Arkadaşlar herkese merhaba bende sizinle tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Bugün ameliyatımın 5. Günü o kadar çok ameliyat videosu izledim ki size anlatmam mümkün değil bu sürece çok hazırlıklıydim. Öncelikle gerçekten burun ameliyatı korkulacak bir şey değil! Kesinlikle ağrı hissetmiyorsunuz sadece ilk iki gün sizlamalar oluyor fakat ağrı kesici ile halledilir sızlamalar. Ben bu süreçte kafamda 5 adet doktor belirledim. Fakat en son sevgili doktorum Cemal Hacı beyde karar verdim. İyikide kendisi benim doktorum. O kadar naif o kadar içten ki size ilk görüşmede güven veriyor. İlk görüşmeye gidince resimlerimi çekip bilgisayarda simülasyon çıkartti burnun muhtemel olarak böyle olacak dedi. O günden sonra ameliyatımı sabırsızlıkla bekledim. Ve bana simülasyon ile aynı burunu çıkarttı şimdi sizinle ilk olarak similasyon olan resmi daha sonra ameliyat sonrası resimlerimi paylaşmak istiyorum ☺️ şu an 5. günüm ve gerçekten çok mutluyum yarın alçım ve tamponlarım alınacak. Ödemelerim mevcut henüz ama olsun zamanla her gün azalıyor. Sevgili doktorum Cemal hacı bey ve sevgili asistanı Saniye hanım'a coook teşekkür ediyorum. Onlara minnettarim doktorum ameliyat sonrası uyanmamami bekledi kendime gelene kadar hastaneden ayrılmadı. Hâlâ arayıp soruyor nasıl olduğuma dair o yüzden onlara ne kadar minnet duyduğumu anlatmam mümkün değil! Ameliyat olacaklara tavsiyem lütfen ertelemeyin inanın korkulacak birşey değil. Benim nefes problemim vardı şu an tamponlarim olmasına rağmen nefes aldığını hissediyorum. Görüntü olarak zaten müthiş olduuu☺️❤️ sormak istedikleriniz olurda seve seve yardımcı olurum arkadaşlar 🥰 bu arada son görsele eski halini koyacağım 🙈
Çok teşekkür ediyorum ☺️🌸 Dr Cemal hacı bey bütününü yaptı ☺️ kliniği Nişantaşı'nda. 14.000 TL ameliyat ücreti. Fakat bu parayı fazlasıyla hak ediyor şu an çok mutluyum☺️🌸
Kesinlikle öyle ama lütfen doktorunuzu iyi seçin ikinci ameliyat gerçekten çok riskli. Benim ilk ameliyatım o yüzden ince eleyip sık dokudum Dr konusunda.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
güzel bence. güle güle kullan.
Çok teşekkür ediyorum ☺️🌺
Geçmiş olsun güzel olmuş
Çok teşekkür ediyorum ☺️🌸
Selam, güzel olmuş geçmiş olsun.
Merhaba, çok teşekkür ediyorum ☺️🌸
Merhaba bugun ameliyatimin 10. gunu hicbir sorun yok ama dikislerimde kanli goruntu var agrimiyor kanamiyor ama kanli gorunuyor sizde oldumu bu😔
Güle güle kullan 😃 ne kadar y ptrdin nerdeeee
Çok teşekkür ediyorum ☺️🌸 Dr Cemal hacı bey bütününü yaptı ☺️ kliniği Nişantaşı'nda. 14.000 TL ameliyat ücreti. Fakat bu parayı fazlasıyla hak ediyor şu an çok mutluyum☺️🌸
İnsna özgüven geliyo😃 bnde olucam inşallah 2. Yi 🤦🏻♀️
Kesinlikle öyle ama lütfen doktorunuzu iyi seçin ikinci ameliyat gerçekten çok riskli. Benim ilk ameliyatım o yüzden ince eleyip sık dokudum Dr konusunda.
Hayırlı olsun müthiş olmuş, alkol sigara etkiliyor mu ameliyatı bende aynı doktoru düşünüyorum
Rica etsem bana yazar mısın estetik hakkında bilgi almak istiyorum da
Allah kabul etsin
Sgsgafrskdj
Geçmiş solsun
Çok teşekkür ediyorum 🌸
Güzel yapmış
Evett kesinlikle mükemmel, etrafımdakiler coook beğendi. Ben Cook memnunum Cook mutluyum ☺️
hangi doktor o
Dr cemal hacı ☺️
güzel olmuş
Evet teşekkür ediyorum ☺️🌸
Narkozdan korkmadin mi
merhaba bana yazabilir misin
Ödeme nasıl yaptın? Taksit yapıyor mu