Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sonsuz Evren ile neyin kastedildiğine göre değişir.
Eğer sınır olmayan tek bir evren yani nereye kadar gidersen git sınıra ulaşılamayan bir evren ise böyle bir şey olabileceğini düşünmüyorum.
Fakat Sonsuz Evren ile görseldeki gibi döngüsellik, süreklilil kastediliyorsa bunun ise olabileceğini düşünüyorum.
Cevap ne olursa olsun sadece tahmin veya bir düşünce olacak ve insan keşke cevabı görebilsem diye iç çekmeye devam edecek...
:) 🙏
Evren kozmos devamlı genişliyor sadece Samanyolu nda bile binlerce gezegen var bana göre akıllı varlık olarak yaşayan sadece biz değiliz ama diğerleri çok uzaklarda.
Çok çok büyük bir kozmos da yaşıyoruz.
Bir solucan deliği ile diğer varlıkları bulmaya çalışıyorlar şu anda.
Cevap
8Cevap
sonsuz derken nasıl bi sonsuz; zaman, hacim, sayı vs
evrenin ışık hızından hızlı genişlediğini düşünürsek ve mevcut bilgimize göre konuşursak ilerde biz müdahale etmezsek ya da başka bi uygarlık, sürekli büyümeye devam etmesi mümkün, ama birkaç trilyon yıl sonra bile ne olacağını öngörmemiz zor, sonsuzluk çok ileri bi aşama, belki evrenin yapısında ciddi değişiklikler bile olabilir, bi de evreni nasıl tanımladığımız da bunda etki eder sanırım
Dini açıdan evrenin genişlediği söylenir. Ben hep buna inanırım, evrenin sonsuz olduğuna.
Teori pratiğe geçmedikçe benim için masaldır, masal dinleyecek yaşı da geçtim😉
sonsuz evren aklen muhaldir, maddeler sonsuz olamaz belki briden fazla evren olabilir ki bence öyle
sonu olmayan birse yok
ewet orasi ayri bi gizem
Bence doğru zaten
Belki de.
Doğru bence
Keske bir kanıtı olsa..
Olabilir
Olabilir bilemeyiz
Umarım 🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?