teen wolf game of thrones grimm haven witches of east end ve diğer vampir dizileri dışında tavsiyeniz vr mı?
Cevabın nedir?
the legend of the seeker..2 sezon.. ünlü sword of truth kitap serisinden uyarlama, baş roldeki elemanı çok sevesin bence :D ben de esmer bir hatun vardı onun hastasıyım :D
23 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D ahaha fan girl lük üzerinden bir tavsiye :D enteresan bakıcam kesin teşekkürler ama devam ediyor mu bu yoksa final yaptı mı?
Soran+1 yıl:) ha iyi o zaman teşekkürler tavsiye için :)
En İyi Cevaplar
+1 yılFringe gibi bir dizi esgeçilmez fantastik dizi olayının lideridir devamında doctor who gelir.
043 Yorumla
Soran+1 yıldoctor who yu izledim fringe e de bakıcam teşekkürler :)
- +1 yıl
fringe gördüğüm sonu en düzgün biten kaliteli bir bilimkurgu fantastik dizidir.
Soran+1 yılfinal yaptı yani bak bu çok iyiymiş :)) devam eden serileri beklemek işkenceydi zaten bana göre :)
- +1 yıl
finalide süperdi ama keşke bitmeseydi dedirtti:( içimden bir parça koptu gitti resmen bitince:(
Soran+1 yıl:D:D umarım ben de o kadar etkilenirim :)
- +1 yıl
finali izleyince gelip buraya yaz duygularını:)
Soran+1 yıloha bu dizi değil bildiğin film 81 dakika olur mu ya yoksa pilot bölüm diye mi böyle?
- +1 yıl
pilot 2 bölüm bir arada normalde 40dk
Soran+1 yıloh iyi korktum bir an :)
- +1 yıl
dizi bitince yalvaracaksın keşke bütün bölümler 80 dk olsaydı diye:))
Soran+1 yıl:D ahaha sen cidden seviyorsun bu diziyi ya :D
- +1 yıl
sevmemek mümkün mü:) ah ah bu diziden başka 37 dizim daha var hepsini seviyorum hepsi benim yavrularım:))
Soran+1 yıl:D:D:D ahahah umarım hepsi bilim kurgu fantastik falan değildir yoksa gerçek hayatla bağlantın kopmuş demektir :))
- +1 yıl
yok her çeşit her model var:) istersen listeyi atayım buraya:) hepsi kaliteli düzgün diziler:)
Soran+1 yıliyi olur izleyecek dizi kalmadı hiç :)
- +1 yıl
1 AMERICAN HORROR STORY
2 BEING HUMAN
3 BLUE MOUNTAIN STATE
4 BREAKING BAD
5 CHUCK
6 COUGAR TOWN
7 COUPLING
8 DEXTER
9 DOCTOR WHO
10 ELEMANTARY
11 EPISODES
12 FALLING SKIES
13 FRIENDS
14 FRINGE
15 GAME OF THRONES
16 HEROES
17 HOUSE M. D.
18 HOW I MET YOUR MOTHER
19 JOEY
20 KYLE XY
21 LEVERAGE
22 LIE TO ME
23 LOST
24 MAD MEN
25 MASTERS OF HORROR
26 PRISON BREAK
27 SEINFIELD
28 SMALLVILLE
29 SPARTACUS
30 SUITS
31 SUPERNATURAL
32 THE 4400
33 THE BIG BANG THEORY
34 THE MENTALIST
35 THE WALKING DEAD
36 TORCHWOOD
37 TWO AND A HALF MEN
38 VERONICA MARS
alfabetik sıralama
Soran+1 yılohhh baya varmış :) aralarından sadece 14 tanesini izlemişim. teşekkürler liste için :))
- +1 yıl
bişey değil eic için teşekkürler:)
- +1 yıl
doctor whoyu seviyosan devamında torchwoodu alabilirsin kardeş dizisi:)
Soran+1 yılyani dizide söylemişlerdi bunu zaten ama çocuk dizisi gibi gözüküyor o ayrıca ben direk doktorun hayranıyım o yüzden izliyorum özellikle 10. doktorun :)
- +1 yıl
:):) evet çocuk dizisi ama ben sırf doktor bir bölümde çıkar umuduyla izlediydim çıktı da :)) https://tr.wikipedia.org/wiki/David_Tennant david adamım ya bende ona aşık oldum resmen :)) başka dizilerini izlemeye çalıştım ama pek sarmadı:) doktor whodaki gibi güzel bir senaryo vermemişler pek ama yinede izlemeye çalışcam tekrar:)
Soran+1 yıl:))) amaan cidden mi ben direk doktorlu bölümü izlerim bu sayede 50. yıl özel bölümü izlemeye ara veririm zaten izleye izleye kusucam artık bu arada erkekler genelde 11. doktoru seviyor diye biliyordum ilk kez seni gördüm 10. doktoru seven :)
- +1 yıl
matt de kimmiş ya hiç sevmiyodum kurtulcaz bu sezon inşallah:) çok itici bir tip geldi bana ve david kadar komik tatlı ve romantik olamaz:))
Soran+1 yılaynen zaten amelianın çıkmasının nedeni oymuş biraz pislik bir insanmış... kurtulduk yerine peter capaldi geldi biraz yaşlı ama "geronimo" lafını duymaktan iyidir :) yeni sezon ne zaman başlıyor biliyor musun?
- +1 yıl
https://tvcountdown.com/s/doctor-who-2005 16 gün var diyo :)) yaşlı istemiyodum ama sağlık olsun ya:)
Soran+1 yıldaha çok var anlaşılan. kimse istemiyordu açıkcası ben david in tekrar bir şekilde gelmesini isterdim ama sanırım imkansız bu
- +1 yıl
ah ah bende bir hata yaptıklarını düşünüp geri koymalarını çok bekledim ama nerde... en azından david bu tarz başka bir dizide ana karakter olmalı.
Soran+1 yılyok pek istemezdim öyle olmasını hep muzun ne kadar iyi olduğundan bahseden allons-y diyen bir doktor olarak aklımda kalmasını isterim sonuçta oyuncuya değil rolüne aşığım :)) ayrıca belki izlememişsindir https://www.youtube.com/watch?v=FPKgPB80jNA ayrıldığı bölümde çekmişler bu klibi :)
- +1 yıl
yok izlemediydim şimdi izliyorum:) ben oyunculuğunu da çok sevdim o yüzden takip etmeye çalışıyorum:)
Soran+1 yıl:)) evet gerçekten aşırı yetenekli niye o kadar az filmi ve dizisi var anlam veremiyorum. david in bildiğin güzel filmi ya da dizisi varsa tavsiye ver lütfen doktor olmasa da enteresan biri sonuçta :)
- +1 yıl
bende bir fringe hayranıyım ve finale son 5 bölüm :/
- +1 yıl
https://www.dizist.com/dizi/broadchurch/ broadchurch diye bir dizisi var ama 1. bölüm hariç izlemedim henüz.
Soran+1 yılfringe in 7. bölümünü bitirdim ama baş roldeki sarışına bir türlü ısınamadım ya aşırı soğuk bu düzelicek mi? yoksa aşırı sıkıldım izlerken
- +1 yıl
ay sarışına niye taktın kafayı ya:) o kız öyle ilerde onun bide esmeri olacak:) 1 kız yüzünden canım diziye yazık etme:) odun biraz biliyorum:) işler değişecek ama tekrar odunlaşacak sonra:)
Soran+1 yıl:D:D ya ama her sahnede olan biri rolde yapamıyor sanki duyguları alınmış gibi :) onun esmeri herhalde esmer versiyonu demek oluyor o da böyle duygusuz yani :)
- +1 yıl
ya şimdi onun duygusuz gibi olmasının sebepleri var ilerde öğreniceksin spoiler vermiyim:)) esmer halini de anlatmayayım o da spoiler:))
Soran+1 yıl:D e herşey mi spoiler bari 1. sezon sonunda açıklanıyor mu onu söyle :)
- +1 yıl
valla ne desem boş tam hatırlamıyorum hangi sezonda geçiş oluyodu :) izle sen ya pişman olmıycan:))
Soran+1 yılkafayı yicem kız kardeşi bundan daha mimiksiz çıktı kardeşinin öldüğü söyleniyor ağlama taklidi bile yapamıyor üstelik favori karakterlerimden birini öldürdü gıcık oldum cidden nasıl sabrettin o kadar sezon anlamıyorum
- +1 yıl
haha :) sen izlemeye devam et ya konusu güzel :) ilerde kız kardeşi değil de bu kızın başka bir versiyonu gelecek:) spoiler oldu biraz:)
Soran+1 yıl:)) bişi olmaz alışkınım ben meraklı olduğumdan en sevdiğim anime dışında film dizi herşeyi önceden araştırır sonunu öğrenirim :) zaten bu 2. sezon başında tek ümidim bu gelenin diğer evrendeki hali olması ve peter ın onu öldürmesiydi ama bunun yerine charlie yi öldürdüler
- +1 yıl
:)) daha bir sürü şey olacak ya heyecanını kaçırmadan izlemeye bak sen:)
breaking bad fantastik değil ama en sağlam dizidir konusu efso yaa
23 Yorumla
Soran+1 yılizledim :)
the walking dead 4. sezon bitti ama şiddetle tavsiye ederim
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
31Cevap
+1 yılDoctor Who - Fantastik bilimsel kurgu. Torchwood var. Şey bir de komedi var. Bunlar olmaz belki ama My name is Earl, çok güzel bir dizi. Olmadı Uyumsuz diye bir film var (bilim kurgu o da distopya)
10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılThe Originals izledinmi? Vampir dizisi ama mükemmeldir kendisi.
10 Yorumla spartacus fantastik değil ama bu güne kadar yapılmış en iyi dizlerden birisi.
10 YorumlaFalling skies,
fringe, gerçi fringe bilim kurgu tarzında.
dominion10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılThe orginals ( büyük ihtimalle izlemissindir)
Fringe (daha çok bilim kurgu ama çok güzeldir)
The flash
Arrow10 Yorumla
+1 yılSalem, Black Sails, Crossbones, Legend of Korra, Defiance
10 Yorumla
+1 yılwww.starz.com/.../...c1-4ab5-a3f4-9665511a5282.jpg
dizilerin kralıydı zamanında :)00 Yorumlavikings, The Walking Dead ( TWD izlemiyorsan çok şey kaçırıyosun derim ) :)
10 YorumlaUlan believe the flash agent of shield bunlar favorimdir
10 YorumlaFringe i bende öneririm. birde breaking bad bunuda şiddetle tavsiye ediyorum:)
10 Yorumlamisfits. izle bana teşekkür mesajı atacaksın
20 Yorumla
+1 yılarrows
heroes
the walking dead10 YorumlaThe walking dead hastasıyım ben, belki seversin.
10 Yorumla
+1 yılConstantine, dominion yeni başlayan iki dizi
14 Yorumla
Soran+1 yılyeni başlayan dizileri sevmiyorum ya hafta hafta beklemek çok sıkıcı
- +1 yıl
Daha iyi değil mi merakla beklersin :)
Soran+1 yıl:) sabırsızım ve üstüne bir de çok meraklı insanım asla bekleyemem :)
- +1 yıl
Sen bilirsin ne diyim :)
+1 yılSalem var
14 Yorumla
Soran+1 yılya izliyordum onu ama 2. bölümde baktım kusucam artık iğrençlikten izlememeye karar verdim :)
- +1 yıl
Birde believe var 1 sezonluk çok sevmiştim o diziyi istersen onada bir göz at :)
Soran+1 yılbakıcam kesin teşekkürler :)
- +1 yıl
Rica ederim :)
Supernatural candır ;) adamım crowley :))
10 Yorumla
+1 yılonce upon a time
13 Yorumla
Soran+1 yılizledim bir de yan dizisi in wonderland i de izledim
- +1 yıl
o zaman arrow
Soran+1 yılteşekkürler :)
+1 yılThe walking dead-Arrow
10 Yorumlastargate sg-1
smallville
jericho10 Yorumla
+1 yılarrow, da vinci demon's
20 YorumlaThe walking dead izle süper :D
10 Yorumla
+1 yılda vinci's demons.
11 Yorumla
Soran+1 yılizledim :)
+1 yılfringe, shameless
20 YorumlaDEXTER
12 Yorumla
Soran+1 yıldexter ın fantastik olduğunu bilmiyordum
Dominion hemen izle 4 büyük melekden bahsediyor
10 Yorumla
+1 yılprison break
10 Yorumla- Sağlık konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılFaaling skies diyecektimde EiC seçilmis zaten :((
00 Yorumla True Blood izledin mi oda vampirdir ama olsn
00 YorumlaThe walking dead
10 Yorumlawachoovski 2
10 YorumlaAnime dene
0124 Yorumla
Soran+1 yılizlemediğim anime bulmak zor bu konularda
Soran+1 yılone piece, naruto, bleach rurouni kenshin, death note, code grass, mirai nikki, beelzebub, hanada shounen-shi, fairy tail, full metal alchemist, shingeki no kyojin, omamari himari, katekyo hit man reborn, sword art online, another, baka to test to... , d. gray-man, hellsing, gintama, avatar, ao no exorcist, high school of the dead, angel beats, asu no youchi, sailor moon, kore wa zombie desu ka, medaka box, guilty crown, la corda doro, full metal panic, gto, zero no tsukaima, elfen lied, vampire knight, level e, kuroshitsuji, nurarihyon no mago, inuxboku ss, darker than black, cowboy bebop, haruhi suzumiya, the world god only knows ve daha nicesi şu an fantastik olarak aklıma bunlar geliyor ama dediğim gibi yaklaşık 200 anime serisi izledim o yüzden tavsiye verilmesi biraz güç tabi 2014 serilerinin hiç birini izlemedim ama iyi olacaklarınıda sanmıyorum zaten
Soran+1 yılnaruto baydı etçil bitki kılıklı adam kendini kopyaladığından beri izlemiyorum narutoyu :) e tabi bu kadar çok anime izlememin nedeni onları izlemek iyi hissettiriyor dolayısıyla tüm serileri ayrı ayrı seviyorum bu nedenle kolay kolay unutmam serinin ismini trinity blood hariç diğerlerini izledim seiyuu listesi de iyiyse izlerim onu :)
Soran+1 yılgintama iptal olduğundan beri uzun serilerde sadece fairy tail ve one piece i takip ediyorum naruto bana göre salt duygu sömürüyor fillerda bile ağlatıyor hadi onu geçtim bari kötü adamı öldürmeden hemen önce sevdirme ya bırak şu huyu artık ama yok narutonun olayıda bu napalım artık :) myanimelist te oluşturuyordum da sıkıldım sonunda listem yarım kaldı tamamlayınca atarım :)
Soran+1 yıldemek ki one piece i hiç izlememişsin :) başla mutlaka narutodan gerçekten daha iyi ilk 40 bölüm sonra çizime alışıyorsun grandline a geçince zaten bırakamıyorsun :)
Soran+1 yılşimdi de kill me baby i izlemediğini anladım :D 15 bölüm normaldir daha nakama topladığı bölümler en azından arlong park arc ına kadar izlersen gerçekte nasıl olduğunu görürsün o anime boşu boşuna 14-15 yıldır devam etmiyor sonuçta :) hatta narutonun seiyuusu da var ilerleyen bölümlerde hemde çok önemli bir karakter rolünde. bu animenin en güzel kısmı karakteri kenara fırlatıp atmıyor 63. bölümdeki bir karakter mesela 400 de tekrardan kritik bir noktaya bağlanıyor ya da 300deki yan karakter bile denemeyecek değersiz karakteri 500de ortaya çıkartabiliyor oda-sensei mangakalar arasında en iyisi adam resmen dahi :)
- +1 yıl
Ben one piece dandik bir anime demiyorum ama görselliğe çizimlere önem veren birisiyim one piece epey eski bir anime ve ilk çizimleri gerçekten çok vasat ızdırap çekiyorum yani. Bleach izlerken bile ilk bölümlerinde zevk alamadım... Bunun yanında narutonun ve fairy tailin çizimlerinden hiç bahsetmeyelim onlar zaten uçmuşlar. One piece macera animesi gintamada öyle komedi falan gidip kedi yakalıyorlar iş yapıyorlar falan hiç bana göre değil ben sürekli savaş içeren anime seviyorum
Soran+1 yılaslında gintamanın arcları harikadır ama parodi üzerine kurulu genelde diğer animelerle dalga geçer o yüzden hak veriyorum tamam ama one piece de naruta da hatta bleach de macera animesi üstelik one piece in yeni çizimlerini görmedin bu arada ilk bölümlerde hiç savaş yok doğru sanırım ilk düzgün savaş 30lardaydı sanjinin olduğu kısımlarda dur hatta sana spoiler ı az amv bulucam inat ettim bir kere one piece in en azından amvsini izleticem :)))
Soran+1 yıl:))) shanks değil ve tam spoiler yememişsin bu da iyi bir şey o ölenin kim olduğunu da bilmiyorsun bu da harika :D bu arada narutonun çizimlerini hatırlıyorumda gerçekten berbattı ona nasıl katlandın peki :)
Soran+1 yıl:)) yaa öyle deme özellikle zoro nun tüm gücünü görmeden bu da naruto gibi ilk 50 bölüm sonra bırakılamayacak derecede bağımlılık yapıyor üstelik narutoda ilk başta güçlü değildi sonradan güçlendi luffy pek naruto gibi olmayacak güçlenme kısmında eğitim falan yok ama gücü aşırı değişecek :) düzgün bir amv bulamadım spoilerı az olarak ama izledikçe amvleri yeniden başlayasım geliyor resmen ki 3 kere baştan sonra bitirdim :)
Soran+1 yılo ne kadar işe yarıyor biliyor musun :)) lastik adam kurşun işlemiyor kemiklerine kadar organlarına kadar lastik yani esneyebiliyor ileride çok işine yarayacak hareketleri var https://www.youtube.com/watch?v=lVPASdaiino izle kesin çizimlerin çok değiştiğini görürsün :)
Soran+1 yılvideoyu en azından 480 de izle bir de https://www.youtube.com/watch?v=tJir5zo6LUY zombilerle başetme rehberi olarak bunu izlemelisin kesin :D:D
Soran+1 yılshanks dı bahsettiğin karakter kolun gitmesinin nedeni ise o esnada luffye yetişme telaşındaydı yoksa o adam aslında... dicem ama spoiler olur :D kısaca o esnada zamanlama olarak luffye yetişmeye çalıştığından dövüşemedi sonrasında deniz kralını kovdu zaten direk üstelik kılını bile kıpırdatmadan
Soran+1 yılyok filler değil thriller bark arc ı öyleydi biraz zombiler iskeletler hareket eden peluş hayvanlar en sevdiğim en komik arctı ya :) ama one piece in filler ı narutoyla kıyaslanamayacak kadar az. izledin mi amvyi? ayrıca o kadar ikna etmeye çalışıyorum bu konuda beceriksiz olsam bile en azından kanmış numarası yap :))
- +1 yıl
Hahah gerçekten çabanı taktir ediyorum ama biraz dik kafalıyım.. One pieceye her zaman önyargılı oldum bir anlık boşlukta ben izleyeceğim bunu dedim zar zor 15 bölüm izledim ama bana ızdırap geldi yani ft ns gibi zevkle her hafta böyle zor bekleyerek geçmedi zorla izledim.. şu an bana fma yı tekrar bitir desen bitirrim ama one piece acayip sıkıcı. Ns yle kıyaslanamaz bence bu anime ns nin bir mitolojisi var ordaki bahsedilen jutsuların ismi vs vs hepsinin bir anlamı var sallama değil yani.
Soran+1 yılöncelikle fairy taile nasıl katlandın peki :) mitolojiden etkilenmemiş üstelik kan denen bir şey yok ilk kısmında sonra narutoda da acı çektin azıcık da one piece için çek ne olucak sanki :)) üstelik bu animede de herşeyin anlamı var mesela shanks ın bir bakışı ile o hayvan niye kaçtı bunu da açıklıyorlar birde zaten luffy nin tek gücü şeytan meyvesinden gelen lastik adam olma gücü değil ileride 3 tane hakisi (muhtemelen bunu söylememeliydim :) ) olduğu ortaya çıkıyor ve onu kullanmayı öğreniyor ya hiç mi güven duymuyorsun bana o kadar anime geçmişim var narutoyu da diğerlerini de izledim en iyisi one piece :) bu arada fma gerçekten sıkıcıydı asla yeniden izlemem o animeyi :)
- +1 yıl
Fma nın durağanlığını bile tercih ederim demeye getirdim işte :D Aslında bakarsan doğru söylüyorsun ama göze alamıyorum herhalde o kadar bölümü hani ilerde zevkli olacağını biliyorum ama o kadar bölümü izlemek epey yorucu gibi geliyor :/ Fairy tail konusunda haklısın evet bir altyapısı olmayan bir anime ama çok yönlü büyüleriyle ve her bölümünde bir aksiyon savaş sahneleriyle gönüllerde taht kurduğuda bir gerçek :)
Soran+1 yıl:) evet baya bölümü var 656 idi sanırım en son (650 de beklemeye aldım birden izlemeyi seviyorum fairy tail 2. yi de izlemedim bu yüzden) hazır tatil dönemindeyiz bence izle ben ilk izlediğim zaman 450 deydi ve bir haftada izlemiştim tabi uyumamıştım çoğu zaman, yemek yerken bile izliyordum ama hemencicik bitirmek için ama sanırım sen benim kadar kaptırmazsın kendini :) yani fairy tail etkileyiciydi tabi sagittarius ortaya çıkana kadar o zamandan beri izlemeye devam etsem de gıcığım :))
Soran+1 yılgerçekten zevkli mi geldi fma enteresan :) ilk bölümleri iyiydi ama sonrası bunalttı beni zaten sonradan öğrendim mangaya uygun değilmiş sonu o yüzden diğerini izlemeliymişim diye tabi hiç izleyesim yok :) tamam pes ediyorum vazgeçiyorum seni one piece e başlatmaktan ama çok şey kaçırdığını bil özellikle zoroyu law ı sanjiyi ve tabiki luffyi :)
- +1 yıl
Haha ama azmini taktir ediyorum.. Fma nın bir çok türü var biliyorsun zaten panic falan var brootherhood izledim mesela.. Benim için zevkliydi yani :) Birşeyler kaçırdığımı biliyorum ama gerçekten ızdırap vererek bir anime izlemek istemiyorum artık.. Fairy tailde ilk baş sıkıcıydı ama tahammül edebiliyorsun 180 bölüm birşey fıller bölümleride atlıyorsun çok problem değil.. Ama one piece o kadar sıkıcı ki fıller bölümlerle birleştirmişler maceraları
Soran+1 yılonlar farklı seri panic ile brotherhood. hayır one piece birleştirmiyor sadece ilk bölümlerde şeytan meyvesi gibi fantastik şeylerin olduğu dünyaya alıştırmaya çalışıyor filler listesine bakarsan zaten çok az olduklarını görürsün tabi gitgide çoğalıyor oda-sama sık sık mangaya ara veriyor çünkü bari ölmeden bir kenara not etse one piece in sonunu yoksa mahvolurum sonuçta daha one piece konusunu yarıladı söylentiye göre 1000 bölüm sürecekmiş. naruto da bitmek üzere diye duydum konusu kalmamış izleyici kaybediyormuş diye tabi ne kadar doğru bilemiyorum sasuke geri dönmedi mi hala :)))
Soran+1 yıloha ben izlemezken neler olmuş dirildiklerini bile bilmiyordum final yapınca izlerim artık
Soran+1 yıl:D ya bari açık açık sıkıcı deme one piece e her anime başta sıkıcıdır 40. bölümden sonra herşey çok hızlı ilerliyor dövüş sahneleri falan özellikle arlong park 62 de zaten grand line a giriyorsun ki bunun içinden 3 bölüm (sanırım) filler vardı narutoda aynı bölüme gelene kadar kim bilir kaç filler verilmiştir ki zaten son 20 bölümü sırf fillerdı
Soran+1 yılya öyle değil ama işte https://www.youtube.com/watch?v=C3BPgyhStLk bak bunu izle gör bakalım aylak aylak mı geziyorlarmış :)
- +1 yıl
Naruto ya da bleachin yanında bu güçler kıyaslanamaz bile.. Naruto serisini eksiksiz izleseydin narutonun ne deli bir gücü olduğunu anlardın anime bitecek az kaldı çünkü epey güçlendi. Çocukluğu dahil epek geriden başladı öykü ondan biraz sıkıcı oldu.. Böyle olmasına karşın epey az bölüm sayısı var. Bleach bile ichigo nun bir kaç yaş atacak diye 350 bölüm yaptılar. Naruto ise kocaman adam oldu :)
