Ben küçüklüğümden beri hep uğur böcekli istedim:))
3.bp.blogspot.com/.../...6CEKL%25C4%25B0+PASTA.jpg
3.bp.blogspot.com/.../...6CEKL%25C4%25B0+PASTA.jpg
ben doğum günüdür falan filan hiç sevmemki yaa. bana yapılmasını da yapmayı da sevmem. sırf karşı taraf seviyo diye yaparım onlara. bana yapmasınlar diye de kimseye doğum günüm yaklaşıyo falan demem ya da hiç konuşmam o konuda. ben anı yaşamayı seviyorum. insanlar o gün benim doğum günüm diye yanımda olmasın ya da o gün doğum günüm diye bir yerlere gidip bir şeyler yapmayalım. yapacaksan istediğimiz zamanı ayarlayıp yapalım ben bunu seviyorum ya. hediyeye mediyeye de gerek yok. kendi ihtiyaçlarımı karşılayabilecek potansiyeldeyim. kaldı ki gönlünden kopup alsın alan da. doğum günüm diye değil yani. ama illa doğum günümü kutlayacaklarsa da hediye olarak raftinge falan gidelim 20 arkadaş mesela :D süper olur :D
media-cache-ec0.pinimg.com/.../...c8657fc30ccf.jpg
media-cache-cd0.pinimg.com/.../...7d7c2a150576.jpg
media-cache-ec0.pinimg.com/.../...60cbb839cc4f.jpg :)
Daha önce hiç doğum günüm kutlanmadı benim, popkek olsa üzerine mum dikseler de razıydım ben neyse geçen sene kutlamaya çalıştı ailem onuda yanlış gün kutladılar bir gün önce mesaj atarak oda pasta falan yok yani geleneği bozmadıkları için onlara teşekkür ediyorum ..
Arkadaşlarıma da ben ne zaman doğum günüm var söylemediğim için onlarda sormadı her neyse dışarıda da kutlanmadı..
Böyle kutladım hep;
files.onlyimage.com/.../...dle-ha8v7519-116033.jpg
tesekkür ederim teselli icin..
Rica ederim:))
Dogum gunun ne zaman? Kutlariz hep beraberr burada senin icin :))
www.frogview.com/.../...041835frogview-gallery.jpg kaçırdığın günler için
doğum günü olduğunda söyle hep beraber kutlayalım :D tüm geçmiş doğum günlerin kutlu olsuuun *-*
Dogum gunun kutlu olsun nice nice nice mutlu senelereee :) hayat, seni onemseyip cok seven biri cikarsin karsina kanks.
aynı bennnn :D
Şimdiye kadar ki bütün doğum günlerin kutlu olsun nice nice nice nice senelereeee:))) İnşallah hayatın boyunca tüm isteklerin gerçekleşir :)))
doğum gününü söyle bundan sonra hep beraber kutlayalımm en fiyakalısından :))))
Arkadaş gaza gelen yazıyor.. adresini isteyip de pasta gönderen daha çıkmadı.. neyse pnp ben doğum günü kutlanmayı ve kutlamayı sevmem. seninki kutlu olsun bari :D
:( soylesene dogum gununu sen
Gaza geldim kanka gecirdigin bütün doğum günlerin mübarek olsun ^_^
Aman * et sen mutlu ol mutlu yasa gerisi bos nice nice nice mutlu senelere bence semin pastan hepsinden daha guzel hem onlar utanmalilar sen uzulmemelisin
Doğumgünunü soylee :) gecmisi bosver gelecek tummm dogum günlerin kutlu olsun :)) mutlu huzurlu yasa inşallah^^
GEÇMİŞ TÜM DOĞUM GÜNLERİN KUTLU OLSUNNNN :)
içim bir tuhaf oldu l*n :( geçmiş doğum günlerin kutlu olsun kanki.
Benimkiside doğru düzgün kutlanmadı
Her doğum günün de çağır beni, pastayı alır partiyle birlikte gelirim :)
Kıyamam :(
Tabi teşekkür ederim ^_^
Uzun süredir girmiyorum pasta önemsiz sallayin pastayi en azından düşünmüş değer vermiş yazmışsınız, düşünmeniz yetti yorumları tek tek okudum seviyorum hepinizi..
Ben kendiminkini kutlandığını hatırlamıyorum ama bir kardeşime çok güzel doğum günü kutlamıştım. Bundan 4 yıl önce Bandırma da iken Merinos Çiftliklerin orda villa vardı havuzlu orda kutlamıştık 250 kişiyi geçikti. 8 katlı pasta bir kesti ayrıyeten içerde pastalar vardı benimde özel yaptırdığım Fenerbahçe forma şeklinde pasta vardı.
3.bp.blogspot.com/.../Resim+1832.jpg
cok iyi:))
Cevap
181Cevap
ben melek şeklinde alıyım :D www.google.com.tr/search
afiyet olsun hepsi cok tatlular:))
www.google.com.tr/search bana bunun pastasini yapiiiin :))
:))
www.google.com/search bundan :)
www.lesibella.com/.../...58642377_1228515221_n.jpg
olay budur kankisi :D cok guldum buna istiyen arkadaslar varsa yaptırıp yollıyım
cok müthiş bayıldım:D
Çin kültürünü severim :)
Bende kore:)
Kuzeymi güneymi :D
güney tabi:D
Anladım :)
:))
Nickin tanıdık gibi ama şizofrenim sanırım :)
bu aralar bu mahallede takılıyorum tanıdık olabilir tabi:)
tolga-666 nickiyle hiç konuştunmu
bende nickler konusunda sendenim ya hiç hatırlamm:/
Ya ben hayatını öğrensem yine unutuyom :) çok kişiyle muhattab olunca :D
öyle oluyo sanırım:D
:) öyle
bana da az önce doğum günü sürprizi yaptılar. 1 yıl daha yaşlandım diye, 28 oldum diye herkes mutlu. kutlamayı sevmem. biraz kızmış olsam da, sonuçta düşünmüşler ve ilgilenmişler. yine de minnet duymam gerektiğini düşündüm. evet, bugün ben doğmuşum.
dogum günün kutlu olsun:)
bu cevabı yazalı 3 dakika olmuş. yani 22:08 :) https://i.hizliresim.com/WWyJ48.png
doğum günün kutlu olsun nice mutlu 38lere 48lere 58lere... diye gitsin :)))
https://hizliresim.com/gjXmRL çilekli olmasında aman... Bunun küçük versiyonuda olur:) ♡
Güzel canım:D
yandex.com.tr/.../search
Gemi olsun..
cok güzel
lezzetli bir doğum günü pastası isterim. O gün yanımdakilerle paylaşabileceğim bir pasta. Neden dersen o gün sadece ben mutlu olmamalıyım hem zaten pasta bahane hayat şahane :)
aynen ne güzel demişsiniz:)
ne ben kutladım ne de doğru dürüst başkası. çünkü evde hep benim doğduğum gün unutulup abiminki hatırlanır daha çok ona pasta kesilirdi. bana da kestilerde sayılı ya 2 ya 3...
işte napim ben de hep dışlandım öyle. arkadaş arasında kutlamalar oldu para topladık mesela herkesin pastası alındı kutlandı bana gelince olmadı nasıl koymuştu içime :(
dünyanın üvey çocuğuyum ben resmen
Burdan kutlarız diyenlerin yapacağı pasta da şöyle olsa gerek
img18.imageshack.us/.../...ncdogumgunupastalar.jpg
Hayatımda bir kere doğum günü kutlamışlar, oda küçüklüğümde ve ben hiç hatırlamıyorum. Şanslısın bu konuda, istediğin her pastayı yaptır ilerde birde bulamazsın bu şansı. eğer olsaydı benim kutlama imkanım. Üzerinde şuanda yanımda olan herkesin fotoğrafını koydurup 50cmx50cm büyüklüğünde bir pasta yaptırırdım.
Çok iyi :D
butiktatlar.com/.../bjk-pasta-600x667.jpg
Süpermiş:D
nabıyon kız selam sabah yok :D
Ablana saygılı ol kucuk:P
sussana sen :D
Sen sus !!
sennn :D
farketmezdi. ama buıgun gectikten sonra önemi olmayacak...
dogum gününüz kutlu olsun saglıklı mutlu nice yıllar görün inşallah @silent:))
Neden uzgun ya:(
Doğum günün kutlu olsun iyiki varsin
Doğum günü pastasından çok, kimlerin doğum günümde olacağı daha önemli ama yine de şöyle bir pastaya da hayır demezdim. :))
https://hizliresim.com/32V8Bj
Sizi bilmem ama bu pasta tüm bilgisayarcılara gelsin. Gerçekten hoş olmuş : https://zonimg.com/resimg/resim_goster/147
kıyamam ya çok kolay ki bunu yapmak. ne zaman doğumgünün?
27 ekim:)
Evde yapılmış sevgi katılmışşş:)) süpriz doğum günüm kutlanmıştı mutluluktan ağlamıştım
cok güzel canım saol:)
Doğum günü değilde evlenirken böyle bir pasta isterdim :D
https://www.1kadin.net/wp-content/uploads/pasta.jpg
arkadşım dogum gününde sevgilisinden ayrılmıştı bende moral olsun die uzun kekler oluyorya ondn almıştım üzerinede kocaman beyaz mum evde kullandıklarımz karşıdaki markette öyle satilıyodu garibim o pastayı ve mumu görünce ayrılık acısı flan kalmadı
Süper:D
dimi dimi :D
Şeklinin önemi yok hep ikimizin resmi olsun yeter...
https://i.hizliresim.com/DoA2Eo.jpg
Ben kocaman, 7 katlı, düğün pastası gibi bir yaş pasta isterdim. Üzerinde de benim resimlerin, girdiğim yaşın sayısında mumlar, pembeli beyazlı şekilller olan tatlı bir pasta :)))
Benim hiç doğum günüm kutlanmadı. bir kere arkadaşlarım hediye almışlardı ama onlar da kullanılacak şeylerdi. hediye dediğinin maneviyatı olur kimse anlamıyor
hic dogum gunum kutlanmadi ya öyle pastali filan..
ilkkez bu sitede sevdigim bir dostum arkadasim yosun gözlüm bir baslik acti dogum günü kutlamasi:))
onun disinda yok..
Klasik olmayan farklı ve özel. Sevdiğim birisi yapmış olsa ne olursa olsun hoşuma gider. Ya da sevdiğim biris düşünüp üstüne değişik ve özel bişey yazdırırsa farketmez şekli
Böyle birşey olsun isterdim kıyamam la yemeğe :D
c2.staticflickr.com/.../...587062_853cf69f0b_z.jpg
https://hizliresim.com/nYDVza bu da benim pastamdi:)
cok güzelmiş canım:)
https://i.hizliresim.com/lBDr9k.jpg
Bu olabilir
Pastanın üzerindeki ıvır zıvır ya da mumların sayısı değildir önemli olan... o ışığın arkasında sana gülümseyen yüzlerin sayısıdır...
doğum günü hediyesi aldım
ama hiç pastalı bir doğum günüm olmadı
son doğum günü hediyemin üzerinde ask 2016 yazıyordu :D
pastalı bir doğum günüm olursa pastaya aynını yazsınlar :D
TAKINTII
1.bp.blogspot.com/.../makeup.jpg
Tamda böyle bişey :)
Hiç kutlamadan nice nice yaşlar geldi geçti ömrümden kutlasaydım belki dilediğim çok şey gerçekleşebilirdi ama olsun ben yine böyle de mutluyum etrafımda yeteri kadar huzurlu insanlar olsun yeter ki :))
Fazla emeğe gerek yok onu düşünüp almak bile yeterlii. Doğum günü demişken 2 gün kalmış :S
simdiden kutlarım nice saglıklı mutlu yıllar görürsün umarım:)
Teşekkür ederim, umarım seninde öyle olur :)
saol:)
kardiş kıyamam ben buggs bunnye :D
www.coolest-birthday-cakes.com/.../...21334970.jpg
Galatasaray bayraginin resmi olsun yeter dunyanin en guzel pastasi dugunumdede sari kirmizi yaptircam gs bayragini yaptirtcam :D
Pasta olsun da nasıl olursa olsun.. Nasıl olsa aynı yoldan miğdeye gidecek aynı yerden çıkacak yani. :D
üzerinde sevdiğim adamla birlikte çekildiiğimiz fotoğrafın olduğu kalpli bir pasta :))))) en iyi cevap seçersen sevinirimm :)
bir doctor who fanı olarak en buyuk hayalim tardisli bir dogum günü pastası ama her sene baton keke talim edioz :D :D :D
Ya o uğurböcekli benimde içimde kaldı hiç yiyemedim :( ama en cok isteyeceğim sanırım pastacılar kralının bana pasta yapması nolursa :)
Türk pastaları sadece krem santi ve nefret ediyorum ya frambuazlı cheescake veya bienenstick olsun istiyorum
uğur böcekli pastanın tadı pek güzel değil almıştım bir kere :) ben tadına bakarım yani :D görünüşte önemli ama. :D
Biraz K. S ye yağ çekiyim belki xper seviyemi 20 yaparlar... DOĞUM GÜNÜ PASTASININ ÜSTÜNDE İYİKİ VARSIN KIZLAR SORUYOR. com yazmasını isterdim candan gönülden...:))))
:) ben küçüklüğümden beri içinden dansöz çıkan pasta hayal ettim sağ olsun candostum güzel insan bunu gerçekleştirdi geçen sene ki doğum günümde :D
Bundan istiyorum https://www.hizliresimyukle.com/image/PoJ8
off canım çekti
Üzerinde boş bir defter sayfası olsun isterdim. Her doğum gününde hayatında boş bir sayfa açıp devam edelim diye.
Cok guzeeel be :)
araba şeklinde, para şeklinde,1453 şeklinde
-parali-
anlıyorum bizede yolla biraz^^
olur hangisinden
para:D
tahmin etmiştim :D olur tamam yollarız
Doğduğum günden beri ya mick mouse ya şirinedir pastalarım ama bn kndim yaptırdımmı pastayı GALATASARAYlı yaptırırım :)
Bana değer veren insanların yaptırdığı pasta , Şekil önemli değil
hala kücüksün abisi :D sanki cok büyük bieşymiş gibi knousuyolar yav :D daha du 20li yaslardan sonra büyüdüm dersin :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar