Gelmiş geçmiş en efsane komedi dizisi Friends'te en sevdiğiniz karakter kim bakalım? Dökülün.
Ben ''how are you doin'?'' diyorum anladınız siz onu...
Ben ''how are you doin'?'' diyorum anladınız siz onu...
Ya hiçbirini ayıramıyorum birbirinden hepsine ayrı bayılıyorum. Chandler'ın esprileri, fotoğraf çekinirken bir türlü gülmeyi becerememesi... Joey'nin her şeyi geç anlaması ve tabi ki senin de belirttiğin gibi ''How you doin'?'' deyişi, yemeklerini kimseyle paylaşmayışı... Monica'nın aşırı düzenli ve takıntılı halleri... Ross'un kendini sürekli 'Dr. Geller'' olarak tanıtması ve çek defterinin bile dinozorlu oluşu, Rachel'a sürekli ''Ama ara vermiştik !'' deyişi... Phoebe'nin o saf halleri ve başından geçen en olmadık olayları sanki çok normalmiş gibi anlatması... Rachel'ın kendine alınan her hediyeyi istediği başka bir şeyle değiştirmesi, çok ilginç kız kardeşlere sahip olması, Ross başkalarıyla birlikteyken sürekli onunla olmaya çalışması... Hepsi çocuklarım gibi, hepsini çok seviyorum :D
Joeey Tribbianiiii...
Alpaçino nun popo dublörlüğünü yaptıgında baya kopmuşyum adamım benim yaa.
Hepsi birbirinden güzel karakter olarak. Ayrım yapmak zor. Bunun nedeni de her karakterde biraz ''ben'' kavramını yaşıyosun. Ondan sebebptir ki çoğu izleyenin sevdimi tam sevdiği bağlandığı dizidir. Pheobe nin oyunculuğu çok iyi. Çekimlerde nerdeyse kahkaha atıcağı her halinden belli ona rağmen jest ve mimiklerini kullanabiliyo. Sıradan her ortamda olan arkadaşlardan biri. Tatlı bir şapşallığı var.
Şöyle söylıyım bana göre En büyük zaman kaybı bir filmi ya da diziyi açıp tekrar izlemektir.. Hayatımda ilk defa friends için ''Bu dizinin orjınal setini alıp çocuklarıma, torunlarıma, hatta onların cocuklarınada ızletmek ıcın mira olarak bırakıcam''. Arkadaşlık kavramına ne kadar aç oldugunu, aslında arkadaşlıgın cıkar menfaat olmayında ne kadar güzel bısey oldugunu gösterıyo dizi. Final bölümü bittiğinde sabahın 5 inde bir elimde çikolata sürülmüş ekmek diğerinde süt ot gibi ekrana baktım 5 dakka boyunca. Boşluğa düştüm resmen o derece..
aynen öylee onlar bunun yanında hiçbişey.
JOEYyyyyyyyyyyyyyyyyyy tabi ki de:)) devamında Joey ve Episodes dizilerini bile izledim:) Şuanda Cougar Townı da izliyom Monica için:))
seinfeld, coupling, how i met your mother, the big bang theoryi de izledim ama en iyisi friends. sandalyeyi çekeyim ama bir büyüğe gerek yok içmiyom saol bana bir çamlıca gazoz yeter:))
Cevap
5Cevap
Aynen joey dyorum ama phebe de cok orjinal:)
yapmayın böyle ama duygulanıyorum =(
Phoebe Buffaaaaaaayy tabi ki
Ordaki kız vardı ya o.
Chandler Bing
phoebe tabi ki.
Food , oh give me.
Birde soyle bir replik vardi kahkaha attirmisti bana zamaninda
https://i.imgur.com/NyO41qK.gif
Joey doesn't share food
Friend? İlk defa duydum :)
phoebe ve joey :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?