Hayır , ben saatlerimi harcıyorum spora onun için oda gitsin biraz spor yapsın bir kere kadında karın kası ve adonis olması lazım o ne öyle göbekli göbekli sonra yabancı kızlar niye daha çok rağbet görüyo , deli gibi spor yapmışlar karın kasları adonisleri var ne güzel.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyle diyorsun yani?
https://i.hizliresim.com/aP389Q.jpg
Hayır kalsın ben nasıl spor yapıp fiziğimi düzeltiyorsam saatlerce çalışıyorsam öyle biriyle sevgili olayım diye değil karşılıklı bu işler o da spor yapsın ayıp yemin ediyorum..12 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar da değil ya
- +1 yıl
Yok kilolular arasında fiziği iyi gene en azından simitleri yok öyle abartılı balık etli denebilir ama tarzım değil..
Diğer konusunda 357 cevap paylaştı. kimse kimseye bayılmıor acık ve net bende kılosu olan bı ınsanım ama burada olmam dıyenlerın coguna kılolu ve cırkınler bıle bakmaz okadar kıloluyum ama buqune kadar kımse bana cırkınsın demedı
15 Yorumla
Soran+1 yılsen kiloluya benzemiyosun bence
Soran+1 yılkaç kilosun ki :)
- +1 yıl
O çirkinsin demeyenler abazan, nefes alsin yeter diyenler. Burdaki iltifat eden olur diyenlerin % 95i de yokluktan tipsizlikten diyor yakışıklı, kendine bakan, biraz spor yapmış kaslı bir erkek para versen birliktr olmaz kilolu kızlarla. Ben 60 kilonun üstünde ne kızları reddettim yüzleri çok güzel ama göbeği kacasi yağ bağlamış. Kız dediğin sıkı biçimli olacak. Balik etli severim diyenler evlendikten 1-2 yıl sonra gözü dışarda kalip aldatmaya basliyor. Kadın 25 yaşından sonra zaten genetik olarak çökmeye kilo almaya meyilli kilolu olan birisi daha da berbat olur. Iyi bir cinsel tat almayan hiçbir erkek disarda gördüğü çıtırlara bakmiyorum demez.
Kızlar bunlar Sprite'in acı gerceklerlerine benzedi ama durum böyle. Devir rekabet devri. Ne kadar iyisin o kadar iyilerlesin. Hadi ben kaçar. :)
bende fazlalıkları olan bir insanım çirkinsin diyen hiç olmadı mühim olan bence yüz ve iç güzellik o ikisi olduktan sonra gerisi hallolur bence :))
12 Yorumla
Soran+1 yılbenide beğenirler ama işte kiloya takıntı var biraz :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Kilolu derken balık etli misali diyorsan zaten ben balık etli severim ama çok çok kilolu da hoş olmuyor ya. s
113 Yorumla
Soran+1 yılçok değil ama senin dediğin nasıl mesela resim falan atabilir misin örnek için :D
Soran+1 yılgaleri8.uludagsozluk.com/.../...dernegi_558025.jpg böyle midir dediğin :D
Soran+1 yılohaa hadi canım :D
Soran+1 yılbu resimdeki de biraz balık etliden fazla sanki ya :D
Soran+1 yılbalık etli dediğin böyleyse çok çok kilolu dediğin nasıl acaba :D
Soran+1 yılo zaman ben balık etli grubuna giriyorum heralde :D
Soran+1 yılheheh saol :D
balık etlilerin ayrı bir çekiciliği vardır. biline !! :D
11 Yorumla
Soran+1 yılpekii :D
- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılolur olur moruk yaa neden olmasın hatun kişi sempatiktir bıcır bıcır konuşuyordur falandır filandır yavv işte uzun lafın kısası göğğünümüzü çalmıştır olmuşuzdur yaniii.. ^_^ ben şunu bilir şunu söylerim bu dünya da herşey olur be pembiş.. ^_^
20 Yorumla
+1 yılSimdi kate upton da kilolu kilodan kastin nedir zaten kiz dedigin az ele avuca gelecek oyle manken vucutlu kizi napalim zaten elalem bakar surekli sikinti olur hafif kilo iyidir
10 Yorumla
+1 yılÇok özel bir kalbi yoksa kilolu bir hatun doğal olarak ilgimi çekmez. Ancak kilolu olmaktan daha önemli olan şey vücudun sıkı olup olmamasıdır. Zayıf da olsa kilolu da olsa sarkmış bir vücut iticidir.
10 YorumlaOrtak yanlarımız varsa bir araya gelince sıkılmadan güzel vakit geçiriyosam görüntüsü önemli olmaz benim için. Kilo gelip geçici şeyler ama kalıcı özelliklerimizin uyuşması en önemli olan şey
10 Yorumlaobez durumunda değil de balık etliyse olur tabi neden olmasın
12 Yorumla
Soran+1 yılobez değil
+1 yılEvet olurum çünkü kilolu Zayıf diye asla ayırt etmem kalbi bana lazım kilosu değil
22 Yorumla
Soran+1 yılkeşke herkes senin gibi olsa
- +1 yıl
Keşke ;1)
Kilo. muhim değil guzelse olur cok. muhimse zayiflamasina yardimci olurum ama guzellik insanlik onemli
20 Yorumlakesinlikle olurum tabiki ekiler neder yemekte salça kadında kalça olmalı :)) kiloku olmaı sıkıntı deyil yeterki sevmeyi sevilmeninde kıymetini bilen biri olsun:)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki hatta aksine özellikle balık etli tabir edebileceğimizden biraz daha fazla kilolu (abartı olmamak şartıyla) ilgimi çeker benim...
17 Yorumla
Soran+1 yılresimle bir örnek atabilir misin
Cevap sahibi+1 yılwww.google.com.tr/search biraz daha fazlası da olabilir..
Soran+1 yılevet resimdeki iyiymiş
Cevap sahibi+1 yılTadindan yenmez bence.. zayif olanlardan hoslanmam ben. Kilolu olmali.. sen kac kilosun?
Soran+1 yıl75 :d
Cevap sahibi+1 yılTanışmak istermisin ;)
Cevap sahibi+1 yılburdamısın?
Gizli Üye(36-45)+1 yılKilosu nasıl benzer bir resim yok mu paylaşabileceğin?
13 Yorumla
Soran+1 yılgaleri8.uludagsozluk.com/.../...dernegi_558019.jpg böyle bişey ama göbek var biraz
Cevap sahibi+1 yılBence kilolu görünmüyor bu.
Kilolu dediğin baldır baldır et olan, obezimsi gibi bir şeydir kilolu.
Bu normal irimsi ama bence olumsuz değil.
Dert etme.
Fakat fit bir görünüme sahip olmak istiorsan göbek var diyorsun spor yaparsın.
Soran+1 yıltamam teşekkürler
Kilolu derken böyle çook aşırı değilse neden olmasın öyle insanlar varki ağzı laf yapıyor diye kanım ısınıyor
10 Yorumla
+1 yılya kilolu olmak cirkin olmak degilki kilo verilir ama güzellik cirkinlik görecelidir.
10 Yorumla
+1 yılbende erkeğim ve kiloluyum hiç kimsenin ne dediğide umrumda bile değil vakti gelen evlenir gider bu kadar basit canını sıkma böyle şeyler için :)
10 YorumlaFark etmez kalbi güzel olsun yeter (fazla aşırı olmasın yeter)
24 Yorumla
Soran+1 yılen fazla ne kadar olabilir mesela? resimle örnek göstersen güzel olur :)
Soran+1 yıltamam da 90 şişman olmuyomu :)
Hatun dediğin, ona dokununca eline kemik gelmeyecek vesselam...
10 YorumlaBalık etli biriyle olabilir ama fazla kilolu biriyle olmaz sanırım.
10 YorumlaÖnemli olan kilosu değil ki, biz evlendikten sonra da kilo alabilir. Önemli olan akıl güzelliği kalp güzelliği
10 Yorumlainsana insan oldugu için deger verip öyle bakmak gerek
20 Yorumla- Diğer konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılOlunur Tabiki Kilon İçin Seni Sevicekse Hiç Sevmesin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnekadar kilolu ve kilo sebebi hastalik mi bu onemli , ben severim hatta kendim zayiflatirim isterse
18 Yorumla
Soran+1 yılhayır hastalık değil
Cevap sahibi+1 yılhmm oncelikle hoslanmissam kilosuna bakmam zaten ama hem tombullar cok tatli olur bence :) her konuda anladin sen onu :) eger kendisi kilosu hosuna gitmiyorsa ona yemek yedirmeye fırsat vermem :)
Soran+1 yılaç bırakıp öldürcek misin kızı :)
Cevap sahibi+1 yılbenle takılanın aklına yemek bile gelmez emin ol :)
Soran+1 yıluu çok iddialıyız :D
Cevap sahibi+1 yılcok mu iddali oldu acaba :))
Soran+1 yılyani :)
Cevap sahibi+1 yılama bizde boş adam deiliz hakkını veririz yani her turlu havada karada :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkiloluların yüzü güzel olur diye bir şey yok, yüzleri gergin olduğu için kırışmıyor ve bebeksi bir görünüm kazanıyor. yani kısacası hafif balık etliden fazlasıyla olamam.
02 Yorumla
Soran+1 yılresimli örnek?
Cevap sahibi+1 yılgaleri2.uludagsozluk.com/.../...%C4%9Fi_443807.jpg bu kadar kilolu en fazla
hem güzel hem kilolu. burası okeyde iç güzelliği nasıl acaba?
10 Yorumla
+1 yılkilolu hatunlar hep sevimli gelmiştir bana, yüzleri çok güzel olur genelde de,
10 Yorumladış güzelliği değil iç güzelliği önemli benım için ben sevgili olurdum
10 Yorumla
+1 yılOlurum ama kilo derken sınır ne kadar mesela asıl olan kafa uyuşması bence kilo felan hikaye
10 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmayım ama olmazdım heralde. Aksine ince, zayıf kızlar daha hoşuma gidiyor.
00 Yorumla- Diğer konusunda 838 cevap paylaştı.
+1 yıl#Kiloluların yüzleri genelde güzel olur neden kaynaklanıyosa olmam bu arada
02 Yorumla
Soran+1 yılgergin olduğu için heralde
- +1 yıl
#Olabilir
zayıflarmısın peki? düşünüyormusun
19 Yorumla
Soran+1 yılyapabilsem :D
Soran+1 yılnefsime hakim olamıyorumki :D
Soran+1 yılbugünden sonra başlıyım ozaman :D ya da yarından sonra mı başlasam
Soran+1 yılbakalım artık olur inşallah bu sefer :)
Soran+1 yılİnşallah :)
Diğer konusunda 392 cevap paylaştı. Isterse dunya güzeli olsun kilo milo farketmez. Kalbi zayıf olanlardan daha cok çekinmek lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılewetttttt. ben kaçıncı sıradayım? hangi gün gelir sıra bana tatlım? ;)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılvalla tecrübemle sabit kilolular kadar zevk veren yok bana harika mikişilio. off yine sertleştim sen kiloluyum deyince
Soran+1 yılne sırası?
+1 yılbir kere yaptım bu hatayı tövbe ama zevkler tartışılmaz
00 Yorumla
+1 yılben olmam. öünkü kilolu bir bayanın güzel olacağını düşünmüyorum
00 YorumlaKanka gel diyete baslayalim bende arkadaş ariyorum zaten tabi istersen
02 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi olur :D
+1 yılMaalesef kilolu veya balık etli kişiler bir zamn sonra daha fazla kilo alıyorlar her zaman fit biri tercihimdir
00 YorumlaBenim tercihim kilolu zaten.
12 Yorumla
Soran+1 yılneden
evet olurum hatta hoşuma bile ğider.