Soran+1 yılya cidden küçümsüyorsun sen luffyi neyse zaten başlatmaktan vazgeçmiştim açık açık izlemenin keyif değil ızdırap olacağını söylemiştin sonuçta daha ısrar etmiyorum, açıklama yapmıyorum :) bu arada listeyi tamamladım https://myanimelist.net/animelist/chh0 puanlama yapmadığım için oradan hangi animeyi beğenip beğenmediğim hakkında çıkarım yapman zor ama izlemediğim ve tavsiye edeceğin anime olursa kesin yaz :)
Soran+1 yılsamurai champloo var elfen lied doğa üstüydü ama vahşet vardı içinde (ilk izlediğim animelerden o yüzden tam hatırlamıyorum) beelzebub hem komik hem de dövüş, mirai nikki hem kanlı hem de doğa üstü, soul eater, code geass aklıma gelenler bunlar ama senin naruto ve fairytail dışında hangi animeleri sevdiğini bilmediğimden tavsiye vermek baya zor :)
Soran+1 yıl2. sini kesin izle çok değişik oluyor devamı :) samurai ları karıştırdın sanırım pek eski değil çizim olarak biraz farklı sadece ama iyiydi diye hatırlıyorum
Soran+1 yılnasıl bir şey arıyorsun ki kavga dövüş dışında örnek göster mesela şu animeye benzer diye belki izlemişimdir benzerini
Soran+1 yıljaponlar zaten o konuya takık doğa üstü güç olmayan anime sayısı az :))) deadman wonderland i dene o zaman hem kanlı (gerçek manada :D) hem de doğa üstü
Soran+1 yıl:D anlaşılan sen de baya anime izlemişsin
Soran+1 yıle liste düzenle direk ya da arşiv yap :) ayrıca higurashi koro ni, another, black lagoon, hellsing, ao no exorcist, baccano, medaka box, katekyo hitman reborn, umineko no naku koro ni mutlaka birini izlememişsindir yoksa yuh dicem :)
Soran+1 yılsonunda :D black lagoon dehşet güzeldir ilk onu izle bence higurashi deki ölümler de aşırı kanlı ve iğrençtir o yönden tavsiye ediyorum :) ama anlamadığım another ı niye izlemedin kendi yılının en popüler animesi üstelik çizimide yeni tarzda
Soran+1 yılblack lagoon değil ama higurashi doğa üstü. sadece başı normalmiş gibi duruyor :)
- +1 yıl
www.turkanime.tv/.../Higurashi-no-Naku-Koro-ni yazmıyor doğa üstü diye
Soran+1 yılyazmıyor ama öyle tüm sezonlarını izledim
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=cG9_noZAfaA bu amvde ölüm ve işkence sahnelerinin yarısı bile yok inan bana ay savaşçısıyla alakası yok :)))
Soran+1 yılo vahşet kısmıydı diğer doğa üstü kısmını söylersem anlamı kalmaz :)
Soran+1 yılya illa söyleticeksin :)) amvde kaç tane katil kaç tane aynı kişinin farklı ölümünü gördün dikkat etmedin mi hiç? üstelik black lagoon doğa üstü olmaya bilir ama istediğin dövüş tarzını eminim en iyi yansıtan animedir :) https://www.youtube.com/watch?v=8zGOohbYkUA ama illa şeytanlar vs tarzı istiyorsan ao no exorcist var
Soran+1 yılnasıl güzeldi sonunu batırmışlardı resmen :) o halde another gerilim ve ölümler konusunda iyi doğaüstü olayda var katekyo hitman reborn a tekrar bakmanı tavsiye ederim ayrıca ilk başta çocuksu ama sonra değişiyor olaylar. diğer bildiğim doğa üstüler genelde komedi üzerine kurulu oluyor seveceğini sanmıyorum zaten şuana kadar önerdiğim herşeye bir kusur buldun onlara da bulurdun bişiler :))
Soran+1 yılayrıca khr da 200 bölümlerde bitti hala sana tavsiyem one piece o yüzden :)) her animenin özellikle uzun animelerin ilk 20-30 bölümü ısındırma amaçlı olur yani konuya dank diye girmez sana o dünyayı kabul ettirtmeye, sevdirmeye odaklanır sadece kısa animeler hızlı giriş yapar khr nin mangası hala devam ediyor bildiğim kadarıyla, naruto one piece gibi olmasa da o tarz bir anime/manga o muhtemelen 15. bölümlerde falan başlıyordu tam hatırlamıyorum hangi bölümlerde olduğunu
Soran+1 yılaslında bana göre tam tersi başı iyiydi fate in ama 20. bölümden sonrası cidden baydı beni zaten o yüzden tavsiye olarak seçeneklere eklemedim ayrıca sen bu seçicilikle zor izleyecek anime bulursun benden söylemesi :)
Soran+1 yılnarutodan daha eski daha uzun daha karmaşık daha detaylı ve dünya çapında en çok beğenilen one piece e niye şans vermiyorsun peki :) ayrıca myanimelist düzenleyince kesin linki at çünkü gerçekten merak ediyorum hangi animeleri izlediğini :)
- +1 yıl
%80 inini unuttum diyorum ya hatta sen sayınca bazılarını hatırladım işte :) One piece konusunda hak veriyorum değecektir onuda biliyorum ama narutodan sonra 700 bölüm gerçekten gözümde büyür + narutodan bir farkı öyle abartılı bir gücü yok esnekliğini kullanıyor öyle tayfalarını topluyor falan filan macera animesi yani.. Narutodaki teknikler justsular falan bunlarla başa çıkamaz one piece. Bence kişilik meselesi bazılarına sıkıcı gelebilir
