de inanmaman lazım. bence sen inanıyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılyoo inanmıyorum. sıkıldım sitede herkes cehennemde yanacaksın diyor bana :)
Soran+1 yılagnostik ateist. belki vardır ne bileyim yani. muhtemelen yok ama
+1 yılKimsenin inançlarını yargılama, kimseye inançlarını yargılatma. Ne incit ne de incin..
14 Yorumla
Soran+1 yılben kimseyi yargılamam herkes ben yargılıyor
- +1 yıl
Cehenneme inanıp ta ateistim dersen yargılarlar insanlar seni çünkü çok ilginç
Soran+1 yıldalga geçmişim soruda:)
- +1 yıl
Ateizmi din düşmanlığı olarak görüp te ateist olanlara acıyorum
Diğer konusunda 686 cevap paylaştı. Yanlış biliyorsun cennet yanmak için cehennem yasamak icin ;) Bronzlaşmak isteyenler cennetten randevu alsın.
00 YorumlaCenneti vaat etmeseydi nah ibadet ederlerdi.
sen doğru, vicdanlı biriysen korkmana gerek yok. çünkü bu hayatta kötü birşey yapmadın.11 Yorumla
Soran+1 yılyapmadım gerçektem fazla iyi bir insanım
+1 yılÇok salak yorumlar görüyorum. Ayrıca sana gelince senin ne bu dünyada nede ahirette yerün yok. Yazık cahillik bu olsa gerek.
04 Yorumla
Soran+1 yılbu dünyada bolcana yerim var :) öbür dünya var mı acaba
- +1 yıl
Vardır herhalde gitmedim öyle olduğuna inanıyorum sadece :-) bu arada bende yanacağım galiba malesf cehnnmde :-)
Soran+1 yılniye yanacan bak ben mesela yanmıycam eğer varsa bile. çok iyi biriyim çünkü
- +1 yıl
Bende iyi bir insanım her konuda.. ama galiba da cehennemliğim şuana dek sevgili sayımı sorarsan saydım bir kez 30un üzerinde abartısız. Dğer trlü şu an konuştuğum 3 kız arkadaşm var 1 i ciddi ikisi evli. Allahım sen bağışla. Sence yeterli değlmi :-)
Allaha inanmıyorum diyenle Allahın yap dediklerini yapmıyorum Arasında Çok fark var ve sen korkmuyorsun üstüne yeni yapılmış çaydaklık dökülmedi galiba canını bir yak görelim korkuyormusun korkmuyormusun Yusuf Yusuf Edersin.
00 YorumlaDiğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. sana ne desek boş kardeşim.
bildiğin gibi devam et sen.00 YorumlaPeki ölünce yaksınlar mı gömsünler mi nasıl bir muamelat istiyorsun mumyanı mı yapsınlar yoksa? ;)
00 YorumlaDiğer konusunda 357 cevap paylaştı. Oysaki İnsanlar cehennemi iğne deliğinden dahi gorseler başlarini secdeden kaldırmazlardı hz. Muhammed (s. a. v)
20 Yorumla
+1 yılAteistsen nereye yanıyon l*n hepimiz geldiğimiz gibi toprağa dönücez ama sadece toprağa ;)
00 YorumlaAteistsin ve cennet-cehennem kavramlarına mı inanıyorsun yani?
27 Yorumla
Soran+1 yılinanmıyorum ama belki vardır agnostik ateistim ben
Soran+1 yıleğer doğru din hristiyanlıksa sen CEHENNEMDE YANACAN
eğer doğru din yahudilikse sen CEHENNEMDE YANACAN
eğr doğru din hindu ise sen CEHENNEMDE YANACAN
hahahhaha
Soran+1 yıldüşün ha onlar daha önce geldi müslğmanlık taklit olabilir öbüleri çk önceden vardı
Soran+1 yılnerden biliyorsun? isa diyor ki hristiyanlık doğru sen nerden biliyorsun
seni cehennemde odun diye yakacak lar ki zaten hadis i şerife göre dünyadaki ateş 7 defa su ile yıkanmış sen kendi kedine hesap et gel etme eyleme gel müslüman ol hak dine gel e**ek olma
01 YorumlaAteist olarak ölürsen ebediyyen cehennemde kalacaksın. Ama tövbe eder müslüman olarak ölürsen Allah Teala affı büyüktür.
04 Yorumla
Soran+1 yıletmiyom ben bidaha dünyaya gelicem
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhahaha l*n şu dünyada ne gerizekalılar var ya bu kadar ispat varken hala ısrarla inanmamak, gerçekten de beyninizin olmadığı çok açık. Orda da söylersiniz bunları hiç korkmuyorum falan, l*n gerçekten güldürdünüz şu saatte ya.
