Çocukluktan beridir amcamın kızına bir ilgi duyuyorum (lütfen yargılamayın onu sevdim işte yapacak birşey yok) ondan hoşlanıyordum ama utancımdan onunla konuşamıyodum bile ama onun da beni sevdiği ufak tefek hareketlerinden anlaşılıyordu, ben şu an Üniversite oluyorum bitirip en kısa zamanda aileme söyleyip isteyecez kızı ancak değişik halam sevdiğim kızı illaki evlendirecek süsleyip pusleyip yanında manken gibi dolastiriyor bir an önce kızını evlendirmek istiyor (bence de biraz garip ama kızını evde beklemek istemiyor ) kıza olan duygularımı kimse bilmiyor sadece birkaç sene bekleseler alacam kızı ama bu insanlar artık ne acelesi varsa kızı paketleme niyetindeler , telefondan seni seviyorum desem ailesi görür diye korkuyorum çok panik var lütfen yardımcı olun
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Başka bi kuzenin yok mu iyi anlaştığın biri en azından başkası ona duyursa?
Öyle olmuyor maalesef kendimi bildim bileli onu seviyorum haftada en az bir kere adını sayikliyorum benim için çok zor mesaj atacam bugün ama ailesi görürse fena olur ondan elim kolum bağlı
***** sana bir şey söylemem gerek, yıllarca bunu sana söylemeye cesaret edemedim... Seni çok ama çok seviyorum.
Benimle aynı duyguları yaşıyor musun bilmiyorum ama kararı sana bırakıyorum, lütfen kendini mecbur hissetme beni sevmek zorunda değilsin bu senin kararın ama eğer sende beni seviyorsan ilerdeki evleneceğim o güzel prensesin sen olmanı istiyorum, bu hayatı seninle beraber mutlu mesut yaşayalım... unutam ki kalbim hep seninle sevgilerimle *******
(Lütfen bu mesajı başkalarına paylaşma)
Bunu atacam sanırım
Bence çok güzel ifade etmişsin. Hiçmi onu yalnız yakalayabilceğin bi zaman yok? Msla gece?
Online mi bilemiyorum görmese muhtemelen Sabah ailesinden biri gotebilir lütfen hayırlı birşeye vesile ol yardım et bana ne yapmalıyım
Valla kardeşim çok isterim hayırlı bişeye vesile olmak. Bari yanındayken telefonu başkası görmediğine emin olduğun bi zaman at mesajı? ya da Ailenden birine açıl direk aileler konuşsun ne kdrda olsa birbirinizi taniosunuz.
Onu yalnız yakalayıp yüzüne söyleme imkanın yok mu? Belki direk bi cevap alırsın. ya da aklına kazınırsın en azından etkilenir belki? Tabiki büyük cesaret işi. Ama acele etmelisin. Kızın elden gitceği ihtimali ile hareket edersen o cesareti kendinde bulursun
Teşekkürler haklısın ama aileler konusunda hazır değilim orasını sonra haledecem şimdilik konuşma fassı tekrar teşekkür ederim
İnan ki en son bizlere geldiğinde o fırsatı aradım ama bir türlü bulamadım sağolsun annam kız kardeşim fırsat tanımadılar
Kız kardeşin 😃😃 kız kardeşin konuşsun? Haber uçursun ağzından laf alsın bi konuşma ayarlasın? Sen ona duygularını anlat? Olmazmı
Aaa mantıklı aslında ama ben çok salağim neden mi? Annem hilali (sevdiğim kızı) sana getirelim diyordu bende utancımdan bahsetme öyle şeyler daha çok erken diyordum , kız kardeşime de annem ikide de bir bu kızı bana kakalatiyor diyordum çok aptalım oylsa gör bak kız dünya güzeli 😍
Ya sen ne güzel seviyorsun kardeşim inşallah işin olur. Kardeşin konuşsun onla bence sonradan ilk işin annene açılmak olsun ya da çekinirsen belki kız kardeşin söyler yine. Adına çok mutlu oldum şu an. Burda yaz olurmu sonucu aklım kalır bak hiç tanımadığım halde adına çok heycanlıyım haydi bakalım hayırlısı 😃
Çok teşekkürler umarım iyi geçer şans dile
Dualarım seninle kardeşim Allahım hayırlısıyla güldürsün yüzünü 🤲🏻
Teşekkürler birtanesin 🙏
Halanin kizi mi amcanin mi anlamadim ki. Her kimse kizina talip oldugunu söylesene neyi bekliyon? Ucmasini mi?
Pardon yenge olacak o
Bende kuşun girmesini istemem ama nasıl diyecem 😣
Valla kendin mi söylersin yoksa büyükler mi baban mesela vesile olur onu sen bilcen ama kus ucmadan yap biseyler ömür boyu keske dememek icin.
Kesinlikle haklısın içimde kalır sonra deli sitres ve sıkıntıdan mahfolurum
Önce kendim soyliyecem aileyi şimdi karıştırmamak lazım ama nasıl olacak telefonla söylesem şimdi birileri mesajı görür falan off çok panik yaptım
***** sana bir şey söylemem gerek, yıllarca bunu sana söylemeye cesaret edemedim... Seni çok ama çok seviyorum.
Benimle aynı duyguları yaşıyor musun bilmiyorum ama kararı sana bırakıyorum, lütfen kendini mecbur hissetme beni sevmek zorunda değilsin bu senin kararın ama eğer sende beni seviyorsan ilerdeki evleneceğim o güzel prensesin sen olmanı istiyorum, bu hayatı seninle beraber mutlu mesut yaşayalım... unutam ki kalbim hep seninle sevgilerimle *******
Mesaj atacam ve Bunu dicem Uygun olur mu
Olur kardesim yolla icinde kalmasin belki hersey daha kolaylasir senin icin.
Çok teşekkürler 🙏
bence acik acik soyle.
ama ilk once kiza danis onun da niyeti varsa.
zorla güzellik olmaz.
eger tamam derse ailesiyle konusursun.
Orasını yaparım ama aşırı derecede utangaçlık var bide nasıl diyecem ki 😐
ask cesaret ister. harbi seviyorsan kimse onunde duramaz. direkt soyle gitsin. en fazla ne olabilir ki. hayat bir gun o da bugun 👍🏻
Kesinlikle haklısın iletişim nasıl olacak ona takıldım ben mesaj atsam ailesi falan görür yanlış anlama falan olur ama demesem hayatım boyunca içimde bir sıkıntı ile yaşarım lütfen kendini benim yerime koy
Bu mesajı atsam uygun olur mu
evet uygun ama yuz yüze konusabilme ihtimaliniz varsa o sekil soyle. ama en azindan bi sekilde soyle. pisman olacaksan bile yaptigin icin ol. yapmayip da pisman olursan hep icin icini yer kabul eder miydi etmez miydi diye soru işareti kalir ama eger soylersen en azindan net bir cevabin olur.
Teşekkürler😢
Anlamam
Hiç değilse dürüst