12 Yorumla
Soran+1 yılneden hoşuna gider peki
Gizli Üye(30-35)+1 yıloyyşş yerim onun tombis yanaklarını benn <3 :)
12 Yorumla
Soran+1 yılhahah :D
Cevap sahibi+1 yılbir şartla sevgili olurum bana hergün o tombiş yanaklarını ısırttıracak :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani kilosu o kadar önemli değil aslında..
12 Yorumla
Soran+1 yılherkes öyle düşünmüyor malesef
Cevap sahibi+1 yılBenim için kilo biraz daha arka planda. Fiziksel görünüşten daha önemli şeyler var.
Diğer konusunda 686 cevap paylaştı. Seni kilona göre sevecekse hiç sevmesin!
10 YorumlaAnlayisli olsun, tatli dilli olsun, insan olsun yeter
00 YorumlaDışı değil güzelim kalbi önemli karakteri önemli.
10 YorumlaGözler güzelse neden olmasın?
10 YorumlaDiğer konusunda 10,7b cevap paylaştı. Tabii ki neden olmasin.
10 Yorumlabenim sevgilim kilolu ama kalbi güzel yeter bana
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe kadar kilolu kaç kilo
16 Yorumla
Soran+1 yıl70lerde falan
Cevap sahibi+1 yıl7 boy kac
Cevap sahibi+1 yıl70 kilomu ki bence değil.
Soran+1 yıl175
Cevap sahibi+1 yıl70 kilodan fazla olan biriyle olmuştum. Senin boya 70 normal bence. tanisalimmi.
Cevap sahibi+1 yılKiz
- Diğer konusunda 645 cevap paylaştı.
+1 yılNiye olmayım kilolu kız ınsan deılmı?
01 Yorumla
Soran+1 yılinsanların zihniyeti kilolu biriyle çıkmam olunca
Diğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. Çok kikoluysa asla.. Biraz balık eti belki.
00 Yorumla
+1 yılboyun ve kilon kaç?
12 Yorumla
Soran+1 yıl175- 75
- +1 yıl
balık etlisin takma kafana
+1 yılEvet seviyorsam olurum. Oda bir insan çünkü :)
10 Yorumlasevdikten sonra kilolu zayıf farketmez
10 YorumlaBeğeniyorsam neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılNeden olmasın önemli olan huy
10 YorumlaDiğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. eğer sevmişsem olurum tabi
10 Yorumla- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim bile.
12 Yorumla
Soran+1 yılseviyosun yani :D
- +1 yıl
Tabiki. :)
aşık olduysam gerisi hikayeee
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlunur ama ici guzel olmasi lazm
10 Yorumla
+1 yılİstemem, sebebi de çok pis kokarlar.
00 Yorumla
+1 yılkilolu ama güzel biri varda bizmi görmedik acaba
011 Yorumla
Soran+1 yılkilolu olup güzel olan çok var
- +1 yıl
güzellik görecelidir o yüzden bana güzel gelmiyolar ne yazık ki
- +1 yıl
sen kilolu ama güzelmisin :D
Soran+1 yılçok aşırı kilolu değilim ama beğenirler yüzümü falan :D
- +1 yıl
akrabalarmı güzelsin diyor yoksa abaza erkeklermi :D
Soran+1 yılçoğu kişi :D
- +1 yıl
boy ve kilon kaç
Soran+1 yıl175 75
- +1 yıl
boyun iyi kilo fazla spor yapmaya üşeniyomusun bende kiloluydum spora bir başladım artık sporsuz yyapamıyorum şimdi tatildeyim tatil sonrası dövüş sporuna kick boksa başlıyacam
Soran+1 yılhemde çok üşeniyorum :D
- +1 yıl
işte o yüzden kilo alıyosun :D başlayınca ama öyle olmuyor orda bir çevren oluyor hocalarla muhabbet falan sana gaz veriyolar zayıflamışsın falan diye çok eğlenceli yani ayrıca yemektende kısmana gerek yok
- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat