Bir gün Temel, Dursun ve İdris denize gitmeye karar verirler. Denizin kenarına varırlar ama içlerinden yüzme bilen yoktur. Temel, "Denize girsek mi?" diye sorar. Dursun, "Girelim ama boğulmayalım," der. İdris, "Ben yüzme biliyorum, sizi kurtarırım," der.
Üçü denize atlar ama Temel ve Dursun boğulmaya başlar. İdris hemen bağırır: "Temel, Dursun, ayaklar yere değiyor mu?" Temel ve Dursun, "Evet, değiyor," diye cevap verir. İdris, "O zaman yüzmeyin, yürüyün!" der.
Temel ile Komiser iyi arkadaşlardır. Komiser Temel'e dert yanar, ula herçes cezup tozayır ben tatile cidemeyrum. Aralarında şöyle bir diyalog geçer -Ula niyeçi sen de cez dolaş -Karakolu kime bırakacağum -Bağa bırak ben zaten bütün gün seninleyum işleri bileyrum daa idare ederim bikaç cün -Ula doğru diysun, bi kaç cün alayum Fadimeyu da cideyum
Komiser tatile gitmiştir ara sıra arayıp vukuat var mı diye sorar
Bu sırada karakola yabancı uyruklu turist bir kadın getirilir.
Temel sorar bu kadını niye cetürdünüz, polis cevap verir efendim tecavüze uğramış ifadesini almak üzere getirildi
Demem kadına adun nee diye sorar, kadın Anna diye cevaplar. Temel tekrar sorar bacım ananı babanı sormayrum adın ne adınn Kadın tekrar eder "Anna" Temel sinirlenip memuru çağırır
Ula uşağum habu karuya söyle adam cibi cevap versun darlandum ha burayaa.
Polis memuru cevap verir, efendim kendisi Rus uyruklu ismi Anna
Temel; Ha buğu baştan deseğuze uşaklar iki saattir uğraşıyruk burda daa
Sinderella baloya hazırlanıyormuş, iyilik perisi de ona yardım ediyormuş, saç baş elbise falan.. yalnız bir sorun daha varmış, sinderella adet olmuş. Peri de bal kabağına sihirli çubuğuyla dokunmuş ve kabak tampona dönüşmüş, sinderellaya veririken; - sakın unutma saat tam on ikide her şey eski haline dönecek)))))