Diziler & Filmler En beğendiğiniz karakter oyuncusu kim? voyager_2001 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor benim favorim ; Lee Van Cleef. çoğu Western filmlerini seyretmişimdir. En beğendiğiniz karakter oyuncusu kim? Cevapla Film Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Karakter oyuncusu derken o karakterin gerçek ismini mi soruyorsunuz anlamadım ama hem karakter ismini, hem de gerçek ismini yazayım; Elijah Mikaelson karakterini seviyorum. Daniel Gillies canlandırıyor bu karakteri. 0 1 Yorumla voyager_2001 +1 yıl evet. yardımcı aktör diyelim. kötü karakterde Lee Van Cleef. bir numaram benim Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Joker severim. heatl ledger 1 0 Yorumla
Self_destruct Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Sylvester Stalone Rocky ve RamboTom Cruise Ethan Hunt ve Jack ReacherKeanu Reeves John Wick 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar