Her insanın elinde olan çizgilerin anlamı İkincisi ise Kuran'da toplam 6236 ayet var Bu ayetlerden birini yekün ile alınca 6237 ayet oluyor buda Allah'ın 99 ismi ile Hz Muhammed öldüğü yaş 63 çarpımına eşit 99×63 6237 Evren Allah ve onun resulü Hz Muhammed üzerine inşa edilmiştir sonuncusu ise Kabe dünyanın altın oran noktasındadır
Allah'ın elçisi Hz Muhammed hakkında düşünceniz ne?
Hz. Nuh, Hz. İsa veyahut Hz. Yusuf nasıl Allah'ın elçisi ise Hz. Muhammed'te öyledir. Hiçbir peygamberi, birbirinden ayırmam. Kuran'da ve diğer kutsal kitaplarda geçen tüm peygamberler, başımın tacıdır.
provakasyon yapmaya kalkma düşmanlık yaptığım yok , senin gibilerin oyununa düşecek kadar cahil değilim. 19 sistemini savunuyorsun. güldürdün :) şeytan 88 melek 88 defa , dünya 115 ahiret 115 defa, cennet 77 cehennem 77 defa geçiyormuş. ya arkadaş bir defa da size sunulan şeyleri sorgulayın. bu verilerin bir tanesi doğruysa eşşek gibi anıracağım. arapça şu kelimeleri yaz, kuran'da arattır bak bakalım kaç defa geçiyormuş. erkek ol gizli profillerin ardından çakallık yapma
dini savunuyorsun ama körü körüne, boşuna mı inançsız oldum. edip yüksel gibi şarlatanların yalanları yüzünden dini baştan aşağı sorguladım insanlara dikte edilmeye çalışılan din başka gerçekler bambaşka. boş yapma
hadi yoluna git benim senin gibi yetersizlere ayıracak çok vaktim yok yalanın ortaya çıkınca ancak hakaret edersiniz sizin aklınız başka bir şeye çalışmaz zaten
bu yorumu okuyan herkes şeytan kelimesinin arapça yazılışını bulup diyanet işleri başkanlığının kuranmeali sitesinde açsın kuranda arattırsın 63 tane'den fazla şeytan kelimesi çıkarsa eşşek gibi anıracağım.