Güncellemeler
+1 yıl
Yakıt pismis arkadaşlar. Aldığım benzinlikte çok fazla araba olmuyor zaten. 2016 yılında da o benzinlikte alınan yakıt numusine de pis çıkmış ve 2, yıl boyunca sadece otogaz satışı yapilmis.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Shell öyle bir şey yapmaz. Sende bir problem vardır. Ne kadar zevk alıyorsunuz doğruyu bilmeden iftira atmaktan
Katılıyorum, uzun zamandır shell'den alıyorum
Pis yakıtmis işte, ne bicim benzin bu dedi motorcu. 4 yıldır bende bu motor nerde ne arızası olabileceğini biliyorum
Şaşırdım valla, shell'den imkansız öyle bir şey ama sen anlat shell'e durumu karşılar belki
sikayetvar diye bir site var, oraya yazıyorsun Shell etiketiyle, 30 dk ya kalmaz arıyorlar seni hemen ilgileniyorlar.
Senin depo pis olur shell pis yakıt vermez. Bu kadar cahilmisin? Shell hayatta böyle bir şeye izin vermez
ola bilir off bunlara allah insaf versin prensesimi cildirtiyolar😠
Ben almam mesela o firmadan türkiyede dünyanın en kaliteli yakıtını satan firma opettir.
Onlara sakin bisey deme direk shell merkezi ara denetime gelirler aninda. Ama ilk basta onlara bisey dersen onlem alirlar. Yakit fisinide kaybetme
Shel lık birşey yoktur hatta hiç sanmıyorum başka bı sıkıntı var onda yürürken motor arza devamlı mi yanıyor yanıp sönüyor mu?
Öncesinde farklı bi yerden aldı isen onun lçkalıntıları da olabilir. İstasyonlar sürekli denetimden geçiyor. Gölge müşteri bile gönderiyorlar
Yakıt değilde depoda pislik olabilir veya filitre değişmelidir.
Bunu raporla ve tazminat ac
Ne alaka pistir diyincr pis mi oluyo
Aa böyle bişeyi ilk defa duydum. İlginçmiş
Pis değildir inanmam
Motorun bozuktur
Yanlışlık vardır