04 Yorumla
Soran+1 yılgüldün mü aaaaa çok sevindim valla bayıldım
Cevap sahibi+1 yılGül gül öbür dünyada da ben gülcem :D
Soran+1 yılniye açık trübin mi var izletiyrlar mı işkenceyi :)
Cevap sahibi+1 yılVay gerizekalı :D vallaha üzüldüm senin için. Ama geçti tamam, şimdiden geçmiş ossun kaaamil :D
Diğer konusunda 328 cevap paylaştı. Ahahahahah ateistim diyor cehennem diyor. Ateistim inanmazsanız inanmayın Allah biliyor gibi bişey bu.
02 Yorumla
Soran+1 yılinanmıyorum y:) herkes diyor ya cehennemde yanıcan dalga geçiyorum bende
ben seni gözlerin korkudan dışarı çıktığın gün görcem.
01 Yorumla
Soran+1 yılseyirci mi alıyor llah ya da videoya mı çekip izletiyor
+1 yılelini ocakta kaynayan suya bir batır bakalım.. korkuyormusun? korkmuyormusun?
06 Yorumla
Soran+1 yılallah satanist mi be inanmayanı yakıyor ne biçim biri bu
- +1 yıl
her işin bir bedeli var.. sen allaha inanma öbür dünyadada tatilmi bekliyorsun?
Soran+1 yılalınmasını trip atmasını falan bekliorum
- +1 yıl
Allah seni ıslah etsin.. üzülmekten başka bir şey gelmiyor elimden..
- +1 yıl
sana göreyse sende kalsın paylaşmana gerek yok. ortada gülünecek bir durum varsa o da siizin haliniz..
Her şeyin bir karşılığı olduğu gibi bu dünyada yaptıklarımızın da bir karşılığı olacak illa ki.
02 Yorumla
Soran+1 yılniye öyle dedin ben geçen arkadaşa iyilik yaptım ama iyilik görmedim? nerde karşılığı şimdi ama
ateistsin ve cehenneme mi inanıyorsun yani? Benim kafa iptal..
13 Yorumla
Soran+1 yılinanmıyorum ya herkes öyle diyor valla :)
Soran+1 yılaynen ya diyorum ki inanmıyorum adam yazmış cayır cayır yanacan dirilecen tekrar yanıcan. sanki korku filmi yazıyor
+1 yılDeli diyorlarmış benim halime, söylesene söylee inanayım mı?
Bence inanma.00 YorumlaZaten adam cehennemin varligina inanmiyorken bununla korkutmaya calisan adamin yasadigi kafayi yasamak istiyorum ben de
00 YorumlaVar DediVar çikti kklarlısın tam tersini düsünmek aptallik
00 YorumlaAteist bir insan bunu soruyorsa gayet açık.. KAFA BULMA
00 YorumlaAllah'a sirk koşanlar hepsi yanacak ve ebedi cehennemde kalacaklar!
02 Yorumlabırak ateistliği huzuru arıyosan şaman olcan yanma felan yok. ama onunda bir şartı var türk olcan girişte form istiyolar)))
00 Yorumla
+1 yılOw cayır cayır hemde saka bir yana orda yanmaktan cok basina hersey helecek.
02 Yorumla
Soran+1 yılhelecek mi omg wtf
- +1 yıl
Orda da dersin wtf diye
Hayir yanmassin cunki senin inancina gore cehennem yok. Ataistim ALLAH biliyo hesabi olmus senin soru.
00 YorumlaHayatta kötülük yapmıyorsan, insanlara karşı saygılı ve dürüstsen korkmana gerek yok.
04 Yorumla
Soran+1 yılyihuuuuuuuuu
Soran+1 yılsendende daha iyiymdir ben ya fazla iyiym
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirseyin yokluğunu iddia etmek onun varligina inanmaktan gelir neyin kafasını yaşıyosunuz anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılYanarsın o bizi ilgilendirmez ama neden o güzel bedenin bir hiç uğruna yanacak değermi sence
00 YorumlaHayırlısı be bende elhamdülillah müslümanım günahlarım yüzünden yanıcam orada bul beni ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCehenneme girincede böyle dersin korkmuyorum diye :)
00 Yorumlatabi burada atıp tutmak kolay elini ıkı dakıka ateşte tutta görelim :)
05 Yorumla
Soran+1 yılbenim vücudum ateş geçirmyor
Soran+1 yılejderhalarım da var :p
- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?