Genzo Wakabayashi
Ken Wakashimazu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ama abi tsubasa bir başkaydı tsubasa:ronaldo messi ribery bale rodriguez ronaldınho pele maradona suarez neymar iniesta karışımı bir şeydi vallahi
hatırlıyorum bir maçta şut çekmişti 11 kişi topun önünde durmaya çalıştı ama 11 ride topla beraber içeri girdi çok süper bir çizgi filimdi o başlayınca sokakta bir tane çocuk bulamazdın kızlar bile izliyordu
Sol dizi ağrısa ve kariyerinde sıkıntılar yaşayacağını bilsek de Wakabayashi tabiki o bir Nankatsulu :)
Bütün takımı sayabilecek gibi oldum birden içimden dün yediğimi hatırlamasamda.
Roberto (Teknik dayı)
Tsubasa
Misaki (sonradan ayrılıyor)
Işızaki
Sawada
Ksugi
Izawa
Taki
Wakabayashi
Bu kadarını hatırladım ancak :) yeterli mi?
Nitta vardı bir de
Tachibana kardeşler sonradan mı geldi bir şeyler olmuştu işte karıştırmayalım oraları
İşte sonradan bunlar dediğin gibi milli takımda oynadılar mi ne oldu orada beraber oynadılar da tam hatırlayamadım orasını zaten izlemedim de fazla :)
OWWWWWW iyi takipçiyiz ben unuttum yanlız o tachibana kardeşler böyle direklerin üzerine falan çıkıyorlardı ben o harekete gıcıktım 2 si birden şempanze gibi tiplerinde benziyordu :)
EİC için teşekkürler senin kadar dikkatli izmesemde :)
Ben de bunu kızlardan gelen en iyi soru seçerdim öyle bir hakkım olsa emin ol.
Şeyi sorayım ya bu kalp hastası eleman vardı Misugi mi ne ona ne oldu filmimizin sonunda
bende o zamanlar derdim hep kızlar ne buluyor bu Kojiro Hyuga. Taaa o vakitler gıcık olurdum hafiften zaten rakip bizim adama biliyorsun ki :)
Hehehe çok yakışıklı kara kuru bir şey işte :) Tsubasa yıldız çocuk bir sevgilisi bile yok :(
Misugi azimli topçuydu hatırladığım sarı siyah bir forma giyerdiler sanki (yanlış da olabilir)
Bu soruyu sormak nasıl aklına geldi merak ettim şimdi
internet forever diyorsun yorar insanı ya :)
Bence onu soran kişide kesin tekrarını seyretti çünkü arada oluyor geçen sene görmüştüm dijitürkde +200 lü bir kanaldı nasıl bulduysam
hımmmm kız sen takip ediyor musun yoksa :) Lig tv yi çöpe atabilirim nasıl olsa yumurcak uyduda var :)
iyiymiş bende takip edeyim eksik kalan bölümlerimiz de varmış senden öğrediğim kadarıyla.
Futbol maçı da izliyor musun? yoksa tek futbolla ilgi bu mu?
Eski sorularına baktım da güzel mesleki sorular varmış :)
Cevaplıyayım bir kaç tane boş oturmayalım
Elektrikle aran çok iyi :)
Senin kesinlikle izlemen lazım maçları ofsayt nedir onu bildiğine eminim :) evet cad ile aram iyi sayılır son zamanlarda çizmesem de. 3 yıl termik santralde çalıştım tabi senin kadar elektrik ile aram iyi olamaz nihayetinde mekanik bakım ekibindeydim ama kulak aşinalığı var azcık: kesici ayrıcı, şalt, reaktif, plc, sürücü, mcc daha uzayıp gidiyor çok techizat var :)
Cevap
20Cevap
Tabii ki de Genzo Wakabayashi. :)
Fanıyım o elemann. ^_^
aynen bende sgaghHgzh cocukluk aşkımdır kendisi. Ama wakashimazu daha iyi kaleci :)
Wakashimazunun gerçek olabilecek versiyonu için izleyin Youtubedan ochoa videolarını. Ben de genzo diyorum :)
şeker dudak daha sağlam kaleci... ama seçenekler arasında mecbur a
İkisini de hoplatan tsubasa :)
la bunlar bir koşuyodu saha bitmiyodu :D
onun araştırmasını yapmışlar saha bilmem kaç metre çıkmıştı unuttum şimdi :D:D
:) iyide hadi biz izliyoduk sen niye izliyodun :D
:D:D gerçi bende candy izliyodum kızkardeşlerim yüzünden :D
doğru söylüyosun :)
Wakashimazu adamın kütüphanesi😛
kojiro der giderim 😤
kız olsam benden 😀
Bir de Tsubasa gibi biraz da teknik kullansa Tsubasa'ya 1000 çeker vallahi
ooooo bir fanatik daha kesinlikle WAKASHİMAZU