Erkekler, para için evlenen kadınlar hakkında neden bu kadar ağlıyor?

Erkekler için güzellik birinci kriter. Değil diyen net yalancıdır. Estetik ve evrim üzerinden net açıklamalar yapan birçok eser var. Okusun, aydınlansınlar. Kanıtlanmış bir olgu bu, üreme dürtüsü ile ilgilidir. Kadınlar da aynı dürtü ile en güçlüyü arzular. Bu da sağlam genlere sahip gelecek nesil oluşturma dürtüsü ile olur aslında.

Ve güzellik azalınca erkeğin ilgisi de azalır. Bu da net. Bunu da iddia eden salaktır , bu da net. ( Bu da kanıtlanmıştır. Sorana özelden bir yığın psikoloji ve felsefe kaynağı sunarım.)

Peki erkeklerin kriterleri bu kadar net iken , bir kadının ilk kriterinin para olması, paraları azaldığında bir kadının ilgisinin azalması konusunda neden bu kadar ağlayıp duruyorlar? YouTube da saçma sapan Gold digger prank videolar çekiyorlar. Ekşisözlük e ya da Reddit e ne zaman girsen bu konuda ağlayan paylaşımlar var.

Erkeklerin ilk kriteri güzellik olurken ok, ama kadınların ilk kriteri para olunca auwww.. 😂

Not : ben genel anlamda erkeklerle ilgilenmiyorum. Lezbiyenim. Ama erkeklerde bu ve bunun gibi bi yığın salakça tutum var. Meraktan sordum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir erkek de çıkıp mantıklı açıklama yapamadı. Keşke sadece kadınlar cevap verebilsin diye işaretleseydim 😂
Erkekler, para için evlenen kadınlar hakkında neden bu kadar ağlıyor?