Diğer Rüyamda duş aldığım yerde bir erkeğin beni izlediğini gördüm? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu ne demek acaba? Üzerine bağırdım kapıyı kapat diye. Kapıyı kapatıyordum o yine açıyordu. Çok utançvericiydi ya. Iyi ki rüyaymış Güncellemeler+1 yıl Bu tür rüyaları çok nadiren görürüm. Parmakla sayılacak kadar az yani. Bu gün gördüm nedense Rüyamda duş aldığım yerde bir erkeğin beni izlediğini gördüm? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Fight4forHonor Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Rüyada bile mi kiziyorsun bagiriyorsun cagiriyorsun 😂😂 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Hayır bağırmıyorum Yorumla Fight4forHonor +1 yıl Yazdigini oku istersen 😂 Yorumla Fight4forHonor +1 yıl Birçok nedeni olur bunun Yorumla Soran +1 yıl Rüyada bagiriyorum ama evdekilere sorduğumda sesin çıkmıyor sessizsin diyorlar Yorumla Fight4forHonor +1 yıl Ya oyle tabi istek atma imkanin varsa diyeceklerim var burdan diyemem kaldirilabilir Yorumla
NeyyMıstafamNeyy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Offff ne rüyaymış öyle uykunda fantezinin dibine vurdun broo 0 0 Yorumla
sizisefiyom Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl AŞKO SANA KÖTÜ BİR HABERİM VAR rüya da her hangi bir şekilde cinselhizm ile alakalı şeyler görüyorsan kesinlikle cinler sana bulaşıyor benden söylemesi 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Sadece bu gün gördüm. Sık sık görmem Yorumla sizisefiyom +1 yıl Tam işte iki hafta önceden haber veriyorlar böyle şeylerle Yorumla Soran +1 yıl Oha korkmaya başladım Yorumla sizisefiyom +1 yıl Ya korkma da fazla anlamıyorum dediğim gibi bilen birine sor böyle şeyleri cinci hocalardan bahsetmiyorum Yorumla SSvermiştim +1 yıl uydurma shgsjsdh hahaha Yorumla sizisefiyom +1 yıl Ne uydurması yar* * git araştır Yorumla Soran +1 yıl Cinler bana ne yapabilir ki? En azından korkutabilir. Peki onlardan kurtulmam için ne yapmalıyım? Yorumla sizisefiyom +1 yıl Aşko sen iyisi mi bulaşma hiç hani korkma yeter Yorumla SSvermiştim +1 yıl hahaha trolse komik değilse daha da komik Yorumla sizisefiyom +1 yıl Kanka ben satanistim Müslümanlarda öyle diye biliyorum eğer Müslümansan benden daha iyi bilirsin bir şey demedik 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Ben deistim Yorumla sizisefiyom +1 yıl Deistleri seviyorum Protestan Bi arkadaşım var o yüzden Yorumla KaraKaplıKitap +1 yıl Bacım inanma sen buna😂😂 iyi trollemiş😂Deistsen cinden niye korkuyorsun o da garipmiş.😅😅 Yorumla SSvermiştim +1 yıl deistle protestanlığın ne alakası var 😅😂😂 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı. İşin doğrusu çok insanın izlenme fantezisi vardır. Korkunç olsa da. 0 0 Yorumla
kssdelisioglann Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bı de erkek tarafından bakmak lazım 😅 bu kadar mıydı rüya 🤔 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet öylece kapıyı açıp izliyordu mal gibi. Yorumla kssdelisioglann +1 yıl De mi insan mal gibi izler mı bi sorar sırtını sürteyim mi diye 😅 Yorumla
garipinsanoldum Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Knka elden gidecek sin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tüm gün evde oturuyorum zaten. Evde başıma kötü birşey gelmez Yorumla garipinsanoldum +1 yıl Bilemem yâda libidon yuksek Yorumla
karlıdağ38 Takip Et Xper 5 Yaş: 46 +1 yıl Duş alırken peştemal kullanıyor musun? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayir Yorumla karlıdağ38 +1 yıl Çıplak banyo yapılmaz Yorumla Soran +1 yıl Neden? Çarşafla mi duş alacaz? Çiplak yapilir işte Yorumla karlıdağ38 +1 yıl Islamda öyle gerisini bilemem Yorumla
MilitaristAteist Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl İzlesin, n'olacak? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aklını mı kaçırdın? Normal hayatta duş alırken içeri annemi bile almıyorum Yorumla
S8484 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 97% +1 yıl hade ya 0 7 Yorumla S8484 +1 yıl güzelliğinden etkilenen oldu mu Yorumla Soran +1 yıl Evet herkes çok güzelsin diyor Yorumla S8484 +1 yıl boy önemlibirde benim demem.. Yorumla Soran +1 yıl Boyum 170 Yorumla S8484 +1 yıl iyisin o zaman Yorumla S8484 +1 yıl kemikli misin Yorumla S8484 +1 yıl ciddi dedim Yorumla
Blackg903 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 409 cevap paylaştı. Arada olur böyle şeyler 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ruyalanmissin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Rüyada bile mi kiziyorsun bagiriyorsun cagiriyorsun 😂😂
Hayır bağırmıyorum
Yazdigini oku istersen 😂
Birçok nedeni olur bunun
Rüyada bagiriyorum ama evdekilere sorduğumda sesin çıkmıyor sessizsin diyorlar
Ya oyle tabi istek atma imkanin varsa diyeceklerim var burdan diyemem kaldirilabilir
Offff ne rüyaymış öyle uykunda fantezinin dibine vurdun broo
AŞKO SANA KÖTÜ BİR HABERİM VAR rüya da her hangi bir şekilde cinselhizm ile alakalı şeyler görüyorsan kesinlikle cinler sana bulaşıyor benden söylemesi
Sadece bu gün gördüm. Sık sık görmem
Tam işte iki hafta önceden haber veriyorlar böyle şeylerle
Oha korkmaya başladım
Ya korkma da fazla anlamıyorum dediğim gibi bilen birine sor böyle şeyleri cinci hocalardan bahsetmiyorum
uydurma shgsjsdh hahaha
Ne uydurması yar* * git araştır
Cinler bana ne yapabilir ki? En azından korkutabilir. Peki onlardan kurtulmam için ne yapmalıyım?
Aşko sen iyisi mi bulaşma hiç hani korkma yeter
hahaha trolse komik değilse daha da komik
Kanka ben satanistim Müslümanlarda öyle diye biliyorum eğer Müslümansan benden daha iyi bilirsin bir şey demedik 🙂
Ben deistim
Deistleri seviyorum Protestan Bi arkadaşım var o yüzden
Bacım inanma sen buna😂😂 iyi trollemiş😂
Deistsen cinden niye korkuyorsun o da garipmiş.😅😅
deistle protestanlığın ne alakası var 😅😂😂
İşin doğrusu çok insanın izlenme fantezisi vardır. Korkunç olsa da.
Bı de erkek tarafından bakmak lazım 😅 bu kadar mıydı rüya 🤔
Evet öylece kapıyı açıp izliyordu mal gibi.
De mi insan mal gibi izler mı bi sorar sırtını sürteyim mi diye 😅
Knka elden gidecek sin
Tüm gün evde oturuyorum zaten. Evde başıma kötü birşey gelmez
Bilemem yâda libidon yuksek
Dikkat et başına gelmesin
Geçmiş olsun soğuk su iç 😄
Sabunla kovalardim ben olsam
Ahahaha 😁😁
Bilinçaltın işte bunlar hep
Duş alırken peştemal kullanıyor musun?
Hayir
Çıplak banyo yapılmaz