Şlaaak bir kere vuracaksın aklı başına gelmedi mi şaaak bi kere daha hala mı aklı başında değil şaaak şaaak 4 kez vuracan şaaak diye aklı hala başına gelmediyse bir kere daha şaaak
BDSM, rızaya bağlı olarak fiziksel güç ve baskı kullanılarak duygusal uyarımın sağlandığı ve fantezi olarak baskın rolün oynandığı bir cinsel tercih ve yaşam tarzıdır.
BDSM’nin ilk harfi olan B, bondage (bağlama) kavramını simgeliyor. İkinci harf olan D, discipline (disiplin) ve dominance (hakimiyet) kelimelerini anlatıyor. Üçüncü harf olan S, submission (teslim, boyun eğme) ve sadizm anlamlarını taşıyor. Dördüncü harf olan M ise mazoşizm anlamına geliyor.
BDSM nedir sorusunu cevaplayarak başlayalım. BDSM, rızaya bağlı olarak fiziksel güç ve baskı kullanılarak duygusal uyarımın sağlandığı ve fantezi olarak baskın rolün oynandığı bir cinsel tercih ve yaşam tarzıdır. Şu anda “BDSM açılımı nedir?” diye merak ediyor olmalısınız, hemen anlatalım… BDSM, dört farklı kelimenin baş harflerinden oluşur. BDSM’nin ilk harfi olan B, bondage (bağlama) kavramını simgeliyor. İkinci harf olan D, discipline (disiplin) ve dominance (hakimiyet) kelimelerini anlatıyor. Üçüncü harf olan S, submission (teslim, boyun eğme) ve sadizm anlamlarını taşıyor. Dördüncü harf olan M ise mazoşizm anlamına geliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yatakta partnerimi kırbaçlamak için kullanırım ben 😂
Ahh Bee Keşke Beni de Beyaz gömleğimin üstünden Sırtımı ve göğsümü kırbaçlasa haşlasa beni
Bdsmde en sehvetini tatmin eden acılı ama seksi çok iyi yansitan obje
Beni sırtımdan kırbaçla mısın ☺️☺️
Bende isterim
😂😂
Rüzgar fetihişine heyecan mı katacan rüzgarda kırbaç mı sallayacan shsh
Bu çok anlamsız olur 😂😂
Senin gibi geniş gömleği giyip rüzgarın dalgalandırmasını çok güzel sanan aslında iğrenç görünen tipleri dövmek için
Ama o kadar çok zevk veriyo ki o gömleğimin vücudumda dalgalanması
😂 sana myle geliyordur ama görünüş sıfır
Gömleğim dalgalanıp Sırtıma sırtıma vurması dan haz alıyorum ☺️☺️
Şlaaak bir kere vuracaksın aklı başına gelmedi mi şaaak bi kere daha hala mı aklı başında değil şaaak şaaak 4 kez vuracan şaaak diye aklı hala başına gelmediyse bir kere daha şaaak
Kime 😂😂😂
Kime istersen
Beni Beyaz gömleğimin üstünden Sırtımdan Kırbaçlarmısın
Hayır
Neden 😂😂
Hayvanlar için kullanılır. Acı ile hayvanın daha hızlı hareket etmesi sağlanır ama tamamen insanlık dışı bir uygulama.
Işte dağdan inen son adamlara internet vermicen kardeşim vermicen a bu cikiyor işte
Ne alaka neden öyle dedin ki
Bilmiyorum ne işe yaradığını ve beni sorularına davet etme bu son olsun
Yürü git lan ozaman dangalak
Sensin dangalak şizofren hastası
Seni Kırbaçlamak lazım asas sırtına sırtına vurmak lazım
Harbi hastasın sen, ruh hastası şizofren. d
😂😂😂😂
Ata biberken kırbaçla vuruyorlar ki hızlı gitsin ama ben hayvanı öyle vurmaya karşıyım
☺️☺️☺️
Sapıkları falakaya yatırmak için..
Ciddimisin
En azından ben olsaydım o amaç için kullanirdim
☺️☺️
BDSM yaz , bu tür ilişkilerdeki aksesuarlardan bir tanesi
Bdsm ne söylesene
BDSM, rızaya bağlı olarak fiziksel güç ve baskı kullanılarak duygusal uyarımın sağlandığı ve fantezi olarak baskın rolün oynandığı bir cinsel tercih ve yaşam tarzıdır.
BDSM’nin ilk harfi olan B, bondage (bağlama) kavramını simgeliyor. İkinci harf olan D, discipline (disiplin) ve dominance (hakimiyet) kelimelerini anlatıyor. Üçüncü harf olan S, submission (teslim, boyun eğme) ve sadizm anlamlarını taşıyor. Dördüncü harf olan M ise mazoşizm anlamına geliyor.
Vaaayy😂😂
Şeriatta kullanırlar adaletin yeri buydu yatırın kırbaca 100 kırbaçla cezalandırılmıştır
mmm şaplaklamak içindir hocam
😂😂😂 Kimi
...
Senin gibi insanları dövmeye yarıyor 😂
Benim gibi ne demek yani 😂
Rüzgarı sevenleri
☺️☺️
Halay cekerken salladigimiz mendilin aslı kırbaçtır
Kanka bdsm de az kullanmadım bide acısı fena
Bdsm ne kanka bide sen nasıl ve nerde kullandın
Kanka googlea yaz anlamı çıkar
Peki kanka sen nasıl kullandın acısını nerden biliyosun
Kanka çünki ya üstümde kullandırttım kırbaçlandım sence kırbaç yemeden acısını nerden bilitim
Seni kırbaçlamak icin🤣🤣🤣🤣
Beni beyaz gömleğimin üstünden Sırtımı Kırbaçlarmısın
Senin gibi avrat hasanları dövmeye
Anlamadım
Siktirolgit başımdan benim
Niye öyle diyosun lan
Lan deme lan bana
@Gamzekusdemirrr 😂😂 cok iyi anliyorum seni
Lan ki sin sen ki sana lan demicem canım kardeşim
Asas seni Kırbaçlamak lazım Sırtından
@CnS-Cansum35 bıktım bu çocuktan artık
Sen git kendini kırbaçla Çakal
@Gamzekusdemirrr hic birşey anlatamasin cahil adama boşver cok var burda onlardan
@CnS-Cansum35 bu çocuğu ruh sağlığına yatrp tedavi ettirecem lanet olsun bütün masraflarını da babamın hayrına ben karşılarım
Hahahaha 😂😂😂
@Gamzekusdemirrr büyük sevab işlersin ama kimseye zarari yokki zavallinin teki ☺
@CnS-Cansum35 zavallı bir yaratık
@Gamzekusdemirrr allah kurtarsin
@CnS-Cansum35 aminnn
Kim zavallı?
Kim zavallı diye soran
Azını topla
Bilmiyorm
Cidden bilmiyomusun
Sapıklara kirbaç vura vura adam olmaları sağlanır
😂😂
ustasının elinde harika sesler çıkaran oyuncak
😂😂😂 Sen güzel şaklatabikir misin kırbacı
Ben genelde saklattiririm
Benim Beyaz gömleğimin üstünden Sırtıma sırtıma vurur musun
Sana niye vuruyim arkadas
Bilmem canım kırbaçlanmak İstiyo belki de
...
Genelde sekste kullanılır
@selinnyılmazzz sever misin
adamı baya iyi sünnet etiren bir alet
Binek hayvanlarda kullanılır yürümesi için
Severizz , at terbiye eder
Bdsm sevenler kullanır
Bdsm ne
Sert seks sevenler yani
Seksde nasıl kullanılıyo ki
Kanka o kadar bilmiyorum
Eşim olsa üzerinde deneyeceğim ilk şey
seks yaparken kullanılır
Eşim severek öğretir ne işe yaradığını
esin mi
@deliadaam evet at terbiyecisidir kendisi
bunu iyi terbiye eder
Imm şey şimdi söyliyecem neysr😂
Söyle de aydınlanalım ;) @birdycathii
Söyle bakalım 😂
@Arazzaras sen karanlikta kal😅
Söylesene bana
Karanlık korkutucu 😜😜
@Arazzaras hic te bile çok cekici😂
Aklın fikrin çekme itme ayıp @birdycathii
@Arazzaras ceheneme benimle gelmiyeceksen günahlarim seni alakadar etmez😏
Günah vr ayıp başka şeyler ;)
Piliç kızartmaya
Anlamadım
😂
Söylesene ama 😂😂
Şlap şlap😂
Üff anlatsana Adam gibi 😂😂
Üffff aman neyini anlatcam delimi ne ya
Açıkca söylemiyorsun ki ama
...
Denemedimm 😂😂
Benim bedenimde denemek istermisin
Sen deniycen ben mi 😂😂
Sen nasıl istersen
bdsm in vazgecilmezi
Nedir bu Bdsm yaa
BDSM nedir sorusunu cevaplayarak başlayalım. BDSM, rızaya bağlı olarak fiziksel güç ve baskı kullanılarak duygusal uyarımın sağlandığı ve fantezi olarak baskın rolün oynandığı bir cinsel tercih ve yaşam tarzıdır. Şu anda “BDSM açılımı nedir?” diye merak ediyor olmalısınız, hemen anlatalım… BDSM, dört farklı kelimenin baş harflerinden oluşur. BDSM’nin ilk harfi olan B, bondage (bağlama) kavramını simgeliyor. İkinci harf olan D, discipline (disiplin) ve dominance (hakimiyet) kelimelerini anlatıyor. Üçüncü harf olan S, submission (teslim, boyun eğme) ve sadizm anlamlarını taşıyor. Dördüncü harf olan M ise mazoşizm anlamına geliyor.
Vaayyy 😂😂😂
BDSM.