gördüğüm yakısıklı erkeklere yavsıyorum ve benle ilgilenmelerini istiyorum sokakta otobüste falan sizce ben sorunlu muyum? :s
bu arada ben bir kızım erkek değil
bu arada ben bir kızım erkek değil
sorunlu gıbı duruyorsun ancak bu olay ılgı ıstegımı hormonal mi yanı bu yuzden sana abaza denılenemz ayrıca abazlık dedıgın sey gıderıldını far et hemen yıne aynı sekılde ılgı bekler herseye atlarsan ozaman abaza degılsın senınkısı klasık kız hastalıgıı bana baksınlar ılgılensnler benle konsussnlar etrafımda olsunlar falan filan.
Hislerin tamamen doğal fakat bunu dışa yansıtman senin açından ileriki zamanlarda tehlike arz edecektir. Herkes ılımlı davranmaz. Senin gibi bir abazan daha çıkar, seni de aradan çıkarır, dizginle biraz kendini. Ya da flört ettiğin biriyle yaşa ne istiyorsan.
keske bnle sevişsen cok tllısn
gece serinliğinde
ewet
Hayır sadece ilgi delisisin sana ilgi gosterilmesinden begenilmekten hoslaniyorsun ve bu son derece doğal birşey. Bende öyleyim :))
Ilgisizlikten veya sevgisizlikten kaynaklanan bir ihtiyaç olabilir. Ben senin durumunu olağan karşılıyorum.
Cevap
53Cevap
muhahahaha
yok be annem o kadar da kötü bir durum değil. kadının doğasındadır erkekten hoşlanmak. sen bu durumu abaza olarak değerlendirme istersen arzulu şehvetli daha münasip olur :D gerçi sıkıntını net anşatmışsın. bu kendini frenleyememen seni rahatsız ediyorsa (ben bir kızım ağırbaşlı olmam lazım) bu durumda bir psikiyatri uzmana görünmende yarar var. ama kendini bir şekilde durduruyosan ya da durduramamandan hoşnutsan ver coşkuyu gitsin :D
Erkeklerden hoslanmak gayet dogal ama gordugun her erkege de olmaz kiz dedigin birwz agir olcak kendini bilcek hoslansa bile cok belli etmicek yani bide siz oyle yapiyoniz sonra karsidaki size ilgi duymaya baslayinca ben oyle dusunmedim oluyor :-) hep ben hep ben olmaz yani agir ol biraz kendini bil
Alınma ve kusura bakma ama sen bir seks bağımlısısın ve de aşırı decerede biz erkelere karşı koyamadığın bir zaafın oluşmuş. En yakın zamanda bir psikolaga görünmelisin. Durumun ilerde daha da fena olabilir.
En ergenius abazanus hastalığına yakalanmışsın bu hastalığın ilacı henüz icat edilmesi aşısıda geliştirilmedi tek bir çaresi var
ergen falan değilim ergnlkle ilgisi yok22 yasnda olgn bir genc kızım
Lanka aynisini biz yapmak abaza oluyoruz doğal olarak sebze abazasin hemdr baya mastta profesuonelsin biz gibi kollarin kastan gecilmiyo
Iradenizi kontrol altına alarak güzel mutlu bir gelecek sağlamaya bakın derim. Tabiki esinize sadık olarak...
Vermediğin müddetçe , gösteren elletmeyen kaşarlardan derler :D abazanlık var tabi biraz ama kimde yokki Önemli olan nasıl hissediyorsan öyle yaşa her zaman.
Sizin yuzunuzdrn manitalar tribe giriyor cafe cafe yer degistirtiyor yavsayamayini severiz biz unutma agir oturakli ol da biz bakalım
cok tatlısnz
Evet abazasın 😆 umarım evlenince kalmaz bu durum :D
En azından bir az kendini dizginlemeğe çalış. Kadınlık hormonlarından dolayı doğal bir şey.
Kendine acil bir erkek bul bence en azından içindeki duyguları bastırır
düzgün bir erkek arayışında olsanıza. neden öyle düşünüyorsunuz ki?
bende kızllara hastayım her kıza bakıyorm yha :D ben abazmıym simdi peki
Nekadar tatlı konuştun ben yagusukluyum ama sen guzelmisin :Ehuhehe:D
evet abazasın
biz yapınca abaza oluyoruz sende yaparsan sende abaza olursun
hiç umurumda değil ister abaza ol ister başka bir şey. bana verecek değilsin ya.
biz ona abaza degil bir peynir adı kullanıyoruz ama bilemiyecem artık
Hormon meselesi k ka dikkat et. Tövbe Bismillah de yakışıklı birini görünce...
tipsizlere yavşamıyor musun.
THE END...
hosuma gidenlerle ilgileniyorm
Bize rastlamaz ki böyleleri
Aynı durumu yasıyoruz :) kotu buse yok bunda
evet sorunlusun uzak dur benden
Sen evlendiğinde eşinide aldatırsın ozaman.
Abaza değil de ona başka bir şey derler neyse.
kaşar
sevgilin var mı şimdi?
yok
bir sevgilin olsa rahatlarsın.. neden yok çirkinmisin?
hyr güzelm. asık değilm
aşk olmadan da olur bu işlerrr
"Guzelim"
asgfdsgsdf
sen eğer kızsan ben hiçbişey demiyorum :D
güneş geçmiş başınıza :D
Kizlari sevsen daha mi iyi
Evet :)
***Yüzbaşı***
Yaş tahtaya basiyosun dikkat et kaymasin (lar)
Erkeklerde seni seviyormuş
Yoksa bugun otobuste bana yavsayan sen miydin ;D
sıskosundur dogaldır..
istekli hatun diyorlar buna
valla buda verecek :)
Senin tarafından saldırıya uğramak istiyorum :))
Basina vurmuş ellam :)
adres ver ansızın gelebilrim:D
Abazasın tabikide demkki kızlarda abasa oluyormuş.
Tipik kaşar derim
sen nesin?
Bilmem saf saftrik bişeyim işte
bence tatminsizlikten kaynaklanıyor.
garip bir durum bir sıkıntın olabilir
ne sıkıntısı
br tür psikolojik hastalığın bile olabilir ya da büyüdüğün ortamda ilgi görmemiş olabilirsin baban seni çok takmamış olabilir bunu gibi şeyler
:Dddd haahah
komik mi halim snce gercktn
Net abazasın. Ama bu iyi bişey ya böyle devam.
ergenlik sendromu ergenus geçecek :D
gayet normal bir şey
malesef
Beni sev beniiiii
foto cok tatl
abazasın
PARDON YAVŞAKSIN :)
sen neysin peki sana göre
senin erkek modelin :)
benide sev benide :D
herkız öyle
Abazasın