Bu aralar bizim maaleyi fareler basmış durumda. .
Sizce nedeni ne
Bir eve birrbolgeye tarlaya bla bla neden fare girer
Sizce nedeni ne
Bir eve birrbolgeye tarlaya bla bla neden fare girer
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha çok kazan dairesi, çatı, bodrum ya da kiler tarzı kullanılmayan yerlerde bulunan fareler havalandırma boşlukları, kanalizasyon sistemleri gibi yerlerden, gıda ihtiyaçlarını karşılamak için evlere girerler. Fareden kurtulmak bu nedenle oldukça önemlidir. Fare ile mücadele için fare ilaçlama firmaları sizlere yardımcı olacaktır. Sonbahar aylarında havaların soğuması ve yağışların başlamasıyla yuvalarına su dolan fare, bu durumdan rahatsız olup da evlere girebilir. Uygun yerlere yuva yapan fare üremelerini de buralar da gerçekleştirir. Geceleri daha çok aktif olan fareler, çıkardıkları tıkırtılar, besinlerin üzerlerine bıraktıkları yuvarlak, siyah pislikler, ya da etraftaki eşyalar kemirilmeleri durumunda kendilerinin ele verirler.
kesinlikle evinizi ve çevrenizi uzmanlar ne zaretinde ilaçlatın çok önemli bir durum inşallah kurtulursunuz bu beladan
uygun yaşam alanı bulan herzcanlı gibi yeterli yiyeceği ve korunağı bulduğu zaman farelerde orda bulunur demekki kedi az sizin mahallede :D
Cevap
5Cevap
Fare bastiysa bir seyden kaciyor demek hazirlikli olun
Nasıl yani
Yani örnek veriyorum su basacaktir kacmistir sel gibi yagmur yagdiysa demek onun gibi seyler dogsl afet
Sizin mahalle uğursuz sanırım
fareye sormak lazım..
kimse zekat vermiyo demekki
Ilk defa duydum
Pislik bölge çok heralde
Yok burasi pis değil geçen yıl akrep basmisti bu sene fare akreplerin önceki sene kedi.. ama hirsizlik cok old icin köpek beslendi ve kediler yok oldu.. bir tuhalik var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar