bi arkadaş bu yüzden konuşmuyor. az yazıyomuşum o yazıyomuş hep daha yazmam bunu bil diye atarlandı sinirlendim.
uzun süre konuşmadık ben yazdım sonra. ertesi gün mesaj attı. 2 gün geçti konuşmadık. yazmış ki konuşmak istiyosun ama yazmıyosun. ben daha yazmam bunu bil yazmış.
hayır da kaç yasındayız 30 olucaz ben yakın arkadaslarımla bile her gün her sn konuşmam. arada yazarız buluşuruz. herkesin işi gücü hayatı var.. her sn ne konuşcsn. ki sohbeti güzel değil konuşacak konu bulamıyo ben konuşuyodum genelde. bi konudan konuşsan fikri yok. bilmiyom öyledir diyo hep. bi de ee eee deyip duruyo. hayır yani napayım her sn nasılsın mı diyim sevgili miyiz
yanlış mı düşünüyom bu kişi erkek bu arada
uzun süre konuşmadık ben yazdım sonra. ertesi gün mesaj attı. 2 gün geçti konuşmadık. yazmış ki konuşmak istiyosun ama yazmıyosun. ben daha yazmam bunu bil yazmış.
hayır da kaç yasındayız 30 olucaz ben yakın arkadaslarımla bile her gün her sn konuşmam. arada yazarız buluşuruz. herkesin işi gücü hayatı var.. her sn ne konuşcsn. ki sohbeti güzel değil konuşacak konu bulamıyo ben konuşuyodum genelde. bi konudan konuşsan fikri yok. bilmiyom öyledir diyo hep. bi de ee eee deyip duruyo. hayır yani napayım her sn nasılsın mı diyim sevgili miyiz
yanlış mı düşünüyom bu kişi erkek bu arada
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yani sana düşkün sanırım. Arkadaş boyutunu atlamak isteyen biri olabilir mi? Sana karşı hoşlanma belirti
bi ara öyle bi şeyler dedi ama ben olmayacagını net şekilde dile getirdim hep. sürekli yazsam yanlış anlayacaktı bu sefer
Yani bu çocuk sana düşmüş. Muhtemel bu aralar da başkaları ile takıldığını düşünüyor. Kendine ilgi bekliyor.
Yani aşk diyemem ama hoşlanma belirtileri çok fazla. Arkadaşlık ilişkiniz zarar görmüş. Sende ufak bişey görse yürür , yumulur sana benden söylemesi
hayır bence konuştugu kız yok arkadaş olarak kız yok. bi ben varım o yüzden bana kafayı takmış
Yani o da hoş değil erkek bu. Konuştuğu kız yoksa senden biseyler bekliyordur 😅
Yani çizgilerini koru iyidir muhtemel çocukta cok böyle samimiyeti astirma. Yaşlarınız da iyi yani trip işleri saçma
aynen kaç yaşındayız çocuk değiliz. o mesajından sonra bunu bil falan demiş tehdit gibi. asla konuşmam yazmam cidden kimsenin triviyle vs uğraşamam
Yani en sevmediğim şey hele erkeğin yapması daha da salakça. Kızlar daha duygusal çit kırıldım olabiliyor da.
Bilmiyorum sana düşkün orasi kesin. Senle gelecek düşünüyor bile olabilir.
evet erkeğe yakışmıyor. ya öyle yakın değildik ki biz. nor alde buluşma olmadı hiç telde bile konuşmadık sadece arada mesajlaşma. hani beni gerçekten beni tanımıyo.. şöyle diyeyim hani flört edersin tanımaya yönelik konuşursun içini ruhunu anlamaya çalışırsın öyle tarz konuşmalar olmadı. nasılsın napıyosun ee napıyosun ne dinliyosun nasıl gidiyor bunlar konuşuldu..
Ohoo o zaman hiç bişey yok. Bende reel de de yakın arkadaşın sandım. Bu tripleri cekmeni gerektircek bişey yok sanaldan bir sürü kafası düzgün insan çıkar
aynen işte onu diyorum anlamsız bu yaptıgı..
ki en yakın arkadaşlsrımla her gün konuşmam.. o yüzden çekemem. bi arkadaş aradıgım yok olmasın
Aynen öyle. Kasma madem çok , hoşuna gitmez ise bas engeli geç
evet sağ ol
Rica ederim. Kendine iyi bak
Bu arkadaşın ya Sana ilgisi var, ya da sevgilisi yok canı sıkılıyor.
Arkadaş her gün aranmaz her an yazılmaz ki!
Sonuna kadar haklısın