Diğer Ne işim var ne hayatımda biri var ne arkadaşım var nasıl mutlu olunur ve bu şekilde? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ciddiyim yaş 23 ve çöktüm yani 50 yaşında hissediyorum Güncellemeler+1 yıl Meslek var iş bulamıyorum Güncellemeler+1 yıl Cv verdim çağıran olmadı hiçbir yerden vermediğim yer kalmadı bende şans ş si yok Ne işim var ne hayatımda biri var ne arkadaşım var nasıl mutlu olunur ve bu şekilde? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
serdarbey65 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl sana çok büyük bir merhaba demek istedim yoruluncaya kadar arkadaş olabiliriz bayan:) 0 0 Yorumla
lEdward Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Dönem dönem hissettiğim oluyor yorgunluklar olur önemli olan toparlanıp ayağa kalkabilmek. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu soruda yazdıklarım düzelmezse sence nasıl toparlanıcam ne iş var ne hayatımda biri ne dost? Yorumla lEdward +1 yıl Ne mezunusun öncelikle? Yorumla
sesiigülenadam Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl şu an ki dönemde emin ol herkes o şekilde ve öyle hissediyor ne yazık ki 0 0 Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Kendi kendini bitirmişsin 0 0 Yorumla
Diwing Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 76% +1 yıl Doğru birisiyle arkadaşlık yaparsan mutlu olursun 0 0 Yorumla
THATMAN Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 17,3b cevap paylaştı. Ruh halimi sana vereyim sende bana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
sana çok büyük bir merhaba demek istedim yoruluncaya kadar arkadaş olabiliriz bayan:)
Dönem dönem hissettiğim oluyor yorgunluklar olur önemli olan toparlanıp ayağa kalkabilmek.
Bu soruda yazdıklarım düzelmezse sence nasıl toparlanıcam ne iş var ne hayatımda biri ne dost?
Ne mezunusun öncelikle?
şu an ki dönemde emin ol herkes o şekilde ve öyle hissediyor ne yazık ki
Kendi kendini bitirmişsin
Doğru birisiyle arkadaşlık yaparsan mutlu olursun
Ruh halimi sana vereyim sende bana
Bölüm ne okuyor musun
hobi bulmalısın
nerdensin