Rüyamda bir adam gördüm?

Birkaç haftadır rüyalarımı süsleyen biri var. Aslında gerçekte bir yerlerde görmediğimden adım kadar eminim çünkü bu dünyada o kadar saf, temiz kalpli, görünüşü kadar mükemmel birinin var olduğunu sanmıyorum. Yüzü çok olgun ve sert, hatta duvar gibi. Çok derin, kadife gibi bir sesi var sanki hipnoz etmek istermiş gibi. Rüyalarımda onunla buluştuğumda istediğim her şeyi yapabiliyorum. Sinemaya gidiyoruz, el ele sokaklarda yürüyoruz, ara sıra kavga ediyoruz ama sonu tatlı bir öpücükle bitiyor. Bazen adını sayıkladığım bile oluyor, annem bana "o kim?" diye sorduğunda bir şeyler uyduruyorum. En büyük yara'm sevdiğim adamın gerçek olmaması. "Sevdiğim" diyorum, çünkü rüya bile olsa onun yanında bu kadar farklı hissetmemin başka açıklaması olamaz. Sanki rüya değil de gerçekmiş gibi. Bazen koltukta beraber film izliyoruz, ben omzunda uyuyakalıyorum ve uyandığımda rüya'm bitiyor ya sanki uyumadan önce gerçekten onun omzunda uyumuşum da beni evime, yatağıma bırakmış, sonra gitmiş gibi hissediyorum. Unutmaya çalıştım, olmadı. Hala rüyalarıma giriyor dünyamı renklendiriyor, "benim dünyamı". Kısacası, bu normal mi? Çok uzattım biliyorum ama gerçekten ne hissettiğimi anlamınızı istedim. Delirdiğimi düşünüyorum bazen. İnsan bir rüyaya aşık olur mu?

Güncellemeler
+1 yıl
Neredeyse 2-3 ay oluyor, uyandıktan sonra gerçeği idrak ettiğimde gözlerim doluyor kendimi berbat hissediyorum, bunu nasıl aşabilirim? Daha önce kimseyi sevmedim, kimsenin eli elime değmedi. Ben daha önce kimsenin bu kadar gerçek olmasını istemedim.
Rüyamda bir adam gördüm?