Erkekler için güzellik birinci kriter. Değil diyen net yalancıdır. Estetik ve evrim üzerinden net açıklamalar yapan birçok eser var. Okusun, aydınlansınlar. Kanıtlanmış bir olgu bu, üreme dürtüsü ile ilgilidir. Kadınlar da aynı dürtü ile en güçlüyü arzular. Bu da sağlam genlere sahip gelecek nesil oluşturma dürtüsü ile olur aslında.
Ve güzellik azalınca erkeğin ilgisi de azalır. Bu da net. Bunu da iddia eden salaktır , bu da net. ( Bu da kanıtlanmıştır. Sorana özelden bir yığın psikoloji ve felsefe kaynağı sunarım.)
Peki erkeklerin kriterleri bu kadar net iken , bir kadının ilk kriterinin para olması, paraları azaldığında bir kadının ilgisinin azalması konusunda neden bu kadar ağlayıp duruyorlar? YouTube da saçma sapan Gold digger prank videolar çekiyorlar. Ekşisözlük e ya da Reddit e ne zaman girsen bu konuda ağlayan paylaşımlar var.
Erkeklerin ilk kriteri güzellik olurken ok, ama kadınların ilk kriteri para olunca auwww.. 😂
Not : ben genel anlamda erkeklerle ilgilenmiyorum. Lezbiyenim. Ama erkeklerde bu ve bunun gibi bi yığın salakça tutum var. Meraktan sordum.
Ve güzellik azalınca erkeğin ilgisi de azalır. Bu da net. Bunu da iddia eden salaktır , bu da net. ( Bu da kanıtlanmıştır. Sorana özelden bir yığın psikoloji ve felsefe kaynağı sunarım.)
Peki erkeklerin kriterleri bu kadar net iken , bir kadının ilk kriterinin para olması, paraları azaldığında bir kadının ilgisinin azalması konusunda neden bu kadar ağlayıp duruyorlar? YouTube da saçma sapan Gold digger prank videolar çekiyorlar. Ekşisözlük e ya da Reddit e ne zaman girsen bu konuda ağlayan paylaşımlar var.
Erkeklerin ilk kriteri güzellik olurken ok, ama kadınların ilk kriteri para olunca auwww.. 😂
Not : ben genel anlamda erkeklerle ilgilenmiyorum. Lezbiyenim. Ama erkeklerde bu ve bunun gibi bi yığın salakça tutum var. Meraktan sordum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir erkek de çıkıp mantıklı açıklama yapamadı. Keşke sadece kadınlar cevap verebilsin diye işaretleseydim 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Para kazanmak zor.
Kadin her zaman guzel olmak zorunda.
Bu iki algi var
Güzel olmak da bazıları için zor.
Yırtınan kadınlar görüyorum doğum sonrası da güzel kalmak için.
Çok yazık.
Paralı erkekle evlenmek isterse aynı kadın.. auwww.. yuhlanır kötü kadın olur omaygat😂
Sana katiliyorum bende fakir biriyle ya dabenden düşük maasli biriyle isim olmaz
Meraktan soruyorum penis görmek sende hiç bişey uyandirmaz mi canlı görsen? Cinsel tercihinden ötürü merak ettim :)
Aktif cinsel hayatım oldu. Emin ol, hiç ilgimi çekmiyor.
Sormanda sakınca yok 😀
Keşke herkes böyle olsa. Neler duyuyorum neler. Yurdum erkekleri beni benden iyi biliyor sorsan.
Bı sorum daha var da mesaj atamıyorum gizlisin :) teşekkür ederim
paralı biri bulsamda evlensem
Haklısın valla
Keşke Elon evlatlık edinse
Lezbiyensen neden suyu taş atıyorsun 😒
Olay, sadece hetero olanları sorgulaması mı anlamadım 😂
Kuzenim arkadaşım da erkeklerle ilgileniyor ya hani.. merak ediyorum. Bu mantıktaki adamlar için fiziklerine dikkat ediyorlar falan. Yüksek karakterli görünmek için adamın parasını falan dert etmemeye çalışıyorlar.. böyle davranılmazsa erkekler ağlanıyor.. baya komik.