Soran+1 yılluffy nin gear 2 gear 3 ve 3 çeşit hakisi var sadece gomu gomu no pistol yapmıyor yani :) ki sadece luffy değil zoro da aynı şekilde bir sürü hareketi var mesela asura https://www.youtube.com/watch?v=0b5aoo9gdP0 bu arada attack on titan ı söylemiş miydim o muhtemelen tam istediğin tarz hem kısa hem doğa üstü hem de dövüş
Soran+1 yılüzgünüm o halde aklıma gelen tüm animeleri tavsiye ettim bu kadardı
Soran+1 yıl:D evet gerçekten en garip animeci hem inatçı hem de çabuk kusur bulan
Soran+1 yılolabilir ama ben her animede tanımaya değecek bir karakter olduğunu düşünüyorum black lagoon revy, naruto gaara, higurashi rika, deadman wonderland senji, pandora hearts alice, one piece tüm kadro... gibi başta dediğim gibi animeler benim en kötü zamanımda yardımcı oldu o yüzden sadece zaman öldürmek için izlemem muhtemelen bunu dedim diye bir 5-10 yıla psikopat olacağımı düşünüyorsundur :)
Soran+1 yılher türlü anime izlerim sadece kanlı değil :) hellsing çizimleri eski baya ona nasıl katlandın ki
Soran+1 yılnaruto konusunda artık eskisi kadar şeyler bilmediğimden sıfırdan başladım daha yeni yeni shippuuden e geçtim ama yanlışlıkla spoiler yedim ve bu herif (kishimoto) bir türlü rahat durmuyor deli ediyor jiraiya tamam asuma tamam e hadi itachi ye de tamam ama nejiden ne istedi bu adam benim favori karakterlerime bir garezi mi var işte bu yüzden narutoya uyuz oluyorum! daha ölümünü izlemedim ama gaara daki gibi bir şekilde geri getirmezse (ki anlaşılan karakterleri öldürüp geri getirmeyi çok seviyor bu kishimoto pisliği) gerçekten çok ağır mailler atıcam! (başka tehtit bulamadım :) )
Soran+1 yılfavori karakterlerimden biri daha ölmüş daha kötü ne olabilir ki :) hokageler itachi vs hepsi yeniden canlanıyor onları hatırlıyorum naruto 8 kuyruklu (adını unuttum) sayesinde kyubiyi kontrol ediyor onu da biliyorum zaten narutonun sonunu aşağı yukari tahmin edebiliyorum kishimotonun sasukeyi öldürmek dışında başka yolu yok bariz şekilde yoksa gerçekleşti mi bu? öldü mü o intikam manyağı? :)
Soran+1 yılbaşka düşman yaratmadı mı kishimoto? sasuke zaten son arcın düşmanına narutoyu korumak için kurban gider muhtemelen (başka türlü sasukeyi sevdiremez) eğer düşman daha yoksa ortada ohoooohooo. ben en son sanırım geçen sene izledim/okudum narutoyu belki daha da öncedir ondan yarım yamalak hatırlıyorum zaten sıfırdan başlama nedenim buydu :)
Soran+1 yıloluur :) nede olsa izleyince yine ağlıcam spoiler bozmuyor o narutonun duygu sömürme durumunu :))
Soran+1 yılya da neji ile ilgiliyse duuurrrr
Soran+1 yıl:) ha onları biliyorum ya duymuştum gerçi orochimaruyu sasukenin canlandırdığını bilmiyordum
Soran+1 yılhaaa ben onu hep madara yapmıştır diye düşünmüştüm :)) sasukeye bak iyice kıl oluyor desene :)
Soran+1 yılsen mangadan mı bahsediyorsun anime mi?
Soran+1 yılha iyi o halde zaten günceli yakalamam sanırım 3 günümü alır öğrenirim herşeyi iyi iyi :) mangaysa bir de ona başlamak çok zahmetli olurdu :)
Soran+1 yılmanga bir süre sonra anime gibi geliyor sesler renkler vs herşeyi canlandırıyorsun gözünde gerçi zevk meselesi muhtemelen meraklı bir karakterin yok ondan manga okumuyorsun :)
Soran+1 yılmangada günceli yakaladım ve kesinlikle ömrü hayatımda o kadar izlediğim anime okuduğum mangada bu kadar saçmalama görmedim :D kishimoto çığır açtı :D neyse bitmek üzere zaten kishi mangaya filler koysa bile (evet bildiğin filler niteliğinde sayılar var eminim animeye uyarlanınca uyuz olucaksın :D ) 15 sayı çıkar o seriden gerçi sen sadece animeye odaklansan 1.5-2 yıl sürer fillerlarla beraber
Soran+1 yıl:D:D şimdilerde daha çok yaparlar onu malum yerine koyacak anime bulmak zor olacağından fillerlar uzatmalar flashbackler bol bol kullanıcaklar :D bence şimdiden kendine yeni anime bulmaya başla naruto sinir krizi geçirtirecek muhtemelen :D
Soran+1 yılevet baya fazla çelişki var seri içinde ben de son kısımlara gelene kadar onlara dikkat ediyordum ve baya uyuz oluyordum ama şu an kishimoto baya sıkılmış naruto serisinden anlaşılan hiç dikkat etmeden güç veriyor, alıyor, saçma sapan yere bağlıyor bu tarz devam ederse naruto çoğu hayranlarını kaybeder ve tek izlemelik seri olur bu arada karşılaştırmadan yapamayacağım ama one piece ilk bölümden itibaren bütün bilgileri tutarlıydı hatta 47. bölümdeki bir bilgi 600lerdeki bölümde nedeni açıklıyordu saçma bir bilgi olmasına rağmen tamamlıyordu birbirini one piece i bu yüzden seviyorum :) tabi one piece daha seri başlamadan sonunu düşünmüş biri tarafından yapıldı naruto ise akışına göre gitti sanırım bu yüzden bol filler kullanılıyor :)
Soran+1 yıl:D ya bir şey derdim ama spoiler olur o yüzden animenin sonunu bekle jutsu olayının mantığı için
Soran+1 yılfairy tail in 2. serisine geçmediğimden bilmiyorum ama ona da uyuz oluyorum ya sen kalk erza nın en harika sahnesini kansız çiz! güzelim muhteşem sahne gitti... one piece diyorum işte :) ilk 50 bölüme katlanırsan sonrası istesende bırakamazsın üstelik doya doya izleyebileceğin bölümü var öyle hemen bitip tekrar anime aramaya başlamazsın üstelik dövüşte var bol bol gerçi naruto gibi antreman falan yok koca ömründe 1 kere oldu o :)
Soran+1 yılya allah aşkına naruto seri boyunca rasengan ve kage bunshin üzerinden yürümüş biri iyiki kyubiyle barıştı da biju dama kullandı yoksa kusacaktım artık :D üstelik ateşli yumruğu yok luffy nin ya o kadar amv attım hiç birini izlemedin mi luffy nin yumruk dışında bir sürü saldırısı var zoro nun da deli gibi bir sürü saldırısı var hepsi de birbirinden çok farklı üstelik one piece aleminde narutodaki gibi değil narutoda katon jutsusunu mesela birden fazla kişi kullanabilir ama one piece de bir tekniği diğer bir kişi yapamaz yan karakteri ve ana karakteri bol bir anime luffy naruto gibi "seçilmiş kişi" değil o yüzden çeşit çeşit saldırı var
Soran+1 yılya ama narutoda çizimin düzelmesi asumanın ölümüyle başlıyor yani sen narutonun çizimine alıştığın için daha erkenden çizimi düzelmiş gibi geldi sana ortadan başlarsan çok şey kaçırırsın o başlardaki sahnelerde sonradan açıklanacak bir sürü şey var diğer kişilerle bağlantılı bir sürü kişi var en önemlisi tayfadan 5 kişi ilk 100 bölümde geliyor zaten tayfada luffy hariç 8 kişi var başları zorunlu gibi bir şey ben arlong park olayında one piece e alışmıştım bir kaç arkadaşım da daha erken yani baratie da alıştı bunlar ilk 50 bölüm içinde olan arclar yani merak etme bir başlasan 30 bölüm işkence gelir sadece :)
Soran+1 yılne yapacağı belli değil pek zoro 2. bölüm katılıyor ama geçmişi 30larda gösteriliyor robin 100lerde ama geçmişi 300lerde anlatılıyor luffy ana karakter ve geçmişi 500lerde gösteriliyor nami ilk bölümden itibaren gözüküyor ama geçmişi 40larda sanji geldiği arc anlatılıyor hemen geçmişi yani değişiyor biraz oda-sensei kafasında çoktan bitirdiği için en doğru noktada anlatıyor geçmişlerini ama bu animede her ne kadar ana karakterler bunlar olsa da yan karakterler de çok mühim yani narutodaki gibi bir süre sonra kenara atılmıyor her zaman iç içe ve ileride tekrar karşılaştırıyor onların geçmişleri ve tayfayla karşılaştıkları olaylar da baya mühim yani o yüzden ortadan başlamak bir kitabın ortasından başlamakla aynı şey
Soran+1 yılayy bende duygusal bir sahne olacak bol bol ağlayacağım falan diye düşünürken pisi pisine öldürdü ama pek endişem yok nasılsa kishimoto diriltmeyi çok seviyor neji de diriltilecek mühürlü eşyalar içindeki 2 kumogakure shinobisi de adamın tarzı bu sonuçta :))
Soran+1 yıl:D:D benim suçum yok kishimoto nun seriyi ilerletişi klişe olmaya başladı. ben sana buldum zaten anime ama sen inatla izlemiyorsun :)) cartoonpacks.com/.../...2++by+maceme+wallpaper.jpg bu da çizimin şimdiki hali belki fikrini değiştirtir :)
Soran+1 yılfiller çok yok ama olanları atlayabilirsin böylelikle sıkıcı bölüm izlememiş olursun :) olabilir ama bilmene rağmen izlememişsin yani hala tavsiye sınıfına girebilir :))
+1 yılthe vampire diareses
10 Yorumla
+1 yılthe walking dead ;)
10 Yorumla
+1 yılMerlin izle
10 YorumlaGeriye ne kaldı :D
10 YorumlaSağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. the walking dead...
00 YorumlaFlash foward
10 Yorumla
+1 yılThe Mentalist
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?