Hetero olanların*
Kaç yaşındasın 😂
28. 29 olacağım
Da bunun yaşla alakası yok bence.
25 altı desem ergen olucam. 25 yaş üstü olsam orta yaş krizine vurulacak. Kadın her anlamda yaş konusunda suçlu. You got me ! 🤪
You got it mean 😂 sen aşmışsın herşeyi. Boşver önüne bak. Makaslanmaya devam 😂
Önüme bakmıyorum valla
Fikrini değiştirdiğim iki yakın kız arkadaşım oldu. Zengin olanları seçtiler mutlular valla 😀
Aşkı bilmediğin için böyle konuşuyorsun. Yani sen bilemezsin pis fakir 😂
Heheheh 😂
Aşk dediğin şey tamamen kimyasal açıklaması olan bir şey. Ve hepsinin açıklaması var. Ve son olarak aşık oldum😉
Yapılan araştırmalara göre genelde 1 senede , nadiren 2 senede biter aşk.
İlk 6 ay ise kritiktir.
Erkekler estetiğe daha düşkün olduğu için ilk anda etkilenme oranı erkeklerde yaklaşık yüzde 60 daha fazladır.
Ben hiç güzel sayılmayacak bir kıza oldum. Çevremdeki hiç kimse neden aşık olduğumu anlamadı. 2 sene sürdü. Dengeyi bozduk 😂
Dostum yanlış anlama ama otuz yaşını aşmışsın ve bunlar üzerine kafa bile yormamışsın. Gelip böyle troll yorumlar yapınca senin yerine ben utanıyorum.
Estetik algısı en yaygın olanı. O yüzden direkt ondan örnek verdim.
Bir diğer kriter , yukarıda da bahsettiğim gibi, psikolojik altyapı.
Senin örneğin için oedipal çatışmayı araştırabilirsin. Annenin o belirli dönemde eksik bıraktığı şey , şu an senin aşık olduğun özellikler. Eğer büyük bir psikolojik travma yaşadıysan hayatın boyu bunu kapatacak nitelikte kadınlara aşık olur , onların peşinden koşarsın.
Söylediğin durumun ana sebebini, neyin sebep olduğunu, profesyonel destek alarak netleştirebilirsin. Oedipal çatışmaya göre , buna sebep olan şey o kadar küçük detaylardadır ki, unutmuşuzdur bile.
Eski sevgilim de beni takıntı haline getirmişti. Tekrar tekrar denemek için döndü. Bir araya gelmedik. Sonra bir gün buluşmak istedi, arkadaş kalmaya karar verdik. O da destek almış , ilerleyen yıllarda belli takıntılarının üzerine gitti. O mesela benim kıyafetlerime sürekli karışıyordu. Umrumda olmuyordu benim. Ben ayrıldım ondan, ona rağmen 5 sene sonrasında bile arayıp soruyordu.
Düşün derim 🤙
Sonra ne mi oldu, fiziksel ve mental olarak kendini yeniler yenilemez fıstık gibi bi kız buldu 😂
Çüş be 30 aşmış 😂 ayıp be sana. Sen gettocu musun? Fatan hayini 😂 konuşma benimle git 😌
haklı valla
Çocuk gibiler hemen ağlıyorlar.
Ne var ki bunda?
ağlasınlar valla bu tiplerine para ile olsa bile baktıklarımıza dua etsinler 🤠
Dur o kadar yüklenme sen de
Ağlarlar şimdi 😂
erkej: auuuu ühü ruslar bize hayran havhav ldpqşfşwşfçwğfçwşdşaşd
Bende para için evlenebilirim aksdj